16. kolo
06.11.2011 18:30 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vítězství M.Charkov,D.Kyjev budou chybět Milevskij i Jarmolenko,což je hodně velké oslabení útoku.Moc se těším kvůli tomuto zápasu na víkend,pro mě to bude svátek ukr fotbalu.

Reagovat
paver

Plně s tebou souhlasím. Tento zápas si také nemohu nechat ujít a přece jen budu asi fandit více Dynamu kterému jak je tady již zmíněno budou chybět 2 nejlepší útočníci. Vzhledem k tomu budou velmi oslabeni a Metalistu se otevřela brána ke 3 bodům. V útoku Dynama by měl nastoupit Andrij Ševčenko kterému budu držet palce aby dovedl Dynamo ke 3 bodům. Tento zápas tipovat nebudu poněvadž výhru přeji oboum týmům a doufám že to bude náramná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný šlágr kola. Dynamu sice budou chybět Milevskij a Jarmolenko, nicméně Ideye Brown a Ševčenko jsou taky vynikající. Kravec je zraněný? Hlavně doufám, že se uzdraví Gusev. Tipuji vítězství Dynama 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý tip,Ideye vám to vystřelil,zvlášť ten první gol to byla NÁDHERA!Ale pak jsem se na hru Kyjeva nemohl dívat a přál jsem to Charkovu ikdyž těm jsem přál od začátku.No nic,jak řekl na konci Edmar(ukrajinsky!!)ještě zbývá hodně zápasů,takže šance ještě je,zvlášť když Charkov ještě bude hrát doma proti Šachtaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo chempion !!! video utkaní - http://football.sport.ua/news/140217

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele