20. kolo
30.08.2009 16:15 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva 3:1

Žolík Roman Adamov byl největší hvězdou utkání Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva. Jeho Samara otočil nepříznivý průběh zápasu hlavně díky jeho dvou brankám, obrat završil uzdravený český fotbalista Jiří Jarošík. Dinamo vážně oslabila diskvalifikace hned čtyř klíčových hráčů, Křídla Sovětů naproti tomu odehrála asi nejlepší zápas v této sezoně.

Bez Keržakova, Wilkshirea, Ropotana a Kirilla Kombarova přicestovalo Dinamo do Samary, která se pomalu vyhrabává z hluboké krize. Na vlastní kůži to pocítilo Dinamo, které bylo od první minuty pod palbou střelců Křídel Sovětů, mezi nejaktivnější střelce patřil Jan Koller, který během svého působení v Rusku už stihl vstřelit tomuto moskevskému celku tři branky. České legendě však nebylo přáno.

Po změně stran pokračovala Samara v aktivitě, ale po jednom z brejků udeřilo Dinamo. Nejprve gólman Lobos vyrazil střelu Smolova směřující na bližší tyč, vzápětí se míče ujal Chochlov, poslal přihrávku na Dimidka a ten dostal Dinamo do vedení.

Z něj se však bělomodří neradovali dlouho. Kouč Sluckij zareagoval v 63. minutě povedeným střídáním, když na hřiště poslal útočníka Romana Adamova. Tah s dvěma urostlými hroty se vyplatil, chvílí nato Adamov zvrátil nepříznivý vývoj utkání dvěma brankami. V té první měl prsty i Jiří Jarošík. Český legionář pak završil gólové představení Samary a špatné utkání pro Dinamo ještě podtrhlo vážné zranění reprezentačního obránce Denise Kolodina a vyloučení Dimidka.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele