základní část, 24. kolo
26.01.2011 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Motherwell FC 1:0

St. Johnstone zvítězil na domácím hřišti 1:0 nad Motherwellem a je už pouze dva body za svým středečním soupeřem. Jediný a tedy i vítězný gól zápasu vstřelil v 62. minutě z pokutového kopu Liam Craig.

V první desetiminutovce se hrálo spíše ve středu hřiště a k žádnému přímému ohrožení brány nedošlo. Hosté měli první příležitost ve 14. minutě po centru Humphreyho, ale Murphyho zakončení tečoval mimo bránu MacKay. St. Johnstone měl většinu hry míč na svých kopačkách, ale další příležitost měl znovu Murphy, jeho dalekonosná střela těsně minula bránu. Na konci první půle našel cestu do pokutového území Motherwellu Craig, ale k zakončení se už nedostal.

V 54. minutě nadchl přihlížející diváky mladík May, jenž se odhodlal k dalekonosné ráně, která mířila do brány, Randolph ale míč fantasticky vyrazil. Vedoucí gól domácího týmu přesto brzy přišel, když po rohovém kopu Graingera zasáhl v souboji s Duberrym míč rukou Craigan. Kapitán Motherwellu obdržel žlutou kartu za protesty a navíc se kopala penalta, se kterou si Craig poradil, 1:0.

Motherwell se do konce utkání pokoušel srovnat stav, ale marně. Nebezpečný byl zejména Jones, který poslal několik zajímavých centrů, z nich však nic nebylo. Nejblíže gólu byl Humphrey, jenž ale mířil těsně vedle. Z dálky mířil pouze nad bránu Casagolda a volný kop Hammella byl tečován, utkání tak skončilo vítězstvím St. Johnstonu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele