17. kolo
24.11.2012 13:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - FK Krasnodar 3:2

Dvakrát Lokomotiv vedl, dvakrát dokázal FK Krasnodar srovnat. Ovšem na gól Obinny už zelenočerní nezareagovali. Lokomotiv se tak od svého soka v tabulce odpoutal a vyhrál 3:2.

Domácí na nic nečekali a hned ve třetí minutě se ujali vedení. Po přihrávce za obranu se balonu ujal útočník N'Doye, proti němu však vystartoval brankář Sinicin. Senegalský útočník si s ním poradil a z hranice vápna střílel do prázdné brány. Nebylo co řešit, 1:0.

Hosté se nenechali zahanbit a o šest minut později vyrovnali. Wanderson si s balonem seběhl na levé křídlo a nacentroval před bránu, tam se místo bránícího Burlaka zjevil útočník Šipicin a hlavičkou nedal Guilhermemu šanci. Nutno dodat, že skákal sám, obrana Lokomotivu udělala velkou chybu. 1:1.

Ve dvacáté minutě se skóre opět pohnulo. Caicedo zahrával přímý kop, Čorluka hlavičkoval pouze do N'Doyeho, jenže ten si dokázal zpracovat míč a opět střílel do prázdné brány, protože Sinicin stál někde úplně jinde. 2:1. První půle tedy skončila poněkud divokým skóre 2:1.

Druhá půle začala stejně jako ta první, góly. Tentokrát začali pálit ostrými hosté. Jejich gólová akce se dost podobala té první. Joazinho centroval zleva a Wanderson doklepl balon na bližší tyči do brány. Guilherme mohl vyběhnout, ale u míče byl pozdě. 2:2.

O dvě minuty později domácí zahrávali přímý kop z dobrých 25 metrů. K balonu se postavil Obinna, vystřelil a balon se o pár okamžiků později třepotal v síti. Nešťastný Sinicin si na míč aspoň sáhl, jenže prudkou ránu nedokázal vytěsnit mimo. Lokomotiv se tedy ujal vedení 3:2.

Domácí se mohli dostat poprvé do dvougólového vedení, jenže N'Doye tentokráte Sinicina nepřekonal. Vše se událo zhruba v 60. minutě. Právě poslední třetina zápasu toho nabídla nejméně. Oba celky často kouskovaly hru střídáními a zápas neměl takový spád jako v uplynulých 60 minutách. Zápas tak skončil hokejovým skóre 3:2 v prospěch domácího Lokomotivu. Bilič tak může být klidnější.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele