základní část, 27. kolo
18.02.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Rangers FC - Kilmarnock FC 0:1

Rangers nezvládli ani druhý zápas proti Kilmarnocku a i tentokrát prohráli 0:1. Jedinou branku utkání obstaral už ve dvanácté minutě Dean Shiels. Domácí navíc nezvládli ani závěr poločasu, kdy přišli o vyloučeného Sašu Papače.

Svěřenci Allyho McCoista přišli před zápasem o deset bodů a výrazně se jim vzdálila obhajoba titulu. Snaha smazat velké manko utrpěla vážné šrámy hned v počátcích, Jezdci nebyli schopni překonat obranu Killies v čele s brankářem Cameronem Bellem, na branku v zápase vystřelili celkem dvanáctkrát.

Rangers se dostali do potíží už ve dvanácté minutě, uvnitř pokutového území se v klidu prosadil Dean Shiels a bylo zaděláno na problémy - 1:0 pro Kilmarnock. Domácí se nepoučili a hned za minutu mohli prohrávat dvoubrankovým rozdílem. Ben Gordon však se šancí nenaložil nejlépe - zblízka přestřelil branku. Před koncem poločasu si Rangers zápas pořádně zkomplikovali, Saša Papač uviděl rovnou červenou kartu a to zcela jednoznačně ovlivnilo utkání.

Po pomalém rozjezdu do druhého poločasu bylo opět horko v pokutovém území domácích. Carlos Bocanegra totiž zahrál rukou, ale hlavní sudí si nedovolil odpískat pokutový kop. Po centru Garryho Haye se do dobré příležitosti dostal Sissoko, před kterým se objevila prázdná branka. Sissoko ale nedal a Rangers byli nadále ve hře o body.

Po hodině hry měl možnost na vyrovnání Lee McCulloch, vše proběhlo bez problémů, avšak rozhodčí viděl McCullochův faul na brankáře Bella, takže z šance opět nic nezbylo. Poslední deset minut patřilo zcela jednoznačně Jezdcům, McCulloch se natlačil k hlavičce a Killies spasilo břevno. Hosté nakonec těsné vedení uhájili a slaví velmi cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele