Aktuality

Tvrdík už nebude podporovat Fouska. Byla to moje chyba, uznal předseda Slavie

Šéf pražské Slavie Jaroslav Tvrdík na příští volební valné hromadě za rok už nebude podporovat současného předsedu Fotbalové asociace ČR (FAČR) Petra Fouska. Uvedl to na sociální síti X v reakci na Fouskovo vystoupení v pořadu Footcast, kde šéf FAČR hovořil mimo jiné o finále domácího poháru v Plzni či zákazu pyrotechniky na stadionech.

Prožil úspěšnou sezónu v béčku, povýšil do áčka. Janotka je novým trenérem Olomouce

Novým trenérem fotbalistů Olomouce se stal Tomáš Janotka, který doposud vedl druholigový B-tým Sigmy. S klubem podepsal smlouvu na neurčito. Hanáci o tom informovali na svém webu. Pro Janotku půjde o první trenérské angažmá v nejvyšší soutěži.

Bellingham před finále Ligy mistrů: Nechci promarnit ani vteřinu, bylo by hloupé schovat se

Real Madrid se v sobotním finále Ligy mistrů střetne s Borussií Dortmund a velice pikantní zápas to bude především pro anglického reprezentanta Judea Bellinghama, který přišel do Bílého baletu právě z německého velkoklubu.

Přestupové spekulace: Richarlison ani Leao neodejdou. Jak si bude počínat Chelsea?

PŘESTUPOVÝ INSIDER RUDYHO GALETTIHO - Letní transferové okno bude otevřeno zhruba za měsíc a už nyní média spekulují o možných přesunech. Jasná je například otázka Richarlisona, který by měl zůstat ve stávajícím působišti, stejně tak ta ohledně Rafaela Leaa. Složitější je to každopádně podle zpráv z webu Tribal Football třeba u Kevina De Bruyneho.

Vláda v Kamerunu se snažila dosadit trenéra k nároďáku. Africké zemi hrozí sankce od FIFA

Kamerunský fotbalový svaz odmítl reprezentačního trenéra dosazeného ministerstvem sportu a jmenoval jako dočasného kouče Martina Ndtoungoua. Informoval o tom web federace.

Grónsko mezi členy z Karibiku? Oficiálně podalo přihlášku do Severoamerické konfederace

Grónsko podalo přihlášku do Severoamerické fotbalové konfederace CONCACAF. Na sociálních sítích o tom informoval národní svaz. Pokud bude přijat, stane se 42. členem konfederace.

Češky hrají o postup. Doufáme, že do Edenu dorazí co nejvíce lidí, přeje si Svitková

Na úvod kvalifikace Eura 2025 prohrály s favoritkami z Dánska a Španělska shodně 1:3, herně však české hráčky rozhodně nepropadly. Teď před sebou svěřenkyně trenéra Karla Rady mají dvojzápas s Belgií a body do tabulky by se hodily. Jaká je před pátečním domácím utkáním nálada v týmu? A jak vnímá svou další účast na reprezentačním srazu? Nejen na to odpovídá v Livesport Daily záložnice Chelsea a národního týmu Kateřina Svitková, která do konce sezony hostuje ve Slavii.

Nádvorník v baráži nechtěl České Budějovice. Měli bychom si pomáhat a ne spolu soupeřit, uvedl

Trenér Táborska Roman Nádvorník se chtěl v baráži o účast v nejvyšší soutěži vyhnout Českým Budějovicím. Nepřál si o postup do první ligy bojovat v jihočeském derby, řekl dnes ČTK.

Werner zůstane v Tottenhamu, RB Lipsko souhlasilo s dalším hostováním

Tottenham se bude i v nadcházející sezoně spoléhat na Tima Wernera, jenž si prodlouží hostování z RB Lipsko. Součástí dohody je rovněž opce ve výši 15 milionů eur.

Hašek povolal do reprezentace osm slávistů. Dostat se na Euro je pro mě splněný sen, řekl Chytil

Pražská Slavia má z klubů největší zastoupení v nominaci fotbalové reprezentace na přípravný kemp v Rakousku před mistrovstvím Evropy. Trenér Ivan Hašek povolal z Edenu hned osm hráčů.

Jednadvacítka absolvuje tréninkový kemp. Chceme poznat hráče širšího kádru, vysvětlil Suchopárek

Česká reprezentace do 21 let v červnovém okně na závěr sezony neodehraje žádný zápas, mužstvo ale v příštím týdnu od pondělí do pátku absolvuje přípravný kemp v Benicích u Prahy. Trenér Jan Suchopárek v trénincích především vyzkouší nováčky. Kouč povolal 20 hráčů do pole a čtyři brankáře, z nichž pouze pětice už má za jednadvacítku start.

Benfica se na dlouhý seznam nepřidá, trenér Schmidt má důvěru vedení

Řada předních evropských klubů řeší otázku trenéra a podobné problémy nakonec nebude mít Benfica. Na lavičce lisabonského celku bude pokračovat Roger Schmidt, veřejnost o tom ujistil prezident Rui Costa.

Olsson se nevzdává, věří v návrat k fotbalu

Švédský fotbalista Kristoffer Olsson věří, že se po vážné mozkové příhodě dokáže naplno vrátit k profesionální kariéře. Uvedl to v rozhovoru pro list Aftonbladet.

Přítelkyně i mamka nominaci obrečely, jsem v sedmém nebi, řekl Červ

Lukáš Červ si ani v největším snu nedokázal představit, že ho trenér české reprezentace Ivan Hašek povolá na přípravný kemp v Rakousku před mistrovstvím Evropy.

Brabec nechybí v nominaci kvůli případu Belmondo, Hašek o něm vážně uvažoval

Reprezentace doufá, že nominace na soustředění do Rakouska před mistrovstvím Evropy v Německu napsala definitivní tečku za nechvalně proslulou listopadovou kauzou Belmondo. Zatímco dva z tehdy vyřazených hráčů Jan Kuchta a Vladimír Coufal se do národního týmu vracejí, Jakub Brabec v mužstvu opět chybí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele