základní část, 26. kolo
17.02.2008 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Rangers FC 0:2

Rangers vybojovali vítězství 2:0 na hřišti Kilmarnocku a odváží si tři body. Odpoutali se tak na rozdíl čtyř bodů od svého pronásledovatele Celticu. Vedoucí gól vsítil ve 25. minutě Cuellar a v 63. minutě zvýšil na konečných 2:0 z penalty Boyd.

První šanci v zápase měl Darcheville, jeho lob ale do brány Kilmarnocku nezapadl, mířil mimo. Kilmarnock se brzy dostal do hry a Craig Bryson zkusil z úhlu štěstí, McGregor ale míč špičkami prstů vyrazil. Domácí se snažili dostat do vedení, místo toho však zaútočili Rangers a vstřelili první gól zápasu. Burke zahrával rohový kop, Boyd a Ferguson posunuli hlavou míč a Cuellar dal svůj pátý gól v sezóně. Domácí mohli rychle vyrovnat, ovšem to by Ford musel překonat bezchybného McGregora. Rangers mohli ještě před přestávkou zvýšit své vedení, Cuellar našel Darchevilla, jeho střelu ale zblokoval Ford.

Ve druhé půli měl velkou šanci Boyd, Comba ale neprostřelil. Na druhé straně měl velkou šanci Johnston, Papac však míč nepustil k bráně. O chvíli později posílal McCulloch centr do pokutového území domácích a Hamill hrál rukou. Rozhodčí ihned ukázal na pokutový kop, který bez problémů proměnil Boyd. Chvíli poté se do slovní potyčky dostali Frazer Wright a Allan McGregor, rozhodčí ale karty neukázal. Náhradník Kilmarnocku Fernandez mohl snížit, McGregor však zasáhl a míč vytěsnil.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kilrmarnock se budec snažit to Rangers co nejvíce znepříjemnit, ale asi to stačit nebude. Tip 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele