základní část, 12. kolo
10.11.2010 20:45 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Motherwell FC - St. Johnstone FC 4:0

Motherwell pokračuje ve skvělé formě, tentokrát rozstřílel nevýrazný St. Johnstone 4:0. Hvězdou utkání byl Nick Blackman, který hned v první půli zaznamenal hattrick a v závěru utkání už pouze zvýšil na konečných 4:0 John Sutton.

První větší příležitost měli v utkání hosté, Graingerův volný kop proletěl jen těsně kolem Randolphovi brány. Krátce poté se však Motherwell ujal vedení, Hateley uvolnil vpravo Murphyho a Blackman zblízka poslal míč do brány 1:0. Na druhé straně měl práci Randolph, nejprve musel zasahovat proti střele Taylora a poté vyrazit i hlavičku spoluhráče Reynoldse.

Hra byla docela otevřená, jasná příležitost však pár minut k vidění nebyla. Až ve 24. minutě využil Humphrey své rychlosti a našel Blackmana, jehož první střela byla ještě zablokována, ale na dorážku už Enckelman nedosáhl, 2:0. V nastavení první půle zkompletoval Blackman svůj hattrick, když využil zaváhání St. Johnstonu po volném kopu Hammella a poslal míč do brány, 3:0. Také druhá půle patřila domácím, Humphrey však v zajímavé šanci mířil pouze nad bránu.

Jednu z mála příležitostí Saints měl Craig, ale jeho dalekonosná střela Randolpha neohrozila. Duberry, jenž si v utkání s Kilmarnockem vstřelil vlastní gól, se málem do vlastní brány trefil i v tomto utkání, tentokrát měl však více štěstí. Také Randolph měl po dlouhé době práci, zasahoval proti pokusu náhradníka Samuela. Motherwell i přes rozkouskovanou druhou půli ještě dokázal zvýšit na 4:0 poté, co byla střela Gowa zablokována, ale dorážka Suttona nakonec skončila v bráně.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele