Aktuality

Další články

Pavlenka se po sedmi letech rozloučí s Werderem, podle tisku odejde do Saúdské Arábie

Poslední týdny v Brémách před sebou má Jiří Pavlenka. 32letému českému brankáři končí smlouva a novou nedostane, podle posledních zpráv pak jeho další kroky povedou do Saúdské Arábie.

Když na plac musíte přes silnici. Nováček norské Eliteserien zastavuje kvůli zápasům provoz

Kvalita zázemí klubů FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je dlouhodobě probíraná věc, nikde ve druhé nejvyšší soutěži ale neuvidíte to, co musí řešit nováček norské Eliteserien. Klub KFUM Oslo nemá kabiny přímo na stadionu, ale až za silnicí. Před každým zápasem tak pořadatelé musí zastavit provoz, aby se hráči a rozhodčí bezpečně dostali na hřiště.

Zůstane obránce Tah v Leverkusenu? Bayer míní oporu udržet, ani ho nechce pustit zadarmo

Bayer Leverkusen chce prodloužit smlouvu s obráncem Jonathanem Tahem. Pokud se to Farmaceutům nepodaří, je vedení čerstvého bundesligového mistra připravené reprezentačního stopera prodat, aby po vypršení smlouvy v červenci příštího roku neodešel jako volný hráč zadarmo.

Zlatý míč pro Lewandowského? Ve hře je jeho udělení zpětně. Neodmítl bych, vzkázal Polák

Dvacet tři branek a devět asistencí, na takové číslo zformátoval svoje aktuální ofenzivní čísla Robert Lewandowski po pondělním utkání LaLigy proti Valencii, v němž zapsal hattrick. A i když se s těmito sumáři nepřibližuje kariérnímu maximu, jsou pro pětatřicetiletého útočníka úctyhodné. Doteď přitom může cítit vážně velkou křivdu, že v minulosti nedostal Zlatý míč.

Koubek prodloužil smlouvu v Plzni, v klubu zůstane i následující sezónu

Nejstarší ligový trenér Miroslav Koubek povede fotbalisty Plzně i v následující sezoně. Dvaasedmdesátiletý kouč s Viktorií prodloužil smlouvu o další rok. Klub, který Koubek letos dovedl do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, v lize k nejhůře třetímu místu a bude s ním bojovat o domácí pohár, o tom informoval na svém webu.

Nigérie ukončila hledání trenéra, Super Eagles nadále povede George

Nigerijskou reprezentaci bude trénovat bývalý reprezentant Finidi George. Někdejší hráč Ajaxu se posunul do role hlavního kouče z pozice asistenta Josého Peseira, jenž skončil poté, co letos tým dovedl do finále afrického šampionátu.

Vyšetřování s Rubialesem pokračuje. Každý měsíc se musí hlásit u soudu

Bývalý prezident Španělského fotbalového svazu (RFEF) Luis Rubiales se musí hlásit každý měsíc u soudu v Madridu, a pokud bude chtít vycestovat ze země, bude muset žádat o povolení. Rubialesovi to nařídil soudce při dnešním slyšení, jež se zabývá jeho podezřením z korupce.

Chlumecký měl být vyloučen. Jinak rozhodčí nechybovali, uvedla komise

Sudí v nedělním utkání 30. kola FORTUNA:LIGY mezi Bohemians a Pardubicemi chybně nevyloučili hostujícího Martina Chlumeckého. Podle komise rozhodčích FAČR měl obránce Východočechů v 50. minutě dostat červenou kartu za faul na Erika Prekopa. Naopak v dalších posuzovaných případech rozhodčí nechybovali. Komise to uvedla v komuniké.

Everton po skvělém dubnu slaví záchranu v Premier League. Jsem na tým hrdý, chválil Dyche

Sean Dyche pochválil svůj tým po sobotní výhře nad Brentfordem (1:0), která tři kola před koncem sezony zajistila Evertonu záchranu v Premier League.

Kjaer na odchodu z AC Milán. Simon neprodlouží smlouvu, potvrdil agent

Cesty Simona Kjaera a AC Milán se po čtyřech a půl letech rozejdou. Kapitán dánské reprezentace neprodlouží končící smlouvu a jako volný hráč zamíří do jiného působiště.

Silva po čtyřech letech odejde z Chelsea. Neznamená to definitivní konec, loučí se veterán

Chelsea po čtyřech letech opustí Thiago Silva, jemuž na konci června vyprší smlouva. Devětatřicetiletý brazilský stoper by se měl vrátit do mateřského Fluminense.

Guardiola před závěrem sezony: Pokud někde ztratíme, Premier League nevyhrajeme

Pep Guardiola, manažer Manchesteru City, přirovnal napínavý boj o titul v anglické lize k výstupu na horu. Uvědomuje si, že pokud jeho svěřenci v jednom ze zbývajících čtyř zápasů Premier League zaváhají, na čtvrté prvenství v řadě a šesté za posledních sedm sezon nedosáhnou.

Koubek se domluvil na pokračování v Plzni, podepíše novou roční smlouvu

Dlouho očekávaná zpráva je tady. Viktoria Plzeň v pondělí odpoví na otázku, kdo povede tým jako hlavní kouč do nové sezony. Momentálně třetí mužstvo FORTUNA:LIGY bude řídit i nadále úspěšný trenér Miroslav Koubek (72). "V pondělí podepíše trenér Koubek ve Viktorii novou smlouvu, dohoda bude na rok," říká zdroj Livesport Zpráv, který je dobře informovaný o stavu jednání.

Musíme zůstat nohama na zemi, nabádá Arteta po výhře v derby s Tottenhamem

Manažer Mikel Arteta v neděli prohlásil, že Arsenal se nesmí nechat unést šancemi na titul v Premier League poté, co v severolondýnském derby porazil Tottenham Hotspur 3:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele