Betis bude posledním zaměstnavatelem, obránce Sokratis ukončí kariéru

19.05., 13:09
Aktuality
Sokratis Papastathopoulos (© AFP)

Sokratis Papastathopoulos se ve svých 35 letech rozhodl pro ukončení aktivní kariéry. Zkušený řecký obránce to oznámil dnes dopoledne, na své konto si může připsat poslední dva starty.

Sokratis loni v říjnu posílil sevillský Betis a za španělský klub zatím odehrál čtrnáct soutěžních utkání. Do konce LaLigy zbývají poslední dvě kola, dnes andaluský celek hostí Real Sociedad a příští týden se představí na půdě Realu Madrid.

"Betis se stal mojí rodinou, na podzim mě všichni vítali, jako kdybych zde hrál dlouhé roky. Město a klub jsem si zamiloval, ale chybí mi rodina. Život bez ní je úplně jiný a právě to mě přinutilo přehodnotit plány," prozradil.

"I proto jsem ale rád, že kariéru mohu završit právě v Betisu. Rád bych poděkoval všem, kteří mě na mojí dlouhé cestě doprovázeli," dodal.

Sokratis v minulosti oblékal dresy AEK Atény, Janova, AC Milán, Werderu, Dortmundu, Arsenalu a Olympiakosu Pireus. Na svém kontě má rovněž 90 startů za řeckou reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mateo16

Az 11 hracov Betisu odohra svoj posledny zapas na domácom ihrisku za Betis.

To je solidna fluktuacia to si ani nepametam kedy sa niečo take stalo.

Reagovat
Kucka

11 hráčů?

Reagovat
Mateo16

jj Abner, Fekir, Abde, Wiliam Carvalho, Jose, Claudio Bravo, Altimira, Guido, Miranda, Sokratis, Rui Silva, Rodri

Dokonca 12 to je masaker

Reagovat
sergi

To čo akože? Prečo ako začo načo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele