základní část, 21. kolo
21.08.2011 18:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Krasnodar 1:0

Lokomotiv v 21. kole porazil na své půdě Krasnodar. Jediný gól zápasu vstřelil Glušakov.

První poločas probíhal s evidentní převahou Lokomotivu. Už v 7. minutě poslal tvrdou ránu Ignaťjev. Tu ale dokázal poslat na roh Gorodov. Gólman hostů musel byt v pozoru i při standardních situacích Loskova.

Obrovský nápor železničářů vyústil v gól. Ve 34. minutě otevřel skóre Denis Glušakov. Hráč Lokomotivu vstřelil krásný gól po centru z levého křídla. Záložník demonstroval perfektní techniku.

Krasnodarci si nedokázali během prvního poločasu vytvořit jedinou nebezpečnou situaci u brány Guilhermeho.

Ve druhé půli pokračovala převaha domácích, kteří měli balón na svých kopačkách. Jenže Lokomotiv byl neproduktivní a nedokázal zužitkovat šance, které si vypracoval. A Krasnodar byl neškodný. Zápas tak skončil výhrou Lokomotivu 1:0.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele