základní část, 26. kolo
21.02.2009 16:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Rangers FC - Kilmarnock FC 3:1

Rangers na vlastním hřišti od sedmnácté minuty prohrávali po gólu Hamilla, ovšem Boyd srovnal a výhru zařídil dalšími dvěma brankami do sítě Kilmarnocku Miller. Rangers zvítězili nad Kilmarnockem 3:1.

Domácí tým hrozil už v prvních minutách hry, kdy dvě Boydovi rány musel chytat gólman Combe. První kdo se gólově prosadil byl ovšem nečekaně Kilmarnock. Gavin Skelton uvolnil nalevo Garryho Haye a po jeho centru dopravil míč do sítě Hamill. Kris Boyd se ovšem dokázal po půlhodině hry gólově prosadit a po centru Mendese a přiťuknutí Bougherry srovnal na 1:1.

O další čtyři minuty později se do vedení dostali Rangers. Boyd přihrál Millerovi a útočník Rangers otočil stav na 2:1. Jen dvě minuty na to si nejlepší muž zápasu připsal druhý gól, tentokrát se Miller prosadil po přihrávce Mendese. Zvýšit vedení mohl ještě Weir, míč byl však vyražen mimo bránu.

Kilmarnock vstoupil do druhé půle dobře a Hamillovu dalekonosnou střelu musel vyrážet McGregor. O pár minut později se Hamill dostal do další šance, ale tentokrát bránu netrefil. Na druhé straně se neúspěšně pokoušel Combeho prostřelit Mendes. Do slibné šance se propracoval Kyle, ale jeho přihrávka nikoho nenalezla.

Před koncem utkání ještě měl šanci snížit vedení Rangers Taouil, McGregor ale zasáhl. Naopak hattrick mohl mít na svém kontě po dnešním zápase Miller, jeho výstřel z pravé strany hřiště byl však zablokovaný Lilleym.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kenny Miller

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele