základní část, 10. kolo
15.11.2008 18:00 CET
0 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
jewix

Zápas jsem neviděl, ale podle všeho co jsem četl, tak zmar, zmar a zmar....Šancí nebylo moc.Hosté přijeli bránit a pro bod a ten si taky odvezli.AEK nebyli schpny nic vymyslet a asi největší šance zápasu byl přímák, kterej vytáhnul golman hostů na roh.Je to těžká sezona a nic se nám nevede!Avizovanej start Kyrgiakose se nekonal, ale jak říkám soupeř se do utoku moc nehnal, takže nebyl asi ani potřeba a ještě může tejden být v klidu (pokud nebude zase povolanej na kvaldu nároďáku).

Sice je prodáno něco málo přes 18000 permic, ale lidi už to pomalu přestává bavit a včera si cestu na stadion na ne příliš atraktivního soupeře našlo jenom 10 170 diváků.

Sestava AEK: Saja - Koutroumanos (46′ Pliatsikas), Majstorovic, Alexopoulos, Juanfran (Pelletieri 46′) - Kafes, Basinas, Lagos, Scocco - Pavlis, Blanco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele