základní část, 10. kolo
21.05.2011 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:0

Dinamo po dvou remízách dokázalo udolat houževnatou Samaru výsledkem 1:0. Křídla Sovětů čekají na výhru již od 4. kola ...

Začátek zápasu patřil domácím. Tlačili se hodně dopředu a spousta akcí vedla přes duo Kokorin-Misimovič, kteří tradičně zásobovali Kurányiho spoustou přihrávek, žádná z nich se však neujala. Hosté odpověděli hlavičkou Pečnika, která však Šunina neohrozila. I přes houževnatý a bojovný výkon obou celků moc šancí první půle nenabídla. Většina akcí končila v náruči výborných brankářů, kteří své týmy drželi. Za zmínku stojí akorát střela z 30. minuty, kdy po úniku pálil z dobrých pětadvaceti metrů Kokorin, ale M'Bohli tygřím skokem Samaru zachránil. Poté se žádná gólová nadílka nekonala, tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Jen co se fanoušci stačili pohodlně usadit na svá místa, už mohli oslavovat první gól. V 48. minutě se trefil Voronin a otevřel tak skóre. Minimálně 70% gólů měl na svědomí Kevin Kurányi, který ve vápně zabojoval a ve skluzu již z gólové čáry nacentroval před bránu a tam si míč našel ukrajinský forvard - 1:0 pro Dinamo.

Poté se spíše bojovalo než hrálo. Žádný z týmů již nechtěl udělat chybu, a tak stojí za zmínku pouze situace ze 70. minuty, kdy po rohovém kopu pálil domácí Sapeta a míč prolétl těsně kolem tyče. I nadále se hra kouskovala častými fauly a střídáními a dojem hezkého zápasu se "poničil". Dinamo se nepouštělo do žádných velkých ofenzivních akcí a Samara neměla síly na zvrat. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou Dinama 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele