19. kolo
08.12.2012 11:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Alanija Vladikavkaz 0:0

Nudu sledoval poloprázdný stadion Kubaně Krasnodar. Domácí nebyli s to přelstít svého soupeře z Vladikavkazu. Předehnal jej aspoň červených kartách - 2:1.

zápas se hrál v poklidném tempu. Jediné, co jej narušovalo, tak byly časté fauly a žluté karty, posléze dokonce i červené. Co se první půle týče, tak ta opravdu mnoho fotbalového nenabídla, snad jen v 37. minutě pálil pohotově Popov, ale minul hostující svatyni. Za zmínku také stojí druhá žlutá karta pro Zelaa z 43. minuty, kdy Brazilec si dvěma ostrými fauly z první půle vysloužil první červenou kartu utkání. Do šaten se šlo tedy za stavu 0:0.

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Za domácí se nejvíce snažil aktivní a ve formě hrající Popov, ale pochopení pro své fotbalové manýry u protihráčů ba ani u spoluhráčů nenacházel. Ti se především soustředili na faulování. Druhá červená přišla na pořad dne v 80. minutě, kdy si po dvaceti minutách připsal Andrej Kozlov dvě žluté karty a následoval Zelaa do kabin. Domácí vedli na červené 2:0. Hosté aspoň snížili v posledních minutách, kdy Popov přihrával a Dudijev jej poslal k zemi. První přímá červená v tomto zápase. Ten skončil remízou 0:0, jen tak na okraj..

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele