27. kolo
04.05.2013 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Metalist si zaslouží konečně si zahrát LM

Reagovat
smazaný uživatel

ale Dynamo mu to zase překazí... Jaká to nespravedlivost

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte, jak je to ted na Ukrajině s pravidlem o omezení cizinců na hřišti? Funguje to? V Rusku ano, alespoň to o sobě tvrdí... Tady se to myslím trochu přehlíží

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že může nastoupit max. 7 cizinců.... Jinak můj tip 1:2

Reagovat
HullCity

Konečně zápas sezony!!!Dynamo bylo v LM poslední dobou často a moc se teda neukázali,EL je pro ně lepší soutěž,co se týče úspěchů v ní.To na Metalist bych byl v předkole hodně zvědavý a kdoví,třeba by na 1.pokus udělali i skupiny!!Doufám ve vítězství domácích 3:2!!!

Reagovat
HullCity

KONEČNĚ!!!!Metalist leto proti Dynamu nezaváhal a snad konečně vybojují to 2.místo,které bude znamenat 3.předkolo LM!!!Pokud neprohrají doma proti Dněpru,tak si troufám tvrdit,že jsou tam!!A ve 3.předkole budou na 99 procent nasazení!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vystříkaný konečně? Doufám a věřím, že v Evropě budete zase dostávat čočky, zmrdi---

Reagovat
HullCity

Ty si ale dement...asi si budeš muset sehnat další výmluvy na další tým.Šachtar je přece plný mafiánů,co je podle tebe Metalist?Protože asi nepřiznáš,že letos je jednoznačně lepší jak Dynamo...a zrovna od tebe jsem takovou reakci nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to bez emocí, prostě Dynamo bylo na jaro lepší, ale souhra náhod dodala druhý Charkovu, ačkoliv hrálo Dynamo daleko lepší fotbal. Negratuluji, doufám jen, že v předkole je někdo vypráská a to do propadliště dějin. Dynamo si to posralo samo, nevím, co bych k tomu řekl víc. Ale určitě těm trotlům nebudu fandit, aby se dostaly, nedej Bože, do Ligy mistrůl. Věřím, že tam bude rychlá stopka!

Reagovat
HullCity

Ty si neskutečný dement!!Radši si jdi fandit té své velmoci Slovácku a sem nelez!To Dynamo v LM vypadávalo v předkole a nebo končilo s ostudou 4. maximálně 3.když tam měli týmy jako Záhřeb a jím podobní.Kdy naposledy postoupili do osmifinále??Radši se nauč ukrajinsky(nebo rusky) a podívej se sám na stránky,že i spousta fandů Dynama přiznala,že Metalist byl prostě celou sezonu lepší.A ty tvoje poslední věty zní jak od největšího uplakánka na světě!! "Mamíííí,Šachtar vyhrává tituly kvůli mafiánskému majiteli." "Mamííííí Metalist půjde do předkola LM,protože jsou to straší klikaři." "Mamííííí Dněpr je lepší protože já už ani nevím proč"....že?Výmluvy se vždycky najdou,jen Dynamo je strááááášně dokonalé.Ty jsi neskutečný debil a vylízanej kretén a klidně si tu teď piš co chceš,na to máš právo,ale o tobě jsem si udělal obrázek a jsem rád,že jsi tady jediný takový,takže mi to vadit nemusí...jo,a účet PSG ses zakládat nemusel,debile.

Reagovat
PetersCZ

Teď ještě, aby Šachťar dostal Barcelonu, a dostal bůra...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele