o udržení, 38. kolo
12.05.2012 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hibernian FC 2:0

Inverness se s letošní sezonou rozloučil domácím vítězstvím 2:0 nad zachráněným Hibernianem. Poločasovou nudu vystřídal o něco lepší druhé dějství a právě v něm padly všechny branky zápasu. Skóre otevřel Tansey a z pokutového kopu zvýšil Hayes.

O první rozruch zápasu se postaral z přímého kopu Andrew Shinnie, jeho střelu však zastavila zeď hostujících hráčů a následná střela Sprouleho se neujala. Se svým pokusem byl neúspěšný i Hayes, branku vůbec netrefil. Více ale utkání, respektive první poločas nenabídl. Diváci se na Tulloch Caledonian Stadium spíše nudili, probudila je až první branka zápasou, o kterou se postaral v 62. minutě Greg Tansey.

Ještě než se tak stalo zazdil celkem solidní příležitost Hayes a pak už to přišlo. Tansey ukázal z volného přímého kopu parádní kop a domácí fanoušci mohli slavit vedení 1:0 nad Hibernianem. Pro záložníka Invernessu to byla celkově pátá branka v sezoně.

O devět minut později už bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. McKayovo přihrávku zastavil rukou Doherty a sudí Beaton odpískal pokutový kop. S penaltou si v pohodě poradil Jonathan Hayes a Inverness vedl na Hibernianem už 2:0. Hosté ještě mohli alespoň snížit ale přímý kop Griffithse byl pro golmana Essona lahůdkou. Inverness dovedl zápas do vítězného konce, doma vyhrál 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele