základní část, 3. kolo
27.09.2011 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Kilmarnock FC 2:0

Glasgow Rangers si doma v dohrávce odloženého třetího kola poradili s Kilmarnockem 2:0 a nadále zůstávají s pohodlným náskokem v čele skotské Premiere league. Celtic na ně ztrácí už sedm bodů, má však jedno utkání k dobru.

Domácí fotbalisté byli před utkáním pochopitelně velkým favoritem a tuto roli nakonec potvrdili, byť rozhodli o výhře až po hodině hry. Dvěma slepenými brankami v rozmezích dvou minut Jelaviče a Wyldeho zaznamenali vítězství 2:0.

Svěřenci manažera Allyho McCoista měli převahu od samotného počátku, přesto to byl první Kilmarnock, který mohl udeřit. Po centru Fowlera hlavičkoval Heffernan, naneštěstí pro Kilmarnock však minul cíl. Na druhé straně vyslal jedovku Saša Papač a brankář Bell musel poprvé výrazněji zasahovat. O chvíli později se dostal míč trochu překvapivě na nohu Jelaviče, sám fotbalista byl šancí zaskočen a podle toho to také dopadlo. Tlak Jezdců pokračoval, Ortizovi sebral míč golman Bell a s plížícím se koncem poločasu orazítkoval břevno Edu!

Po změně stran nápor domácích pokračoval, trestný kop Davise skončil ve zdi a Laffertyho střelu vychytal bezchybný brankář Bell. Defenzíva Killies vydržela až do 64. minuty, v té době totiž zahrával volný kop Davis, k míči se následně dostal Jelavič a bylo to 1:0 pro Glasgow Rangers. Kilmarnock mohl vzápětí vyrovnat, ale Hankins orazítkoval břevno! Místo vyrovnání přišel okamžitý trest v podobě druhého gólu, Edu s Wyldem šli na jednoho obránce a druhý jmenovaný celou akci zakončil - 2:0 pro Glasgow Rangers. Domácí měli i další šance, ale Bell se potřetí v zápase překonat nenechal. I tak ale Rangers vyhráli a jsou nadále v čele skotské soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nic jiného než za 1 nepřichází v úvahu. Tip 3:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele