13. kolo
15.10.2011 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Metalist bude v každém kole doufat,že ztratí někdo z dvojice D.Kyjev-Šachtar,ale nesmí zapomínat taky na to,že i on sám musí bodovat.Nic lehkého ho v tomto kole nebude čekat,do Charkova přijede rozjetá Odesa,který jistě bude chtít přivézt domů alespoň bod.To se jí ale nepovede a Metalist bude i nadále pronásledovat vedoucí dvojici.

Reagovat
paver

Do Charkova přijede má oblíbená Oděsa která je po 2 výhrách v řadě slušně rozjetá. Nicméně mě nesmírně sympatický Metalist si nemůže dovolit doma ztratit jakýkoliv bod. Metalist hraje v této sezoně o titul a nad Oděsou těsně zvítězí!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím čím si to vykládají ostatní,ale tady je jasně vidět proč Charkov pořád bojuje o titul:neztrácí s týmy se kterými nebojuje o titul!Kdyby to samé dělala Valencia a Sevilla,tak by Barca a Real tak dominantní nebyly.Jinak Charkov se pořád drží což je dobře,protože další 3 kola rozhodnou jestli zůstanou ve hře o titul nebo ZASE skončí 3.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele