1. kolo
30.07.2016 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych znát duvod,proč jdeš se svým tipem proti kurzu sázkovek?.Max. ve 2 zápasech favorit prohraje . Bude tento jeden z nich?

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu, tak nevím v čem je ta chyba, jestli jsem se překoukl v tom kdo hraje doma nebo to bylo opraveno až později někým tady. Každopádně můj tip pokud hraje Rostov doma , bude 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě ještě zaráží, proč mají sk tak vysoký kurz- Orenburg je nováček. Já bych dal max. 1,4. Fortuna nemá ani hcs. Je to podezřelé .

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubě jsem podcenil pány bookmakery- ani jeden favorit neprohrál . Chválit je nebudu Vím , že třeba hned v následujícím kole jsou schopni zmýlit se i 3 krát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele