17. kolo
24.11.2012 11:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Alanija Vladikavkaz 1:0

V jednoznačném duelu na jednu bránu se podle očekávání radovali domácí. Pohříchu Těrek vsítil pouze jediný gól. Jeho autorem se stal Igor Lebeděnko.

Hned v šesté minutě se mohl Těrek ujmout vedení. Blagoj Georgijev v dobré pozici hlavičkoval k tyči, jenže balon kolem ní proletěl po vnější straně. Dále střílel Ailton, ale jeho pokus z hranice vápna cíl také nenašel. Hostující Alanija působila bezradně, nesehraně a byla zralá na ručník. První poločas se nesl v podobném duchu i dalších 30 minut. Těrek hrál, tvořil, zejména pak Ailton s Adilsonem a hostující Alanija se jen mohla modlit, aby nedostala žádný gól. To se jí v první půli povedlo, protože do kabin se šlo za stavu 0:0.

Druhou půli zahájil opět Blagoj Georgijev hlavičkou. V 52. minutě cílil z devíti metrů. Bohužel pro něj mířil přímo do náruče brankáře Chomiče. V 64. minutě se domácí poprvé radovali. Georgijev nacentroval před bránu a po menším závaru hlavičkoval Lebeděnko do volného prostoru. 1:0.

Deset minut na to Lebeděnko opět zakončoval z malého vápna, jenže Chomič jeho povedený pokus vytěsnil na roh. Z toho mohl udeřit Komorovski, jenže hostující gólman měl svůj den, balon vytěsnil na další roh. Z toho už ovšem nic nebylo. Od osmdesáté minuty se zápas již jen dohrával. Hosté nebyli s to cosi udělat s nepříznivým skóre. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Těreku 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele