27. kolo
03.11.2008 13:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Šinnik Jaroslavl 4:0

Samara doma přejela Šinnik a i nadále si může dělat laskominy na evropské poháry. Šinnik se naopak může začít chystat na druhou ligu.

Od první minuty bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí se jako tradičně snažili využívat centimetrů Jana Kollera. Brankář Šinniku Pesjakov se měl co ohánět a bylo pouze otázkou času, kdy bude poprvé kapitulovat. Stalo se tak ve 27. minutě, domácí předvedli pohlednou akci a na jejím konci byla gólová střela Jarošíka - 1:0.

Hostující trenér Pavlov se snažil oživit útok svého týmu, ten se ovšem ne a ne prosadit. Šanci naopak měl Koller, českému obrovi ale tentokráte branka přána nebyla.

Zaslouženého zvýšení se domácí dočkali v 57. minutě, kdy se po přihrávce Adžindžala prosadil Bober. Adžindžal toho poté už moc nepředvedl, o čtyři minuty později totiž vyfasoval druhou žlutou kartu a musel do kabin. Hosté mohli početní převahu okamžitě zužitkovat, Chazov ovšem z několika metrů přestřelil.

Poměr sil na hřišti se vyrovnal v 72. minutě, kdy dostal červenou kartu za zákrok na Savina Pesjakov. Hosté v té době již měli vystřídáno, a tak do brány musel Ušenin. Ten během tří minut dvakrát inkasoval. Nejprve se trefil Budylin a v 77. minutě pečetil výhru domácích Bober.

Autor: Tomáš Pavlík / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele