o titul, 35. kolo
07.05.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Hibernian FC 0:1

Hibernian si v nervydrásajícím edinburghském derby připsal výhru 1:0 na hřišti Heart of Midlothian. Vítězný gól utkání vsítil v 79. minutě hry Derek Riordan a potrestal tak faul domácího Karipidise, jenž viděl červenou kartu.

Hearts se do vedení mohli dostat v 11. minutě, když přihrávka Wallace našla před bránou Elliota, jeho pokus ale zneškodnil gólman Ma-Kalambay. Hibs do utkání nastoupili bez několika důležitých hráčů, na jejich hře to však poznat nebylo a útočná dvojice Fletcher-Riordan byla velice nebezpečná.

O'Brien přihrál do běhu Riordanovi, jeho ránu ale dokázal vyrazit mimo tyče Kello. Rohový kop Riordana si Kello také pohlídal, i když nepříjemně napadal Fletcher. Hibs zvyšovali tlak a po krásném sólu O'Briena měl další šanci Rankin, špatně ale vystřelil. Krátce před koncem první půle se ke střele dostal Elliot, Ma- Kalambay ale zasáhl.

Po poločasové přestávce si první střelecký pokus připsali hosté, O'Brien se ovšem do brány netrefil. Po hodině hry dostal příležitost Driver, Ma-Kalambay ale jeho ránu chytil. Střelu si připsal i Nade, ale gól padl na straně druhé. Riordan si nabíhal na dlouhý míč a byl faulován Karipidisem. Hráč Hearts byl ihned vyloučen a následnou penaltu Riordan s přehledem proměnil. Hibs si za výhru 1:0 nad Hearts, připisují na své konto tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele