21. kolo
13.09.2008 14:30 CET
1 : 4
(0:3)

Reportáž

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 1:4

Stadion druholigového Anži v Machačkale přivítal zápas 21. kola mezi Těrekem Groznyj a Zenitem Petrohrad. Utkání muselo být sehráno na neutrální půdě po diskvalifikaci domácího hřiště Těreku kvůli výtržnostem čečenských fanoušků. Pro Těrek to byla citelná ztráta, protože na svém hřišti letos dokázal obrat o body většinu favoritů.

Sestavy obou mužstev byly připraveny prakticky v plné síle. Na hřiště se ale kvůli karetnímu trestu nedostal Radek Šírl a Radoslava Zabavníka ze sestavy Těreku vytlačila čerstvá posila Bendz.

Těrek začal utkání velice aktivně a vypracoval si několik slibných šancí. Ve 13. minutě však přišla studená sprcha, když rychlou akci Zyrjanova přesně zakončil Andrej Aršavin a do vedení šli hosté. O deset minut později rozehrál roh právě Aršavin a Ivica Križanac hlavičkou vstřelil svůj první letošní gól za Zenit.

Po druhém gólu převzalo otěže utkání mužstvo z Petrohradu a v místy exhibičním stylu kontrolovalo hru. Třetí gól padl po bleskovém protiútoku Dannyho, který se prohnal obranou Těreku a Pogrebňak pohodlně skóroval do odkryté brány.

Ve druhém poločase dál na hřišti vládnul Zenit a vytvářel si jednu šanci za druhou. V 69. minutě jednu z nich zakončil Zyrjanov, kterému nádherně patičkou narazil Danny. Alespoň čestný gól Těreku vstřelil v 75. minutě Sergej Bendz. Utkání tak skončilo výsledkem 1:4.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zenit vyhraje 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-4

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Pogrebňak, Zyrjanov)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele