čtvrtfinále - 1. zápasy
13.01.2011 22:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

První pohárové derby patří Realu Madrid

Copa del Rey o pozdním čtvrtečním večeru nabídla náramně očekávaný duel, jenž se měl stát vrcholem prvních zápasů čtvrtfinále královského poháru. El Derbi madrileño se jím nakonec vpravdě stalo a po včerejších úchvatných zápasech napsalo úžasnou tečku za prvním čtvrtfinálovým kolem.

Real Madrid si připsal velice důležité vítězství. Velkým nedostatkem Bílého baletu byla tentokrát obrana, která se dopustila několika výrazných chyb, z nichž vyplynula jak úvodní branka Diega Forlána, tak několik dalších příležitostí, jež křičely po gólu jako rozjívené dítě.

Atlético Madrid se povětšinu doby bránilo. A bránilo se relativně úspěšně, omnoho úspěšněji než s Hérculesem v Alicante před čtyřmi dny. Atléti měli své šance, ovšem jejich proměňování dělalo obzvláště Diegu Forlánovi nesmírné potíže. Právě uruguayský forvard těsně před druhým gólem nastřelil tyč. Nemohli jste si pak nevšimnout jeho povadlého sebevědomí, které čiší při každé špatně vyřešené akci a šanci.

Než se pustíme do souhrnu nejdůležitějších situací, musím upozornit na perfektní výkon rozhodčího Mateu Lahoze, který držel otěže utkání pevně v rukou a nedovolil hráčům obou mužstev - zejména pak Realu Madrid - udělat ze zápasu cirkusové vystoupení, ačkoliv závěr již nepředstavoval fotbalový obrázek.

Utkání otevřela branka Atlética Madrid. José Antonio Reyes se prosmýkl středem hřiště, vykouzlil parádní přihrávku, kolmici na Sergia Agüera, který tváří tvář Ikeru Casillasovi selhal. Odraženou mičudu však k potěše červenobílých fanoušků v hostujícím kotli dostihl Diego Forlán, který nemohl z malého vápna před prázdnou brankou nedat, ačkoliv pamatujeme jeho kiks ještě v dresu Manchesteru United.

Real okamžitě přichystal odvetná opatření. Za dvě minuty mohl srovnat Ronaldo ve spolupráci s Marcelem, leč nepovedlo se. Vyrovnání tak musel obstarat stoper Sergio Ramos, jehož hlavička po Di Maríově rohu znamenala důležitou a povzbuzující branku.

Za několik minut vytáhl fantastický zákrok proti střele Benzemy David De Gea, který své mužstvo výrazně podržel. Neuběhlo ani pár minut a David Gea další vynikající robinsonádou zabránil neštěstí. Tlak Realu Madrid sílil a branka zela ve vzduchu. Po půlhodině hry měl Real další tutovku, ale k Benzemovi se míč díky výbornému zákroku Tomáše Ujfalušiho nedostal.

Real Madrid i v závěru prvního dějství bušil na bránu Davida De Gey, žádnou příležitost si však nevytvořil. Po obrátce si připsalo první vážnější příležitost Atlético. Co vážnější příležitost, přímo tutovku. Sergio Agüero ač tísněn Sergiem Ramosem dokázal vypálit, Casillas míč vyrazil pouze na kopačky Forlána, který odkrytou branku netrefil. Vlastně trefil, jeho střela narazila na tyč.

Merengues byli lepší, Atléti povětšinu času bránili. Mohli jít do vedení, ale dnes se ukázalo opět léty prověřené pravidlo nedáš - dostaneš a uvrhlo Atléti do svízelné situace. Mesut Özil potáhl napravo míč, na vápně zasekl a svým radarem zjistil přítomnost Kaká a Cristiana Ronalda nabíhajících na zadní tyč. Následoval přesný oblouček, který právě na zadní tyči přetavil ve vedoucí branku Cristiano Ronaldo.

V pětasedmdesáté minutě mohl definitivně rozhodnout Cristiano Ronaldo, ale jeho úprk po skvělém vysunutí Xaviho Alonsa zastavila pohotová dvojice Ujfaluši - Perea. Blížil se závěr a drtivý nápor se s odcházejícími silami Atlétů stupňoval. Běžela devětaosmdesátá minuta, když si Mesut Özil narazil s Cristianem Ronaldem, jehož přihrávka však mířila mimo. Obránce Atlétů Filipe však není žádný kazisvět a německému záložníkovi poslal krásnou přihrávkou před osamoceného De Geu, který neměl proti Özilově ráně pražádnou šanci. Atléti nakonec byli rádi, že si odvezli podobný výsledek, neboť jim stále dává naději na postup. Real Madrid by si však podobný náskok neměl na stadionu Vicente Calderóna vzít.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (277)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
PePiG7

důležitý bude neinkasovat,takže bych dal obranu Arbeloa,Ramos,Carvalho,Marcelo,

protože mám pocit že Pepe je zraněnej,jestli ne tak mě opravte

tip 2-0 Ronaldo,DiMaria

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrame o dva goly Mame vo forme Ronalda,mame spat Kaka,mame za sebou fanusikov a v Atleticu mame Pereu

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid taky doufám že vyhraje

Ronaldo není ale ve formě vždycky

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že Atleti budou bojovat a nedostanou rychtu. Viděl jsem jejich poslední tře mače - proti Racingu katastrofální hra. Bez myšlenky, bez zálohy. Proti Espaňolu to bylo slušný. Na Atlety se koukat dalo a hlavně se mi líbila jejich finální fáze. Prote Herculesu to byla katastrofa v obraně, ještě větší katastrofa v záloze a útok byl jen Aguero. Když jsme u toho, tak v těch mačích se okolo Kuna motalo úplně všechno a bez přehánění - on byl 80 % všeho, co Atleti vytvořili. Ten zbytek dodal Reyes. A zrovna od něj dneska čekám, že by so mohl proti svojemu minulému týmu (kterému vykopal titul) prosadit. Motivace mu chybět určitě nebude.

Můj tip je 3:1. Odvetu tipovat je hodně předčasné, ale zkusím 1:1.

Jinak jsem četl, že by snad měl mít Flores dva mače na to přesvědčit Cereza, že je ten správný člověk na lavce. Může to být další motivace navíc jak pro Quiqueho, tak pro tým.

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na to, věřím v dostatečný náskok, ale z útoku Atletica mám vítr, i když není ve formě... tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Di María zase ukazuje, jak prázdno v hlavě má. Měl dostat žlutou za úmysl bez balonu skopnout Filipeho.

Reagovat
smazaný uživatel

góooooooooooooool. Na hřišti soupeře platí dvakrát. Super.

Reagovat
Kily

k čemu jim to bude, když prohrajou 1:5? Každá akce Realu zavání gólem, tohle by taky mohlo skončit slušným debaklem, navíc Real dneska bude hrát až do konce, ne jako v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na 3:1, ale ani ta pětka není nemožná. Atleti jsou v rozpadu. Nic tam nefunguje.

Reagovat
Alessandro24

hm to bola hlavička ..Ramos len neviem či trošku pri tom výskoku nefauloval

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti nehrají vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

ručka Ramoseve vápně

Reagovat
Alessandro24

de gea

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi líbí sudí. Fouká jen to, co je potřeba, a hned vymizel diving. Ti hráči vědí, že jim bude skok na zem k ničemu, tak to raději ustojí

Reagovat
Josifek

JJ, Di Maria už to ví konečně snad taky..

Reagovat
Side

Penalta

Reagovat
Side

A samozřejmě Di Maria musel předvést svoje skilly. Toho šulina by měli mlátit 24 hodin denně

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, myslel jsem, žes chtěl tu pentli fouknout.

Reagovat
Side

Tu na Kuna sem chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

no to bylo na pentli taky málo. Kun měl běžet a ne se válet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alessandro24

ten di maria

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to dopíšu, tak to zkusil Kun i Di María. No ale ten Di María je hajzl. Skočí a nohou se v letu zahákne za nohu obránce. Správná žlutá karta. Doufám v ještě jednu.

Reagovat
Josifek

Je to hajzlík, ale fotbalista excelentní, rychlost s jakou je schopen vést míč je výjimečná, navíc ma i jedovatou levku a je skvělý do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hraje u vás výborně. Jen to chování a diving ...

Reagovat
Kily

mně se na něm líbí to, jak se na pár decimetrech zbaví obránce, přesprintuje ho a snaží se připravit šanci, fotbalově je na tom opravdu výborně

Reagovat
Josifek

To jo, v tomhle ho předčí snad už jen Leo..

Reagovat
Kily

pšššššššššššššt, ať to zase nedopadne nějakou hloupou porovnávací diskuzí, i když Messi vs. Özil by znamenalo změnu

Reagovat
Josifek

No jo, ještě se toho chytnou někteří Barca - kinder a bude zle...snad Messi - Di Maria, néé

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju to Atléticu protože Real nesnáším!Tak doufám! 1:2!Hele a kolik to je???

Reagovat
Alessandro24

1:1 zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

No, popravdě je to dneska otázkou času. Real je zatím o parník lepší. Ikdyž tam Atleti občas taky proniknou ...

Reagovat
Josifek

Zatím parádní match, De Gea se vůbec nenudí. Radost koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nemohl myslet Assuncao vážně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mohla bejt žlutá pro Karima

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nezná prosim vás někdo nějakej českej fotbal shop, ve kterym bych sehnal dres Mesuta Ozila nebo trika s jeho tématikou? projel jsem nějaky obchody ale nikde jsem nic takovyho nenašel a do objednávky ze zahraničí se mi moc nechce

Reagovat
smazaný uživatel

www.turectinemci.com

Reagovat
Kily

koukám, že sehnat Özilův dres v Realu není nejsnadnější věc, to už se pomalu vyplatí letět do Turecka na dovolenou a v jejm rámci si ten dres koupit tam, Özila mají v každém krámku v klubovém i reprezentačním. Samozřejmě s tím jde ruku v ruce kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

V nejbližší době se do Turecka nechystám za nedlouho jedu do Práglu tak doufám, že tam někde něco najdu jinak mi fakt nebude zbejvat nic jinyho, jak objednávka z ciziny ale ty ceny za poštovny asi nebudou maly

Reagovat
Kily

my jsme před necelým rokem objednávali věci z Valencie a poštovný stálo 25 eur. Pro nás nakonec 50, protože po týdnu ve Valencii zjistili, že objednávka váží více než tři kila (asi tam pracuje bývalý sportovní ředitel Ruiz) a bude třeba doplatek. Ten jsme poslali v pátek a další pátek už jsme měli objednávku doma

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vezmu, že ten dres stojí třeba 50 eur, tak to je hukot poštovny jak půlka toho dresu

Reagovat
Kily

jojo, to se pak vyplatí si k tomu něco i přihodit

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný, to by šlo

Reagovat
Kily

kdyžtak jsem tam našel i venkovní, všechny podmínky včetně ceny stejné jako pro domácí

Reagovat
Josifek

Di Maria a ty jeho slalomy, radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle snad Ramos nezkusil na pentli.

Reagovat
Kily

nepočítá někdo fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že v Realu už méně sympatický hráč než Ramos, Pepe nebo Ronaldo být nemůže, ale Di Mária je překonává všechny

Reagovat
Josifek

Sergio je OK (i když občas trochu ujede, ale třeba Alvés je podobnej rapl), Pepe když do nikoho nekope je taky celkem v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně šťastná plichta pro Atlety. Tohle byl z jejich strany hodně slabej čaj. Teď jde o to, zda to odflákli a druhou půlku něco začnou hrát, anebo (a to si myslím spíš) na víc momentálně nemají a budou se do konce zápasu třást, jestli a kolik kousků tam De Geovi spadne.

Kde je Kun? Poslední tři mače to na něm stálo a on je dneska neviditelný (ano, vím, že byl u gólu). Čekal jsem od něj víc. Forlán dal gól a to je asi to, proč na plac šel. Nic víc po něm nechtějme. Reyes? Výsměch. Toho jsem si poprvní všimnul v 25 minutě a pak už do poločasu nikdy, myslím. A to jsem čekal z jeho strany silnou motivaci nakopat svýmu bývalýmu týmu.

Na straně Realu se mi líbí Krystýna, Di María. To je dvojka, co to táhne. Ozil je takový nemastný neslaný. Už několikátej zápas ho vidím a připadá mi takovej bez zájmu. Mouchy, snězte si mě ... Benzema je hrozný. Já ho zde občas i obhajuju, ale dneska je tam pátým kolem u vozu. Přijde mi v Realu ztracenej. On potřebuje míč a toho se tam dočká vyjímečně. Na to jsou tam jiní. Asi by mu pomohlo jít někam, kde by to na něm víc stálo. Kde by se mohl zapojovat do kombinace. Dost možná by mu víc vyhovovala hra na dva útočníky. Nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfy se s Khedirou nepáral ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je Benzemy líto. On ví, že to nebylo ono.

Reagovat
Side

Měl by odejít dokud je ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

On chtěl pentli i za tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neval oči a podívej se, jak zase sedí na trávníku, mává párátkama a uslzenýma očima kouká po sudím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict. Treba naznacoval, ze se ho nedotl.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, obhájit to můžeme všelijak. Třeba ukazoval sudímu, kudy se jede na nádraží.

Ale oba víme, co chtěl. Nakonec to dole zase obhajuješ tak, že to dělá většina fotbalistů ... Musíš si holt vybrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku jiny situace. Tady tezko rict, mozna mas pravdu, mozna ne. To s tou rukou je uplne neco jinyho. Vetsina hracu, kdyz vystreli nebo nacentruje a i kdyz ten balon jde nekam do hrudi nebo je to proste jednoznacna neruka, tak se stejne "hlasi" a reklamuji penaltu. Uplne bezna vec...

Reagovat
Josifek

štěstíčko a Iker.

Reagovat
smazaný uživatel

To je šššššškoda

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla tam ruka

Reagovat
Josifek

Taková jemná, ani nevím, jestli se takovýhle mají pískat, směr míče to neovlivnilo, umýsl tam nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jednoznačná. On věděl, co dělá

Reagovat
Josifek

Golaaasooo!

Reagovat
smazaný uživatel

a pro Forlána: nedáš, dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo jasná karta

Reagovat
smazaný uživatel

Forláne ...

Reagovat
smazaný uživatel

odfláknul to

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě to zvedání ruk na penaltu dojímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď chce pentli zase za jednoznačnou hlavu ...

Ach jo, a pak mě tady někdo bude plakat, pročže ho lidi nemají rádi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono tohle dela vetsina fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle teda jo. Kazdej to takhle zkousi..

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi je, koukám takx pěknej křivák

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Realu nejde fandit ani kdybych chtěl. Di Mária, Xabi, Marcelo, Ramos, Arbeloa, Ronaldo v čele s Mourinhem. To je nagrc

Reagovat
smazaný uživatel

No, to byla zase prasárna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun se probudil

Reagovat
smazaný uživatel

sakra Xabi to je neskutečné prase

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi mu dal boxa na solar, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

65 minut hrál Real fotbal, ale proč ho nehraje dál a proč dělají jeho hráči takové prasárny, to fakt netuším. Xabi měl být už venku a to ještě nemá ani jednu žlutou.

Otázka: může disciplinárka řešit ty jeho prasečiny, ikdyž nedostal kartu nebo dokonce nebyl pískaný ani faul?

Reagovat
Josifek

Myslím že se to tak běžně děje, v jiných zemích jsem to zaregistroval určitě.

Reagovat
Kily

běžné je to v Anglii a čas od času podobné věci ve svých zápasech řeší i UEFA (i když teď jsem si vzpomněl na prasárnu Obertana, míč několik desítek metrů daleko a on nakopl protihráče a UEFA nic), ve Španělsku to pravidlem rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak tak. Pokud by to mělo skončit takhle, tak je to pro Atletx zlatej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

ako je možné že nedostávajú karty?

Reagovat
smazaný uživatel

sudí nasadil od začátku tvrdší styl, což tomu mači hodně prospělo. Vyloženě bych mu vyčetl jen ty dvě prasárny Xabiho. Obě měly bejt za kartu. Ta druhá za čistou rudou. A ještě přehlídnul ruku Kuna, ale to spíš měl vidět pomezní.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi mal byť dávno v sprchách a stopka minimálne na dva zápasy, ale oproti obvyklým zápasom PD je to až nadpriemerný výkon rozhodcu, to treba uznať.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle bylo kino.

Jinak nejsem rád, že jsem trefil výsledek.

Reagovat
Magic player

Kaka neskutecne slaby, fyzicky to nezvlada, nema zrychleni ani top speed.

S micem vypada strasne upocene uz to neni ten lehkonohy elegan, ja vim ze je asi brzo na nejaka hodnoceni, ale vypada to zatim dost spatne...

Reagovat
Kily

nebyl vidět a jak píšeš, na hodnocení je brzy, protože ta dlouhá pauza zákonitě musí být znát. Jinak v porovnání s Benzemou nezklamal, i když to je asi hodně slabá útěcha

Reagovat
Magic player

Benzema to ma vylozene v hlave, tam je to jiny pripad, u Kaka mi prijde ze je to nekde jinde, no dejme mu cas.

Reagovat
Kily

u Benzemy jednoznačně hlava, on ten fotbal hrát umí a totéž platí pro Kaká, v jeho případě jsou současné výkony dány tím, že není rozehraný, nemůžeš čekat, že se hráč vrátí skoro po šesti měsících a hned bude rozhodovat zápasy Loňská sezona samozřejmě nejpovedenější nebyla, ale tam to bylo dáno i tím, že hrál na kraji

Reagovat
Kokesh

V tomhle bych souhlasil, není to prostě on. Uvidíme, jak to bude vypadat třeba z měsíc, kdy se už nebude moct vymlouvat na tréninkové manko či nerozehranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti tak nějak klasicky dokazali slušně vyvíjející se výsledek podělat. Já už se ani nerozčiluju. Spíš se tomu směju. Není lehký bejt jejich fandou. To musí hodně bolet. Zvlášť takhle v derby. Forlán do prázdné brány trefí tyč, podělá ještě další nájezd na kasu a pak Filipe nahraje na gól Ozilovi. To jsou školácký chyby.

Jinak výsledek odpovídá. Mohl být klidně i vyšší, ale i úplně jiný, ale to by bylo nespravedlivé.

Do odvety nevím, co mám čekat. Atleti mají ještě nějakou šanci, ale víc, jak 10 % bych tomu nedával. Je to hrozná škoda. Bez toho gólu by to bylo tak 70 na 30 pro Real.

Reagovat
Kily

1. současné Atlético současný Real asi neporazí, 2. je ještě méně pravděpodobné, že současné Atlético současný Real porazí o dvě branky a 3. i když ho o dvě branky porazí, tak vzhledem ke kvalitám obrany stejně tak dva dostane a bude muset vyhrát o tři, hodně mizerné vyhlídky

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se zranil Cristiano, tak je možné cokoliv.

Reagovat
Kily

to je další věc a mám za to, že při pomyšlení na něco podobného fanouškům Realu musí běhat mráz po zádech ale už jsem to psal pod zápasem Barcelona - Betis, loni bez Ronalda Real zaslouženě vyhrál u nás i na hřišti Atlética, rozhodně by nebyl tak slabý/průměrný/marný/málo nebezpečný atd., jak si spousta lidí myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Slabej by Real nebyl určitě, ale mnohem více by se musel nadřít na gól. Když je na hřišti Cristiano, většinou o góly není nouze.

Reagovat
Kily

určitě, bez něho by samozřejmě rostlo riziko ztráty cenných ligových bodů, dneska jsou důležité každé tři, jeden, byť třeba zachráněný v nastavení, je v boji o titul málo

Reagovat
smazaný uživatel

bez Ronalda by to mal Real veľmi ťažké, keby šli napr na odvetu do Sevilly, Valencie alebo Villarrealu za takéhoto stavu a bez Ronalda, šance by som videl tak 50 na 50

no ale Atléti... to, už je z iného súdka

Reagovat
smazaný uživatel

ty sleduješ fotbal první rok?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak. Jen bych dodal, že jakékoliv Atletico není dlouhodobě schopné porazit jakýkoliv Real. Tam už je ten problém tak zakořeněný, že asi není cesty, jak z toho ven. Jinak nevím. Forlánovi dělá problém trefit prázdnou kasu a dá tyč ... A to je hráč, kterého někdo tipoval do finálové trojky (nebo dokonce na vítěze ) GB ...

Reagovat
Kokesh

Tak když je ve sračkách. Mít formu, jakou měl na MS, tak nám asi dnes vytře oči, ale...když je v krizi celý tým, je to o hodně těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu se zeptat, proc statistiky z ctvrtfinale Copa del rey tady jsou, ale z osmifinale ne?

Reagovat
Kily

statistiky k pohárům se doplňují až v pozdějších fázích (občas se najde někdo, kdo je bez vědomí ostatních doplní i k prvním kolům, ale to se moc nestává), kterými mám na mysli čtvrtfinále, semifinále a finále. Ta předchozí kola budou jednou taky doplněna, v jejich případě ale bude třeba přidat do adminu soupisky klubů ze druhé a třetích lig, což není věc na několik hodin

Reagovat
Kily

i když Španělsko je samozřejmě v letošní sezoně jiná záležitost, co se osmifinále týče, tam se z druholigových klubů dostaly jenom Betis a Cordoba

Reagovat
smazaný uživatel

Diky (btw: prave proto, ze z druhe ligy tam byly jenom Betis a Cordoba, mi to bylo divny)

Reagovat
Kily

včera jsem se dozvěděl, že chybí soupisky druholigových španělských klubů, až bude čas, tak samozřejmě doděláme, doplníme statistiky Segundy a když bude dost lidí, tak mrkneme i na CdR

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny

Reagovat
smazaný uživatel

mindráček jiri fcb už zase hltá každej zápas Realu. U zápasu Barcelony o něm ani zmínka.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

wow, to byl důležitej příspěvek. Díky

Reagovat
X-bano-X

Máš fanúšika. Keď ti začnú chodiť kvety a zamilované nepodpísané dopisi spomeň si na dnešok

Reagovat
smazaný uživatel

já jich mám hafo. A další si jistě ještě udělám

Reagovat
X-bano-X

Hold, to sa musí vedieť

Reagovat
smazaný uživatel

Není to žádnej kumšt. Piš chvilku pravdu a oni si tě kamoši vždy najdou

Reagovat
smazaný uživatel

Však ano. Tvůj brekot po každým vyhraným zápase Realu je vždy pravdivej.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě nechápu, proč tě to tak štve ...

Reagovat
smazaný uživatel

není zač, pro tebe vše.

Reagovat
gonzalesl_is_back

No dneska smekám právě, s většnou toho, co řekl souhlasím To se často nestává

Reagovat
Kokesh

No je pravda, že on a X-bano-X snad sledují každý špíl Realu. Mají to prostě v srdci.

Reagovat
X-bano-X

Sledujem tak 50% všetkých zápasov v lige a zvyšok len Barcu a pár vybraných. Bohužiaľ tu musia byť aj ľudia ktorý sa aj keď neradi na tu holomajznu musia pozerať a sprostredkovať nestranný pohľad na vec, keďže keď som Real nesledoval, z príspevkov miestnych pusiniek som sa dozvedel o doslova nadpozemských výkonoch. Škoda že tie zmizli s prvým mnou sledovaným zápasom a stále sa nie a nie vrátiť.

Reagovat
Kokesh

Chtít po tobě nestranný názor je jako chtít po kohoutovi, aby vyseděl vejce. Ta averze vůči Realu je dost očividná.

Reagovat
X-bano-X

Ale no tak......upozorňujem na pochybenia pretože od vás by sa toho človek nedočkal. Začnite s tym sami a mne to bude voľné, ale aby sa tu dialy veci, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné a tu sa to pekne tutle..... Ak to spravia/robia hrači Barci či errealy tak isto nemám problém s vynášaním na svetlo, ale aby ste pred tým zatvárali oči pretože je to hráč týmu ktorému fandím je smiešne. Alebo si myslíš že ak by Xabi dostal redku po 2 žltých tak by v nasledujúcom zápase nechýbal?Alebo koľko už bolo v sezóne neudelených kariet pre Ramosa? Ten skĺz na Kuna bol slušný. Ja viem, viem vzal najprv loptu.....a potom hráča.......

Reagovat
X-bano-X

A ešte k tej averzii : ja som nikdy Real nebral ako niečo extra zlé, bral som ho ako súpera, ako tým ktorý ma svoje kvality. Ale v momentálnej sezóne tam je sebranka, ktorá v histórii môjho sledovania futbalu nemá obdobu. Je to mix arogantných nafúkancov, ktorý majú zatiaľ oveľa viac šťastia( nazvyme si to každý ako uzná za vhodné) ako futbalovej kvality. Človek už ako tak prekusol vyslovené prasenie ale ak sa k tomu pridajú simulácie a fňukanie u rozhodcov tak to je už cez závit. Koruna tomu všetkému sa nasadzuje tuná kde je to totožné s Realom na ihrisku. V tom týme snáď nieje jediný hráč, ktorý by spĺňal predpoklady vyplývajúce z toho že hrá za KRÁĽOVSKÝ klub. Donadávna to bol Iker ale po jeho prehláseniach do médií a po tom ako sa zverejnilo jeho hlasovanie vidieť aký je vlastne v skutočnosti falošný. Vyhlásiť že Messi je najlepší hráč, alebo že zlatú loptu by mal dostať španiel a hlasovať za Schneijdera, Robbena a Ronalda mi príde ako zlý vtip. Že tam nedal aspoň 1 španiela mi príde také typicky realovské tj ak nie my tak nikto. Takže tu je tak v skratke vysvetlené čo si o Reale myslím a aj prečo si to myslím. Nieje dôvod rozpisovať hráčov jednotlivo. Menovať simulantov, hercov, či zákerákov. To si ľudia čo to tu pravidelne čítajú resp. sledujú ligu dokážu doplniť aj sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak si někdo mohl myslet že trpíš averzí vůči Realu

Reagovat
RMCF

Nechcu tímto Ikera nějak omlouvat taky mě to hlasování udivilo a neím jestli to co napíšu je Ikeruv případ, ale někteří nedávají hlasy hráčům ze své země kvuli "nestranosti".

Reagovat
X-bano-X

Je to možné, ale ak by to bolo nestrannosťou tak tam nedá Ronalda .....

Reagovat
smazaný uživatel

trosku prehanas si myslim.Samozrejme,ze mas v niecom pravdu-hlavne v poslednom obdobi nam di Maria nerobi peknu reklamu,ale Real hra pekny futbal.Nevravim,ze sme sa v tejto sezone netrapili,ale vacsinou je to krasny futbal,ktory hlavne lezi neprajnikom v zaludku kvoli muzovi,ktory sedi na lavicke A to caste osocovanie hracov Realu s rozhodcami a podobne uz tiez trosku prehanate.Nikto si nezasluzi oznacenie hrat za kralovsky klub?Tak ja by som postrkol trosku dopredu Ronalda,ktoreho snaha a mentalita taha dopredu cely tim.Ked on si nezasluzi hrat za kralovsky klub,tak mas pravdu-potom tam uz neni ziadny hrac.Ikera sudit podla vyhlasenie a podla toho sudit,ze si nezasluzi hrat za kralovsky klub?Asi si beres priklad so Xaviho,ktory po potycke s Lassom sa dusoval,ze toto nesmie robit hrac,ktory hra za barcelonu.A este co sa tyka toho,ze kazdy hned vytahuje na porovnanie barcu-je to diskusia a vy si vacsinou(vravim v celku nenarazam konretne na teba) aj tak nic nepripustite,takze to vyjde na rovnako...

Reagovat
smazaný uživatel

plus si tiez berete(opat nekonkretizujem) do prirovnania Real.Proste s tym nespravis nic...

Reagovat
Fernando_Torres

Ronaldo si to nezaslouží hlavně svym chováním, jeho fotbalové kvality nikdo nepopírá...

Reagovat
X-bano-X

Ako píše nižšie Torres, pri tom kráľovský nejde o hernú kvalitu. Tá tam samozrejme je a u týmu ako Real je proste pravidlom aby tam hrali len tí najlepší. Ide tu o to naviac, čo sa tam predvádza : simulácie, fauly, vyhlásenia do médií, tlak na rozhodcov atď. V čase prvého galacticos hral Real parádny futbal a nebolo pochýb že baví nielen svojich priaznivcov ale všetkých divákov. Dnes to neplatí a Real baví len vlastných fanúšikov, keďže vám nejako nevadí to + čo tam prakticky v každom zápase je. Minule Di Mária predstieral čistenie dresu po tom, čo sa ho dotkol súper, včera Ramos prekračoval ležiaceho Fillipeho a naznačil pohyb ako keby na neho chcel šlapnúť na čo Fillipe hneď reagoval. Keď dobehol rozhodca Ramos už len hladkal neveriaceho Fillipeho po vlasoch...... toto sa predtým nestávalo a celkom dobre nechápem čo z tých hráčov spravilo takých úbožiakov.

Reagovat
smazaný uživatel

no....niet co dodat.To,ze ja mam rad takuto kontroverziu neznamena,ze to je spravne...

Reagovat
JozkokozleJ

Som privrzenec Realu, no musim suhlasit. Jeden nesympatak vedla druheho. Ramos, Iker - to ich dvihanie ruk (co by pomocka rozhodcovi) pri kazdej prilezitosti, to ma neuveritelne vytaca. Vcera Aguero pali sam na brankara a Ramos za nim mava ... Hraci su to tamker vsetci paradni, ale ... Snad iba ten Ozil (hoc viem, ze i on ma za sebou v Nemecku nejaku tu kauzu) posobi sympaticky. A v poslednom case i Ronaldo... neviem ci sa snazi zmenit alebo medzi tolkymi hercami ho az tak nie je vidiet.

Reagovat
Magic player

Cris se dost zmenil od doby co se stal otcem, aspon mi to tak prijde.

Reagovat
Arne

Ve volbě Zlatého míče Iker nemohl volit Španěle... Proč třeba u van Bommela jsou první dva neplatný hlasy? Je to zase koulení a koulení argumentů proti Realu, imbecilita.

Reagovat
X-bano-X

Tak sa ospravedlňujem o pravidle že nemôže voliť niekoho zo svojej krajiny som nikdy nepočul. K Bomelovi a invalid vote som myslel že volil ľudí ktorí neboli nominovaní alebo seba . Nič to nemení na fakte že tam pichol Ronalda, ktorý v minulom roku nič nevyhral, nestal sa naj. strelcom Europy, nestal sa naj strelcom ligy a v pohároch skončil s RM skôr ako sa začalo reálne o niečo hrať.

Reagovat
Magic player

Vzhledem k zavaznemu zraneni kotniku ktere jej zastavilo ani nic z toho co jsi vyjmenoval vyhrat nemohl, i presto dal za real v 35 zapasech 33 golu, takze nechapu proc by mela byt jeho nominace neopravnena, zrovna tak muzu napsat ze tam nema co delat iniesta ktery taky znacnou cast sezony promarodil a pozdeji nejakou dobu hledal formu...

Reagovat
X-bano-X

Lenže Iniesta dal zlatý gól, najdi mi hráča čo dal tiež zlatý gól vo finále MS....kdežto Messi dal v lige v 35 zápasoch 34 gólov + dalsie v pohároch. Naviac ťahal mužstvo v LM a vyhral ligu. Iker sa po nominácii posledných 3 vyjadril že Messi je najlepším hráčom a preto to jeho hlasovanie vyznieva pokrytecky. Tu nejde o to čo si kto zaslúžil, ale o to, že niekto niečo hovorí do médií a potom niečo iné robí.........každý má právo na vlastný názor, ale nemiť názor podľa toho s kým sa práve rozpráva je smiešne.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlana to evidetne nebavi ale mohl dat jeste dva goly skoda ..... kazdopadne hra Atletica tragicka muzou bejt radi ze to neni debakl .

Reagovat
smazaný uživatel

+ Xabi je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Neviem čomu sa konkrétne čuduješ? Mal tam 2 zákerné zákroky. Prvý pri superšanci Forlána kde si nabiehajúceho hráča podržal za krk rovno pred rozhodcom a druhý ten úder na solar. Oba boli nešportové aj na Real a že nevidel ani pri jednom kartu, aj keď ten prvý musel rozhodca vidieť aj keby nechcel je smiešne. Najmä keď pár minút na to dal za držanie Ronalda za dres žltú.....

Reagovat
smazaný uživatel

zákeřný? Dobře mělo to bejt za žlutou ale žádná zákeřnost to není. Ale jak vás znám budete to tu probírat ještě tejden. Nějak zapomínáte že ještě větší hnus udělal Inzaghi Xabimu v CL a neviděl taky ani žlutou.

Reagovat
X-bano-X

Zas ta večná vlastnosť pusiniek ospravedlňovať vlastné chyby, poukazovaním na chyby iných

Reagovat
smazaný uživatel

já tu nic neospravedlnuju. říkám že to za žlutou mělo bejt. jen ti říkám že i ve slavné lize mistrů se odehrála tato prasárna a nikdo to tu skoro neřešil.

Reagovat
X-bano-X

žluté, nie žltú. 2 karty sú plurál nie singulár

Reagovat
smazaný uživatel

zase strkání hlavy do písku, zase omlouvání prasečin. Vy jste, kluci pořád stejní ... pořád stejně směšní

Reagovat
Kokesh

Dneska bych si vzal nejvíc do parády Xabiho. Jak už jsem psal, má to být náš stěžejní hráč, jeden z nejdůležitějších článků mužstva. Dneska dal první slušný centr v 77. minutě, jinak to byl děs. On není typický tvůrce hry, to snad každý o něm ví, ale tu hru by mohl aspoň přenášet a tím ji tvořit. Místo toho je vidět plno nepřesností i na menší vzdálenosti, rozčilování a nesmyslný zákroky...chci od něho víc.

Reagovat
RMCF

tak Xabi nijak špatně nehrál, jeho o něco větší počet ztrát pramení z toho že se často snaží překvapit těžkým dlopuhým balonem, a nějaké větší množství špatnejch přihrávech an menší vzdálenost sem nezaznamel, trnul jsem dnes pouze u přihrávek Arbeloi, měl sem z něj takovej hroznej pocit nejistoty

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ramos dneska to byla bída. KUN mu utekl do 3 vyložených šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je "bída" dosť pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

To říkáš jen protože vám sundal vaše slavné legendy Messi,železnej puyol a květák Xavi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, má sa čím chváliť veru, myslím že Iker mu vyčistil žalúdok v kabíne, nepochybne

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ukázal že je jeden z těch kterýho ta porážka mrzela a je ochotnej se bít pro dres Realu. Krom Ikera ten pocit u nikoho jinýho nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, samý žoldáci

Reagovat
Kokesh

Hrál špatně, z té stoperské dvojce byl určitě on ten horší. Navíc k tomu přidal další svůj blikanec, je to prostě rebel. Sice nevím, co si od něj José na stoperovi slibuje, ale mně se tam vůbec nelíbí - jenže kam s ním, když na RB hraje taky pod svoje možnosti? Místo něj dnes mohl dostat šanci Garay, když proti Ponorce dvojce Albiol - Carvalho taky moc nezafungovala .

Reagovat
smazaný uživatel

proti ponorce tam byla dálnice.To radši toho ramose.

Reagovat
Kokesh

Mě spíš sere, že ty stopery neskutečně točíme a pak v tom je takovej mišmaš, jako v posledních zápasech. A vůbec - je vidět, že Josému začíná být prostě přednější útočná fáze, než ta obranná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se týká Villarealu, tam byla určitá pochybení, ale z velké části byl ten zmatek vytvořen také středními záložníky, kteří nechávali za sebou obrovské díry a velmi často musel jeden ze stoperů vystupovat, čímž začala obrana hořet.

Souhlasím jinak s RMCF, Ramosovo místo je na stoperu, už dlouho je to sen většiny madridistů, ale pravdou je, že s jeho hlavou člověk nikdy neví. Nebývám si moc jistej v mimořádně důležitých zápasech, když je na stoperu zrovna Sergio.

Reagovat
Kokesh

Jo bylo to způsobeno i záložníky, já sem myslel celou obrannou fázi a né jen naše stopery. Po půl roce jsem doufal, že ta obrana bude vypadat kompaktněji a né pravý opak.

Já bych spíš oponoval, Ramosa si na stoperovi nepřeji a to hlavně z toho důvodu, že na tento post máme víc než kvalitní náhrady. Pokud dostane na RB větši prostor, tak i jeho výkony půjdou nahoru, tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

K druhému odstavci: Já tomu nevěřím, hraje pravýho beka v Realu téměř celej život, hrál pod mnoha trenéry a měl docela dost prostoru pro útočení, ale nedokázal přesvědčit pod žádným z nich. Jeho post to prostě není, neumí přejít přes hráče, jeho centry taktéž neoplývají jistotou a nechává za sebou díry. Tyhle charakteristiky musí moderní bek mít, on je nemá.

Reagovat
RMCF

první půlku se mě Ramos naopak hodně líbil, ve druhé to bylo slabší a nasral mě tím jak reklamoval ruku, místo aby se naplno snažil zastavit aguerra. Kdyby na jeho místě byl Garay tak toho by si Kun v rychlostních soubojích neuvěřitelně vychutnal. U něj si mylsím, že pokud je někde jeho budoucnost tak právě na stoper, jenom by to chtělo něco udělat s tím co má v hlavě...

Reagovat
Kokesh

Těch situacích tam bylo víc. U prvního gólu se všichni rozčilovali a zvedali ruce, že to byl offside, to samý 2x u šancí Aguera. Pak když nám Atléti nevrátili míč (samozřejmě, že to není fair-play, ale musí se hrát dál a né se zastavit a protestovat stáním) a pak nespočet kraviny, kdy jsme nesouhlasili s rozhodčím a brečeli jak malý děcka...tohle mě taky hodně štvalo.

Reagovat
RMCF

U golu tam milimetrový ofsajd skutečně byl, ale rozhodčí by musel být superman aby takový těsný situace vyhodnotil vždy správně, když nevrátili míč, tak s erozčilovali všichni, ale byli jsme vzadu zformovaní a atlety vytlačili k autu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atlétov by sa mal konečne ujať schopný tréner a hlavne aj manažér.

Forlana preč, aj keď zadarmo neuveriteľné ako dokáže hráč takto stratiť motiváciu, nechápem prečo nepožiadal o prestup po MS, Atléti by za neho dostali slušný balík a jemu by zmena pravdepodobne prospela, horšie ako teraz by to určite nebolo.

Záloha tragická, obrana tragická, jediné dve svetlé časti sú De Gea a Kun a pokiaľ si ich chcú Atléti udržať, mali by s tým mužstvom už niečo robiť

Trochu mi je ľúto Ibrahima, do Altética by sa perfektne hodil, za primeranú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi připomíná Benzemu. Oba hrají hrozně bez motivace. Jsem rád že se Karim trefí aspon do prázdný branky i když i u toho trnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Forlánovi sa nečudujem, že nie je motivovaný, ale nechápem prečo potom ostal v Madride, to je pre mňa absolútne nepochopiteľné.

Benzemovi nesedí hlavne systém, v Lyone bol zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

jakej systém? To že nedokáže proměnit golovku není žádnej systém ale nemohoucnost. Kéž by sme ho klidně prodali za 20 a koupili Llorenteho. Nedovedu si představit že s takým dřevákem vám můžeme dalších 6 měsíců konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ano je to systémom

hráte na protiútoky, čo Benzemovi vôbec nesedí, podľa mňa ani sám nevie, akú má vlastne pozíciu na ihrisku a to že netrafí ani prázdnu bránu vychádza z toho že už je zo svojej pozície frustrovaný, Real potrebuje na hrot hráča ako Ruud, Higuain, Džeko, Ibra...

čiže typický hrot, Benzema ním nie je a preto to tak aj vyzerá

Reagovat
RMCF

včeraq sme hráli hodně do plnejch a nějak moc mu to nepomohlo...

Reagovat
Kokesh

Villa byl ve Valencii taky zabiják. Karim prostě hraje otřesně, na to nejsou žádný výmluvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa má v Barce iné úlohy ako vo Vale

Reagovat
Kokesh

A Benzema je v Realu snad má stejný jako měl v Lyonu? Prober se.

Reagovat
Kily

tohle není o systému, v Realu má v Di Mariovi, Özilovi a především Ronaldovi kvalitnější spoluhráče, kteří poutají velkou pozornost defenzívy soupeře a navíc jsou schopni mu připravit spoustu šancí, které ale on ve velkém bohužel pro Real proměňuje jenom v zápasech, ve kterých to zase tak moc potřeba není. Chybí mu sebevědomí, není o systému to, že šance nedává, jako třeba proti Getafe, kdy dvakrát z malého vápna chtěl zbytečně trefit šibenici místo toho, aby poslal gólmanovi míč do protipohybu

Reagovat
Kokesh

Dobře, chybí mu sebevědomí, ale kde ho má ještě vzít? Za trenéra má výbornýho psychologa, dostal se do základní sestavy, za krátkou chvíli dal 2x hattrick...já nevím, jestli prostě neustojí ten tlak z médií, ale být úspěšný v Realu mu asi není přáno.

Reagovat
Kily

no to já taky nevim, kde už to sebevědomí má vzít, když mu nepomohlo to, co jsi vyjmenoval Je to prostě v jeho hlavě a pokud se na tom do konce sezony nic nezmění, tak nemá smysl ho držet dál, jeho odchod v tom případě prospěje všem

Reagovat
Kokesh

No právě, ta jeho hlava bude velký oříšek. Jestli nedospěl ani v 23-letech a neumí svoje profesionální výkony odprostit od různých chtíčů či tlaku z médií, tak nemá v Realu co dělat. Vím, že je to Perézův oblíbenec, ale jestli ho nespraví ani José, tak kdo...

Reagovat
Kily

už jsi to naznačil, možná to není hráč pro opravdový velkoklub, i když hodnotit po jednom (sice dvouletém) angažmá v Realu může být trochu zbrklé, uvidíme, kam případně zamíří a jestli se tam chytí líp

Reagovat
Kokesh

Tak zbrklé....ze všech těch posil je v porovnání cena/výkony určitě nejhorší a dva roky jsou na adaptaci až až. Dokázal bych si ho klidně představit v Juventusu.

Reagovat
Kily

já to "zbrklé" myslel celkově v souvislosti s tím, že to možná není hráč pro opravdové velkokluby, v souvislosti s Realem to v tuhle chvíli zbrklé samozřejmě není, je tam rok a půl a nesplácí sumu ani důvěru, kterou do něho jeho nadřízení vložili

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

sebavedomie dokáže znížiť hlavne frustrácia z pozície, v akej sa nachádza a akú rolu hrá na ihrisku, čo je svojím spôsobom systém hry, ktorý mu prideluje rolu ktorá mu nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

nikto z nás nemôže vedieť, aký má vlastne Karim problém a z čoho pramení jeho nízke sebavedomie, ja som len napísal podla môjho názoru najpravdepodobnejšiu príčinu.

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápem tvojej reči

Reagovat
smazaný uživatel

*Kokesh

Reagovat
F.Torres

tyjo tak to je dobrá diskuze samej komplex a blití na hráče Realu.. fakt děs...Jinak Real zasloužená výhra a ten sudí toho moc nepískal, proto se tak málo žlutilo i když prasáren tam bylo až až. Dokonce byla i unfair hra ze strany atletů když nevrátili míč

Reagovat
Kily

tak on tady konkrétně v případě Xabiho důvod na blití byl, což přiznala i druhá strana Jinak co se té unfair hry Atlética týče, tak jsem čekal, jestli to někdo nakousne, protože jim v té první fázi nic jiného nezbylo, Filipe vhodil aut Dominguezovi, kterého okamžitě napadal hráč Realu, Dominguez tak rychle volil malou domů na nepřipraveného De Geu, k němuž rychle přibáhal další hráč Realu, s tímhle toho moc udělat nemohli, pak samozřejmě ten míč zakopnout měli, když ho ve středu hřiště dostali pod kontrolu, nakonec je to teda i napadlo, sice pozdě, ale přece

Reagovat
Kokesh

Pokud vím, tak to pravidlo o kopání míče do autu, když je někdo zraněn má být dávno zrušeno. Zastavit hru má mít výhradně sudí...pak z toho vychází podobný manévry a kdyby Real nepřestal naprosto hrát, tak ten míč by nedostal.

Reagovat
Kily

něco podobného se dříve domlouvalo v Itálii, jestli to platí i pro Španělsko, to nevim, každopádně jestli jo, tak se to stejně nedodržuje a v případě zdravotních problémů některého hráče jeden tým míč zakopne a ten druhý mu ho v případě, že neprohrává a není pár minut do konce, vrací. Atlético to nakonec po opakovaném upozornění hráčů Realu i uznalo a i když s hodně velkým zpožděním, tak ten míč vrátilo. Samozřejmě to mohlo být jinak a hráči Atlética ten míč vrátit třeba vůbec nechtěli, jenom mě překvapilo to agresivní napadání hráčů Realu ve chvíli, kdy soupeř uvedl míč do hry

Reagovat
Kokesh

Njn to napadal myslím v první řadě Di Mária, kluk ušatej. Nevím kde by to mělo platit a kde ne, ale pokud to schvalovala UEFA, tak asi všude, ne? Btw. teď v MSFL se mají zavádět ty tři minuty pro ošetřovanýho hráče, na to jsem taky hodně zvědav. V tom zase bude bordel, hehe.

Reagovat
Kily

v Itálii se to zavádělo nebo mělo zavádět na základě žádosti klubů, tam UEFA roli nehrála, jestli něco takového zavedla, tak mi to uteklo, já jsem nic podobného nezaregistroval

ty tři minuty už jsou zavedené v ČFL, na podzim jsem se byl párkrát podívat a bylo to v pohodě, žádné zmatky, pomezní si akorát pohlídal hráče tři minuty a ten se pak vrátil na hřiště

Reagovat
Kokesh

http://fotbal.sport.cz/clanek/117721-uefa-rusi-nepsane-pravidlo-o-vraceni-mice-pri-zraneni.html

No nevím, ty pravidla jsou fakt postavený na hlavu - asi tak, jak to je s hraním ruky v pokutovým území - jednou se pískne to a podruhé tamto.

Njn na Moravě tady máme všechno později. Ale jestli to probíhá v pohodě, nebál bych se to pak zavést všude....

Reagovat
Kily

to už je docela dlouho, no snaha byla, ale změnu to stejně nepřineslo a zůstalo při starém

to pravidlo bych zavedl všude hned od příští sezony, cokoli, co by mělo mít za následek vymícení simulování a zdržování ze hry, je mi hodně sympatické i když to samozřejmě přinese spoustu dohadů o tom, že onen hráč opravdu nutně potřeboval ošetření a tým tak byl oslaben na základě hloupého pravidla, on si člověk nevybere, kritika se najde všude

Reagovat
Kily

a mám pocit, že v Itálii se o tom vážně začalo mluvit na základě prohlášení AS Řím, jehož hráči dali veřejně najevo, že v případě filmování soupeře nebudou zakopávat míč, jelikož soupeř se tak v drtivé většině případů snaží jenom zastavit jejich akci, přičemž mu vlastně nic není, ale na to by bylo třeba zeptat se v jiné sekci

Reagovat
clinger

z čeho by měli mít fans jiných klubů z Realu komplex?když ten tvůj miliardovej dream tým už léta nic pořádnýho nevyhrál.v evropských pohárech už je dlouho pro smích

Reagovat
Josifek

Zase bavíš?

Jestli tenhle úryvek, který ty tu valíš každou chvíli, není projevem afektovanýho komlexu, tak už fakt nevím..

"ten tvůj miliardovej dream"

Navíc když narážíš na komplexy s úspěšnosti tak nezapomínej, že není úspěšnějšího klubu než je Real, ale to ve své zaslepenosti asi nejsi schopen ani uznat..

Reagovat
clinger

já s tím problém uznat nemám.tuším že je nejúspěšnější tým historie.klidně to uznám.však si nevybírám týmy kterým přeji podle úspěchů,možná spíše naopak.já konkrétně nemám nic proti Realu jako klubu,ale spíše filosofii posledních 10 let cca.čím větší se v jednotlivých klubech točí peníze (za jaký peníze nakupuje hráče atd) tím víc je pro mě nesympatický.asi tak.jen sem reagoval na kolegu,že to nemusí být jen o komplexech.a že Real už je dlouho v LM pro smích je pravda

Reagovat
DreamTeam

skoda...meli jsme jim dat 5 fiku a do odvety nahradniky.. takhle to bude muset zase odehrat vetsina zakladu..ikdyz jen na pul plynu ale stejne.. neskutecne kolik jsme toho zase spalili

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je neskutocne.Ronalda ukazuje rozhodcovi,ze nie naschval trafil de Geu a niektori jedinci tu uz riesia,ze chcel penaltu Nikdyyyyyyy sa nezavdacis vsetkyyyyym Paradny vykon rozhodcu aj ked trosku prvy gol ofsajdovy,plus potom spracovanie Aguera rukou pri tej Forlanovej supersanci.Dalej Xabi stiahol nabehajucho hraca a nebol ohodnoteny a naopak di Maria spravne zlta karta aj ked sa snazil hrat.Nema co cakat,ze Perea pojde po lopte a drbnut sa o zem.Ozilov gol mozu byt klucovy,Ronaldo opat rozdielovy hrac.Ale ja som len oci otvaral na chlapikom menom DE GEA Ten chlapec ma vsetky predpoklady byt najlepsi brankar na svete.Som len nechapavo pozeral ako vytiahol tu Carvalhovu hlavicku.Ani za jeden gol nemohol-nechala ho v stichu obrana.Budem fandit a drzat palce.Uz velakrat ma presvedcil,ze je skvely a vcera tmu nasadil korunu

Reagovat
smazaný uživatel

jasne este som zabudol.Niekto nahodou video na ten Xabiho uder.Lebo neviem co tu vacsina ludi mysli

Reagovat
smazaný uživatel

200 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujeme fanouškům Barcelony za tak vřelý zájem o naše utkání

Reagovat
RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem si ověřit, co za čuňata vám tam hraje a popravdě - Di María, Krystýnka a hlavně Xabi nezklamali. Opravdu sympatický tým máte.

Reagovat
j_mrazik

Proč zrovna Xabi? (Zápas jsem neviděl.)

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to někde stáhni. Stojí to za to. Prvně stáhl rukou za krk mimo hru Reyese, když nabíhal na pomoc Forlánovi. A pak dal na solar (myslím) Dominguezovi, když ten hlavičkoval a Xabi už nemohl nic dělat. To byla jednoznačná rudá. On věděl, co dělá.

Reagovat
j_mrazik

Zajímavý, nevybavuju si, že by něco podobnýho dělal v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedělal ani Arbeloa, ale jakmile přestoupil do Realu, tak se z něho stal taky pěkný zm*d, nevím jestli je to tam učí nebo je to prostě styl Realu, ale ten tým je nesympatický čím dál víc...

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj...ty myslis toto v pokutovom uzemi?

Reagovat
RMCF

to stáhnutí jasný, ale s tím úmyslem u DOmingueze bych si nebyl tak jistej, se otočil druhým směrem a hned do něj vrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

co zas Cristiano?Nic nespravil.Este tu namna vytiahni to,ze to ospravedlnenie sa,ze isiel do suboja s de Geom ostro si pochopil ako pytanie penalty Aj ked jasne,samozrejme,ze to vytiahnes.Ako nic nove...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, za ten skluz na stojnou nohu Ujfiho. Zrovna Ujfy za tohle dostal rudou a stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,ale to je C.Ronaldo,jinej by dostal čk,ale hlavní je že jim to stejně nepomuže,Real bude ve Španělsku opět číslo 2,

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze co sa deje s tym svetom?Keby to videl rozhodca lepsie,myslim,ze mu bez mihnutia oka tresne cervenu.Tak to vravis akoby Cristiano v zivote cervenu kartu nedostal.Uz v reale ma tusim dve(?) a obe zasluzene.TO,ze ho drzia za dres a okopavaju cely zapas neni dovod nato,aby nakopal supera respektive zlomil superovi nos...Sa mi velmi paci ako tu hned vytiahnes kto to je a hned aj povies ako skonci Real.Si pockaj do konca sezony.Ani nepochybujem,ze uz sa tu neobjavis!

Reagovat
smazaný uživatel

prostě to tak bude,nemá cenu o tom debatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj preto sa tu na konci sezony neobjavis,aby si o tej debiline co si vypustil nemusel debatovat...

Reagovat
smazaný uživatel

objevim neboj,a budu mít radost z výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je trošku jiná situace, Ujfaluši šel z menší rychlosti přímo proti Messimu, zatímco Ronaldo z boku ve větší rychlosti, takže to mohl méně kontrolovat...

Reagovat
messi80

cau otazka mimo-nevies prosim ta ci uz je vylosovane aj semifinale spanielskeho pohara???chcem vediet kto je pripadny super barcy-ci sa to bude este len losovat??

Reagovat
smazaný uživatel

almeria/la coruna...ked postupi real vyfasuje sevillu alebo villareal

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to teda ano...

Reagovat
messi80

mam pocit ze bude el classico tento rok viackrat :D

Reagovat
smazaný uživatel

takže Barca -Real 4-0 na zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahahaha vtipny si prevtipny.Len trosku uvazuj,ze real sa moze stretnut s barcou az vo finale a to sa na odvety asi tazko bude hrat.Plus zapas na Bernabeu,tak mi stale vychadzaju len 3 zapasy.Jedine,ze by sa stretli aj vo finale LM,ale to je daleko a neni tam este vobec ziadna istota...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak se omlouvám za mou chybu.Tak teda 3-0.spokojenej?

Reagovat
smazaný uživatel

iba s jednym s No neviem teda.Vy alebo teda barcelona budete isto vo finale,ale u nas to bude este zaujimave v dalsom kole.Mam celkom strach,ale celkom sa tesim,ze mame takych kvalitnych superov.Ale ako uz raz Jirko pisal,radsej mat tazkych hned na zaciatku ako vypadnut pred finale.Ale co uz?Zreb je zreb,tak ideme do toho

Reagovat
Kokesh

Ale prosím tě, zkus taky porovnat obě situace. Ty si na něj vždycky něco najdeš...za tohle dostal správně žlutou, nic víc!

Reagovat
Kily

už jsem za takové zákroky viděl i červenou, ale ony zákroky taky dopadly hůře než včera. Nebezpečný faul to byl, žlutou kartu dostal správně, ale nemyslim si, že by to byl úmysl, prostě měl za to, že míč zasáhne dřív než soupeř a špatně to v tu chvíli odhadl

Reagovat
smazaný uživatel

Ta včerejší žlutá přesně kopírovala styl, se kterým sudí pískal (a pískal výborně), takže žlutá na místě. Já jen reagoval na to, že se madridčan diví, proč píšu, že Krystýna zaprasila.

Reagovat
smazaný uživatel

si pisal,ze Ronaldo a di Maria nesklamali.Tak som myslel,ze narazas na svoju oblubenu simulaciu a nie na faul.Neni Ronaldov styl takto faulovat...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, bylo to klasický nepochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na druhej poločas.. Velice kvalitní zápas ve vysokém tempu. Atlétiko zradily chyby v obraně a ono pověstný nedáš-dostaneš, když měl Forlán po neskutečné práci Aguera odkrytou branku a trefil jen tyč.. Ujfaluši hrál dopředu výborně, ale vzadu hořel jak velbloudí hovno. Druhej gól jednoznačně jeho, nechat dva hráče Realu, aby šli do takhle pomalýho, lehce čitelnýho centru, je neuvěřitelný.. Tenhle gól rozhodl..

Za Real fantastickej zápas Ozil, Di Mária a Kaká se opravdu dostává do formy, paráda..

Vidím, že se tu hodně kritizuje rozhodčí.. On nastavil laťku, na kterou ve Španělsku nejsou moc zvyklí.. Pískal oboum rovinu. Nechápu rozhořčení u Xabiho, ten hrál po dlouhý době, co jsem viděl, celkem dobře.. S tím velkým Němcem ve středu hřiště mu to půjde dobře.. Dobře pro Barcu, konkurence je důležitá..

Reagovat
smazaný uživatel

Jej a zapomněl jsem napsat to, co mě vůbec vedlo psát příspěvek..

Kun - Kun - Kun !!! Neskutečně skvělej hráč, líbilo se mi, jak hráči realu protestovali, když mu přišla velmi těžká přihrávka do běhu a on to nějak zázračně dokázal zpracovat bez toho, aby se dotknul ruky.. Obránci Realu to zřejmě nepobrali a hádali se s rozhodčím Opravdu frajer..

Reagovat
smazaný uživatel

,,když měl Forlán po neskutečné práci Aguera odkrytou branku a trefil jen tyč"

Ved si to spomenul

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale nerozepsal sem to..

Reagovat
smazaný uživatel

Kun je skvelý, ale bojím sa že dlho v Atléticu nevydrží, vzhľadom k tomu, čo predvádzajú túto sezónu, potom to asi vyzerá smer PL, čo by pre neho nemusel byť správny krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych mu přál Liverpool..

Reagovat
RMCF

To ho asi moc rád nemáš:)

Reagovat
Fernando_Torres

Náhodou, přesně takovej hráč teď Torresovi a vůbec v Liverpoolu chybí, někdo kdo je schopnej sám připravovat šance i když záloha zrovna nic nehraje... Vždyť celá produktivita Atlética letos stojí jenom na něj, jak už tady někdo trefně poznamenal- taktika alá co Kun vymyslí...

Reagovat
Fernando_Torres

*něm

Reagovat
Kily

Liverpoolu nechybí jenom takovýhle hráč, ten by potřeboval daleko víc posil

Reagovat
Fernando_Torres

Neřikám že ne, ale takovejhle typ chybí podle mně nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak.. Je to tradiční klub s obrovskou fanouškovskou základnou a on je může vytáhnout ze srajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvně jsem se nad tou myšlenkou pousmál, ale když o tom tak uvažuju, tak by to pro něj asi úplně špatná volba nebyla. Otázka je, zda by ho bavilo být zase nějaký ten rok otloukánkem silnějšího bráchy. V Atleticu dostává rány od Realu. V Liverpoolu by ještě nějaký rok dostával dardy od MU (nemyslím jen na hřišti, ale i umístění v tabulce a úspěchy obecně). Podlě mě si Kun po období budování v Madridu bude chtít užít nějaký to šampaňské u trofejí. Bude chtít jít do hotového klubu, který má potenciál něco vyhrát. Ale to je jen moje spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevim, kde se to v těch lidech bere... Dneska jsou pro ně(možná vás) velkokluby celky, který vyhrávají až v posledních 7 letech.. Ale klub, který vyhrával, nebo byl jedním z nejlepších v Evropě nějakých 100 let, to už velkoklub není?

Reagovat
smazaný uživatel

no moment. Já se Liverpoolu zastávám a jako jeden z největších klubů ho beru. Nakonec - psal jsem to tady už asi dvakrát. Největším bohatstvím klubu jsou jeho fanoušci. To je ten kapitál, se kterým se v biznisu zvaným "fotbal" nejlíp podniká a nejdál dojde. A Liverpool ty fandy má. A má je jedny z nejlepších na světě. Ten klub je spící obr a jde jen o to, kdo a kdy ho probudí. To na vysvětlenou.

ALE: Při výběru angažmá většinu fotbalistů zajímá, jak velkou mají šanci, že právě v tom klubu něčeho dosáhnou. Budovat a oživovat klub se chce menšině hráčů. A když vycházím z toho, že budoval Kun Atletiko, tak dál budovat chtít nebude. Bude chtít vyhrávat. Chápeš?

Reagovat
Xavi

Tak to by si fakt pomohl.

Reagovat
Kokesh

Di Mária fantastický zápas? A Kaká se dostává do formy? Tak to ses asi včera na ten zápas nedíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Di María to první půlku hodně táhnul. Druhou odpadl a byl vidět o dost míň

Reagovat
smazaný uživatel

Díval. Di Mária s Ozilem a C. Ronaldem udělali 3. gól.. A hlavně Di Máriovo napadání a schopnost přejít přes hráče dělala Atléticu velký problémy. Kaká hrál dobře, přišel do rozjetýho zápasu a hru oživil.. Hrál dobře.

Reagovat
DreamTeam

Kaka mizerny..

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká byl hrozný. To jsi se koukal asi špatně. Nejvíc mě pobavila situace, jak chtěl jít přes obránce a nechal za sebou míč. To jsou situace, který se mu nestávaly.

Reagovat
RMCF

ON to možná porovnával s Benzemem kterýho vystřídal, s tím byli co do užitečnosti podobní, rozdíl je že Kaká je po dlouhým zranění a snad se do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně...Kaká se do toho dostane....

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak téma Xabi-solar-Domínguez jen utvrzuje, co mají culerdos na očích nebo v očích, když sledují Real a následně pak v hlavě, když píšou rozezlené komentáře...

Reagovat
X-bano-X

Tak nás o danej situácii pouč, resp. vyvráť tvrdenia ktoré tu odzneli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčí Realu aby se pomalu báli vůbec udělat faul, zvednout ruku, poškrábat se na nose nebo nedejbože se někomu omluvit. Barcelonští supi hltající zápasy Realu (pravděpodobně natolik znuděni tou házenou v podání Barcelony) v takovémto případě ihned vyrukují s výroky o brutálních faulech a konspiračními teoriiemi všeho typu. Kocourkov

Reagovat
smazaný uživatel

každopadně na atletiku vyhrajem :P HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele