semifinále - odvety
03.03.2022 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borja Iglesias (© AFP)

Real Betis remizoval s Rayem a zahraje si finále

Real Betis dostane šanci zpečetit zatím skvělou sezonu a zahraje si finále Copa del Rey. Probojoval se do něj i díky dnešní domácí remíze s Rayem. Cesta k ní ale nebyla jednoduchá, protože hosty poslal do vedení Bebe deset minut před koncem a Real Betis srovnal až v nastavení.

První duel zvládl lépe Real Betis, který doma začínal s Rayem ve výhodnější pozici po těsné výhře 2:1. Od prvních minut se Realu Betis dařilo držet soupeře dost daleko od vlastní brány a Claudio Bravo měl dost času přemýšlet o tom, co bude dělat o víkendu. Soupeřovy útočníky vídal zdálky, Rayo se nebylo schopné dlouhou dobu dostat blíž.

Na opačné straně brankáře Zidaneho vyzkoušeli střelou Willian José a následně svým průnikem do vápna a zakončením k tyči taky Moreno. S oběma pokusy si ale mladý brankář poradil. Jinak se ale nic zajímavého nedělo a tahle nuda vydržela prakticky až do závěrečných minut.

Pak to ale najednou začalo být zajímavé. Domácí útočník José kousek od vápna fauloval a k míči se postavil někdejší útočník Manchesteru United Bebé. Zvolil tvrdou ránu a dobře udělal, protože jeho nádherná bomba se zastavila až v síti - 1:0.

Tím začaly svízelné minuty pro Béticos. Jenže domácí se nevzdali a vrhli své síly do útoku. Po pouhé minutě musel hostující Balliu vykopávat míč z brankové čáry a pak se na hřiště dostavil Borja Iglesias. Což bylo požehnání pro Betis, neboť po pouhých čtyřech minutách rozjel Betis akci po levé straně. Do vápna si naběhl Canales a překonal brankáře Zidaneho, ale byl to právě Iglesias, kdo dokopl míč za čáru!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele