základní část, 31. kolo
22.03.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Aberdeen FC - St. Mirren FC 1:1

Aberdeen a St. Mirren se rozešli ze vzájemného souboje na Pittodrie Stadium smírně 1:1. Skóre otevřel hostující Andy Dorman, za Dons vyrovnával Lee Mair.

I když se v prvních minutách zápasu do dvou brankových příležitostí dostal domácí tým, vedení na svou stranu strhl St. Mirren. Po přihrávce Billyho Mehmeta se v zakončení ocitl Andy Dorman, který volejem ze čtrnácti metrů propálil domácího brankáře. Ve 22. se marně pokoušel vyrovnat Chris Maguire. Domácí útočník si naběhl na přihrávku od Alana Mayburye a prověřil brankáře Chrise Smithe, ten však byl pozorný a jeho střelu lapil. Dons se nakonec dočkali vyrovnání ještě v první půli. Nicholsonův rohový kop našel neobsazeného Lee Maira, jenž hlavou propasíroval míč za Smithe.

Velkou ránu utrpěli The Saints ve čtyřicáté minutě, když si jejich nelepší útočník Billy Mehmet poranil nohu a musel být vystřídán. Na jeho místo naskočil Stewart Kean.

Hned v úvodu druhé půle se po přihrávce Dormana dostal do zakončení právě hostující Kean, jeho střela ale mířila vedle. Poté se v šance ocitli domácí. Aluko našel centrem Scotta Severina, jenž poslal balon vedle vzdálenější tyče. A když těsně před koncem střetnutí zneškodnil skvělým zákrokem hostující brankář Smith pokus Nicholsona, připsala si obě mužstva do tabulky skotské ligy po jednom bodu.

Autor: Petr Páral / football.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aberdeen má šanci navázat na dobré výkony z poslední doby (hl. vyřazení Celticu ze Skotského poháru), uvidíme, jak se k tomu postaví St. Mirren. Těm bych aspoň bod přál, ale není to moc reálné. Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele