Městský stadión Články


Ostrava - Vítkovice, Česko

Další články

Začala druhá etapa rekonstrukce Městského stadionu v Ostravě

Na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích začala druhá etapa rekonstrukce, jejíž nejpodstatnější částí bude dostavba severního a jižního oblouku tribun. Bude stát 417,2 milionu korun a kapacita stadionu se díky ní zvýší na 15.000 míst.

Baník nestihne rekonstrukci do začátku podzimu, půjde do Vítkovic

Fotbalisté Baníku Ostrava zahájí podzimní část sezony v azylu. Důvodem jsou průtahy s rekonstrukcí hřiště na Bazalech, která by kvůli stavebním komplikacím měla být dokončena přibližně s dvou- až třítýdenním zpožděním. Baník by měl úvodní dva domácí zápasy podzimu odehrát na Městském stadionu ve Vítkovicích.

Renovace Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích začne v květnu

Renovace Městského stadionu v Ostravě-Vítkovicích začne hned po skončení 51. ročníku atletického mítinku Zlatá tretra v květnu 2012. Celkem si v první etapě vyžádá investici téměř 450 milionů korun. Za tyto peníze by měl být rekonstruován celý areál a postavena nová východní tribuna. Po kompletní opravě by měl mít stadion, který bude sloužit i fotbalistům Baníku, kapacitu 15.000 diváků. Novinářům to dnes řekl náměstek ostravského primátora Martin Štěpánek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele