30. kolo
22.11.2008 12:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sestupující Šinnik senzačně obral o body CSKA

CSKA Moskva se loučí se sezonou prohrou s Šinnikem Jaroslavl. Jedinou branku utkání vsítil Maxim Buznikin z penalty.

Utkání nemělo takový náboj už kvůli tomu, že CSKA si s předstihem zajistilo druhé místo a Šinnik se loučí s ruskou Premier Ligou. Trenér Valerij Gazzajev před důležitými zápasy Poháru UEFA šetřil Miloše Krasiče, karty nepustily do hry nejlepšího střelce ruské ligy Vágnera. Obrana Šinniku si tak mohla oddychnout.

Špatné utkání hrál od prvních minut levý obránce Grigorjev, prává strana Šinniku si z něj dělala trhací kalendář. Semočko obehrál Grigorjeva a Šemberas musel zatáhnout za záchranou brzdu. Pokutový kop však Maxim Buznikin neproměnil. CSKA odpovědělo po samostatném průniku mladíčka Ryžkova, ale brankář Pravkin využil jeho nezkušenosti v koncovce.

U Šinniku bylo patrné, že se chce rozloučit s ruskou Premier Ligou vítězstvím. CSKA Moskva nehrálo moc dobrý zápas a muselo se především bránit. V 35. minutě nařídil sudí Biglov další penaltu pro jaroslavlské mužstvo a tentokrát jí Buznikin už proměnil.

A když si ve druhém poločase vylámal zuby na Pravkinovi záložník CSKA Mamajev a hostující hráči spálili i další šance, Šinnik bral tři body za překvapivé vítězství 1:0 nad favoritem. Byl to poslední zápas Valerije Gazzajeva na lavičce CSKA?

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele