28. kolo
08.11.2008 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Topič porazil Šinnik

Saturn dokázal konečně zvítězit, jedinou branku utkání vsítil Topič. Hosté se díky tomuto probuzení dostali na desáté místo, naopak Šinnik zůstává na posledním místě a v první lize ho může zachránit jen zázrak. V závěru utkání Saturnu výhra trochu zhořkla, když se nechal minutu před koncem nastavení vyloučit Nachušev.

Trenér Šinniku Pavlov udělal před utkáním několik změn v sestavě. V brance dostal překvapivě přednost Pravkin, který v této sezoně nastoupil jen ke třem utkáním. Zvláštní náboj mělo utkání i pro Dmitrije Semočka, který mohl odehrát stopadesátý zápas v nejvyšší soutěži. Naopak na druhé straně se žádné překvapení neudálo a Saturn tak nastoupil v již předem ohlašované sestavě.

Úvod utkání patřil domácím, nejprve mohl jít sám na branku Monarev, skvělým obraným zákrokem mu v tom však zabránil Zelăo. Šinnik to zkoušel i z dálky, dvěmi povedenými ranami na sebe upozornil Bojarincev. Bohužel pro domácí bez gólového efektu.

Poté o sobě dali vědět i hráči Saturnu, v obrovské šanci se ocitl Kovel, když šel sám na bránu. Domácí obránci mu však míč nakonec dokázali vzít. Do podobné příležitosti vyslal přesnou přihrávkou Loskov Topiče, chorvatský útočník však v zakončení selhal. A tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Do druhého poločasu vyslal domácí trenér Semočka, který si tak odbyl již zmiňované jubileum. To mu však pořádně zhořklo, když se v 46. minutě trefil hostující útočník Topič. Saturn poté převzal otěže zápasu, naopak Šinnik inkasovaná branka pořádně zaskočila. A do pořádné šance se domácí dostali až za dalších dvacet minut. Bojarincev však nedokázal trefit prázdnou branku a když se v závěru kromě vyloučení Nachuševa nic dramatického neudálo, zápas skončil výsledkem 0:1.

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele