FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby: V neděli o záchranu

11.05., 08:45, aktualizováno 12.05., 09:21
Previews
Jiří Fleišman (© MFK Karviná)

V sobotu se činily nejlepší české kluby a dnes dostane prostor zbylých deset. Důležitý zápas čeká na Karvinou se Zlínem a velký krok k záchraně mohou udělat Pardubice, pokračuje i playoff o Konferenční ligu.

O titul

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko

sobota 15:00

Po pohodové výhře nad Mladou Boleslaví se plzeňská Viktoria ukáže i ve druhém utkání nadstavby na domácím hřišti. Do Štruncových sadů tentokrát dorazí Slovácko, které tabulku skupiny o titul uzavírá. Půjde u soutoku Mže a Radbuzy po týdnu opět o jednoznačnou záležitost? Nebo Moravané naváží na předcházející zdařilý výlet na západ Čech?

Plzeň už sice do konce sezóny těžko opustí třetí místo, zdá se ovšem, že k ligovým zápasům pořád přistupuje zodpovědně. Nedávná partie s Boleslaví budiž toho důkazem. Viktoria nasázela soupeři ze Středočeského kraje tři branky, sama naopak ani jednou neinkasovala. V dresu Západočechů se opět zaskvěl tahoun mužstva Pavel Šulc, dobře hrál také další záložník Cheick Souaré, jenž si čím dál hlasitěji říká o to, aby jej Plzeňští po hostování z druholigového Vyškova definitivně zakoupili.

Neutuchající pozornost na ligu má každopádně své důvody. "Vrcholem sezóny je teď pro nás jednoznačně finále domácího poháru. Musíme ale k němu dokráčet dobrými výkony v lize, to nejde oddělit. Musíme do toho jít stoprocentně, hráči musejí mít dobrou herní praxi. Dáváme velký zřetel na to, aby nedošlo k nějakému podvědomému neprofesionálnímu přístupu. Za přístup proti Boleslavi musím mužstvo pochválit," objasnil trenér Viktorie Miroslav Koubek, proč jeho svěřenci v nejvyšší soutěži nepolevují. Zmíněný vrchol ročníku v podobě finále MOL Cupu proti Spartě čeká Západočechy již za necelé dva týdny.

Slovácko už působí pouze v lize. Do nadstavbové skupiny o titul po mizerné jarní formě spíše doklopýtalo, díky tomu každopádně ještě může zabojovat o účast v pohárové Evropě. To ovšem Uherskohradišťští musí opustit současnou třetí pozici. Zatím se jim to nedaří, před týdnem totiž dle očekávání podlehli pražské Spartě. Nyní ovšem Moravané cestují na půdu soupeře, s nímž v probíhající sezóně ještě neprohráli. Na podzim dokonce vyloupili Štruncovy sady po výsledku 4:1 v jejich prospěch, jarní odveta pak skončila smírně.

Udrží Slovácko příznivou sérii taky v sobotu? "V prvním kole nadstavby jsme prohráli se Spartou, ale z některých částí zápasu hlavně ve druhém poločase se dá odrazit do dalších duelů. Chceme v Plzni překvapit. Pořád máme za cíl hrát o Evropu a někde musíme body urvat. S Plzní jsme hráli v sezoně dvě vyrovnaná utkání, u nich jsme vyhráli, doma remizovali. Tak proč by to nešlo do třetice?" vzkázal asistent hlavního kouče Moravanů Jan Baránek.

Ve Štruncových sadech budou Uherskohradišťští postrádat hned dva hráče kvůli trestu za žluté karty - krajní bek Petr Reinberk jich v průběhu ročníku viděl již osm, křídelník Milan Petržela pak poloviční počet. Hrát nebude ani čtveřice zraněných hráčů Slovácka - stopeři Tomáš Břečka s Michalem Kadlecem, levý obránce Merchas Doski a středopolař Michal Trávník.

Domácí se pro změnu obejdou bez stopera Robina Hranáče, jenž bude absentovat ze stejného důvodu jako hostující Petržela. Marodku Plzně pak okupují záložníci Jan Kopic s Janem Sýkorou a Matějem Valentou a forvard Rafiu Durosinmi. O nasazení obránce Václava Jemelky se teprve rozhodne.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Dweh, Hejda, Jemelka - Cadu, Kalvach, Červ, Souaré - Šulc, Vydra - Chorý

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Blahút, Hofmann, Daníček, Holzer - Havlík, Kohút - Sinjavskij, Kim, Juroška - Vecheta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.05 - 8.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Zatímco uplynulý víkend se oba týmy šetřily, do sobotního mače půjdou Ostravští i Mladoboleslavští naplno. Výsledek jejich vzájemného zápasu totiž napoví, který celek se probojuje do evropských pohárů. Zatím to do nich má blíže Baník, ten ovšem bude hrát doma, kde se mu moc nedaří.

Minulý týden se Slezané i Středočeši představili na hřištích výrazně silnějších soupeřů. A podle toho jejich zápasy taky dopadly. Baník již zvolenou oslabenou sestavou naznačil, že střetnutí se Slavií se hodlal spíše jen zúčastnit - a "za odměnu" schytal pětigólový debakl. Boleslav dopadla o něco lépe, leč ani ona nestačila. Plzeňské Viktorii podlehla po výsledku 0:3.

Sobotní duel už ale nepodcení ani jedna strana. Oběma jde o totéž - získat čtvrté místo v nadstavbové skupině o titul. Právě to bude zaručovat účast v příštím ročníku Evropské konferenční ligy. Kýženou příčku drží Slezané, k dobru ovšem mají jediný bod. A moc spoléhat se nemohou ani na výhodu domácího prostředí. Navzdory pravidelně solidní atmosféře, která v Ostravě panuje, totiž Baník od října ve svém svatostánku zvítězil pouze jednou. Přestože měl k dobru celkem deset pokusů.

Stejně opatrně přistupují Ostravané též k bilanci s Mladou Boleslaví, kterou v probíhajícím ročníku už dvakrát porazili. "I když v posledních letech se nám proti Boleslavi daří, moc vycházet se z toho nedá, protože oni mají půl roku nového trenéra a hodně věcí se změnilo. Očekávám spíše taktické, možná i trochu nervózní utkání a boj," uvedl trenér Baníku Pavel Hapal.

Druhá strana barikády cítí svou šanci. A hodlá ji využít. "Historicky jsme postoupili do první šestky, vážíme si toho. Je důležité nastavovat si zrcadlo proti takhle náročným soupeřům. Budeme bojovat až do konce a uvidíme, jak to dopadne. Jedeme si to rozdat o čtvrté místo. Na utkání se připravujeme tak, abychom byli úspěšní," sdělil kouč Boleslavi David Holoubek.

Středočeši dorazí na východ republiky téměř kompletní, nejistý je pouze start zkušeného středopolaře Marka Matějovského. Slezané sice před týdnem proti Slavii šetřili opory, přesto o jednoho hráče přišli, neboť útočník Abdullahi Tanko obdržel červenou kartu a dle pravidel musí jedno soutěžní utkání vynechat.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Blažek, Lischka, Kpozo - Buchta, Rigo, Boula, Klíma, Ewerton - Adediran

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kostka, Suchý, Král, Suchomel - Karafiát, Mareček - Vaníček, Ladra, Kušej - Júsuf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.40 - 4.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slavia Praha

sobota 17:30

Čtyřbodový náskok si hýčká Sparta na čele tabulky před derby pražských "S". Rovnice je tak jasná - pokud zvítězí druhá Slavia, učiní ze tří posledních kol ještě pořádné drama. Tříbodový zisk domácích by jim naopak umožnil získat titul už v úterý.

V letošní sezoně již došlo ke třem největším derby, všechna přitom skončila v základní hrací době remízou. V září v Edenu po Jurečkově penaltě přišli červenobílí o vítězství až vinou penalty v desáté minutě nastavení, v poháru pak promarnili dvougólový náskok a prodloužení přineslo završení sparťanského obratu. Následný střet na Letné byl ze všech jednoznačně nejopatrnější, v nepříliš atraktivním zápase se zrodila bezgólová remíza.

Do utkání i tentokrát vstupuje Sparta vedle lepší pozice v tabulce i s lepší formou, byť v defenzivní fázi to skřípalo. Oklepala se z nepovedeného března a začátku dubna a aktuálně drží sérii čtyř po sobě jdoucích vítězství. Při těch sice hned sedmkrát inkasovala, avšak patnácti góly si dokráčela pro plný počet bodů. Naposledy uspěla na Slovácku, kde skóre otevřel dvěma góly Kuchta, prosadili se i Haraslín s penaltovým exekutorem Krejčím. Kontaktní góly za domácí vsítili Kim a Daníček.

Na Spartě ví, že zadarmo ani tentokrát nic nedostanou. "Slavia nám rozhodně nedá nic zadarmo, což jsme viděli i v posledním zápase. Očekávám další bitvu, jejich taktikou se popravdě moc nezabývám. Zkrátka ukážeme svoje maximum a chceme získat tři body. V každém zápase chceme hrát náš styl, nejinak tomu budu v sobotu. Je jedno, jestli proti nám stojí Slavia, Plzeň nebo Teplice. Budeme chtít mít zápas pod kontrolou, držet míč, vysoko presovat. Budeme chtít pokračovat v tom, co nás zdobí celou sezonu. Naše ofenzivní činnost vypadá v poslední době dobře a věřím, že v tom budeme pokračovat," doufá Lukas Babalola, asistent trenéra Priskeho.

Vršovičtí sice poslední duel proti Baníku zvládli s přehledem a zvítězili 5:0, na čemž se podílel dvougólový Chytil, další trefy přidali Schranz, Jurečka a Jurásek. Předchozí tři zápasy už tak úspěšné nebyly. Po porážce v Plzni a domácí remíze s Olomoucí sice vyhráli v Hradci Králové, druhou půli si ale určitě za rámeček nedali.

"Víme, co je to za zápas, těšíme se na něj. Budeme maximálně nachystaní. Týmy jsou hodně vyrovnané, rozhodnou detaily, třeba podařený vstup do utkání nebo nějaký klíčový moment. Musíme se ponaučit nejen z letošních zápasů, ale i z těch z minulé sezony, kdy jsme inkasovali zbytečné branky po chybách. Jednou jsme si dali vlastní gól, v dalším zápase jsme tam inkasovali po dlouhém autu a z penalty. To jsou situace, které rozhodují tyhle zápasy. Toho se musíme vyvarovat," upozorňuje kouč Slavie Jindřich Trpišovský.

Muži z obou týmů naprosto dominují ve střelecké tabulce. Na jejím čele najdeme šestnáctigólového Václava Jurečku, s patnácti trefami se o druhé místo dělí jeho spoluhráč Mojmír Chytil. Na dalších třech pozicích najdeme tři sparťany odstupňované rovněž po gólu, a to Veljka Birmančeviće, Jana Kuchtu a Lukáše Haraslína. Zmíněný Birmančević navíc s jedenácti asistencemi vévodí statistice asistencí i celkové produktivitě.

Domácí realizační tým nemůže počítat se zraněným Pavelkou a zřejmě ani Vitíkem, hostům nepomůže Synian. Otazník navíc visí nad Holešem, Masopustem a Provodem.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Sörensen, Panák, Krejčí - Wiesner, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holeš, Ogbu, Vlček - Douděra, Ševčík, Oscar, Bořil - Schranz, Provod - Chytil

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.33 - 3.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
31
25
4
2
74 : 28
79
2
Slavia Praha
31
23
6
2
67 : 23
75
3
Viktoria Plzeň
31
20
5
6
70 : 33
65
4
Baník Ostrava
31
13
6
12
48 : 44
45
5
FK Mladá Boleslav
31
12
8
11
50 : 49
44
6
1. FC Slovácko
31
11
8
12
41 : 44
41

O udržení

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec

neděle 15:00

Jak Bohemians, tak i Jablonec se v nejvyšší soutěži pravděpodobně ukážou i po letní přestávce. Definitivně však zatím není zachráněn ani jeden zmíněný celek. V neděli si udržení může zajistit vítěz vzájemného střetnutí.

Bohemka mohla být mnohem klidnější už po uplynulém víkendu. Jenže místo toho dopadl výlet Pražanů do Českých Budějovic velkým rozčarováním. "Klokani" na jihu Čech dlouho mířili alespoň za remízou, avšak v samotném závěru utkání inkasovali a zpět do hlavního města se vraceli s prázdnou.

Ve svém Ďolíčku tak bude mít mužstvo z Vršovic co napravovat. "Zápas s Budějovicemi jsme měli zvládnout a ne prohrát. Nemám slov, je to, jako bychom dostali ránu palicí. Teď se musíme před našimi fanoušky rehabilitovat. Jako každý zápas se i tentokrát budeme snažit vyhrát," prohlásil důrazně kouč Bohemians Jaroslav Veselý.

Také první utkání Jablonce v nadstavbě nabídlo velké drama. A opět se šťastným koncem pro domácí stranu. Severočeši na své Střelnici dvakrát prohrávali s Karvinou, vždy se jim ovšem povedlo vyrovnat. Druhé srovnání stavu přitom přišlo až těsně před uplynutím základní hrací doby, načež v nastavení hráči v zelených dresech k velké radosti většiny publika dokonali obrat.

Jablonec si tak v tabulce skupiny o udržení pojistil dvanácté místo. A pokud zvítězí i v Ďolíčku, poskočí o jednu příčku výš. "Cíl je jednoznačný - uspět na Bohemce a přivézt minimálně bod. Budeme ale určitě chtít tři body. Bude to složitější v tom, že Bohemians nevyhráli v Českých Budějovicích a budou chtít doma podat lepší výkon. Čeká nás bojovný soupeř a v Ďolíčku ho poženou lidi, jak bývá zvykem. Vítězství nad Karvinou nám i hráčům vlilo novou krev do žil a věřím tomu, že teď to bude ještě lepší," řekl asistent hlavního kouče Severočechů Tomáš Čížek.

Do Prahy s týmem Jablonce neodcestují obránce Nemanja Tekijaški, který bude pykat za čtyři nasbírané žluté karty v sezoně, ani zraněný útočník Jan Chramosta. K tomu je nejistý start zadáka Haidersona Hurtada. Ze stejného důvodu jako Tekijaški si nezahrají ani domácí záložníci Jan Kovařík a Jan Matoušek. Marodku "Klokanů" dál okupují brankář Roman Valeš se středopolařem Vojtěchem Smržem, o nasazení beka Matěje Hybše, záložníka Josefa Jindřiška a forvarda Erika Prekopa se teprve rozhodne.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Soukup - A. Kadlec, Křapka, Vondra - Dostál, Hůlka, Beran, Shejbal - Hála, Kozák - Ristovski

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - F. Souček, Hurtado, Polidar - Čanturišvili, Nebyla, Kratochvíl, Černák - Hollý, Martinec - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.34 - 3.37

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice

neděle 15:00

První utkání nadstavby úspěšně zvládli fotbalisté Pardubic i Českých Budějovic. Zejména Jihočeši získali velkou vzpruhu, neboť se odlepili ode dna tabulky. Na východě Čech by rádi udělali další krok za záchranou v nejvyšší soutěži, nicméně v probíhající sezoně ještě mimo svůj stadion nezvítězili.

Budějovice opustily poslední místo poté, co díky gólu ze samotného závěru přemohly Bohemians. "Potěšilo nás, že jsme se dostali na třetí místo od konce, je to pro nás velký skok. Věřím, že to pro kluky bude vzpruhou. Nevím, co víc máme udělat pro to, abychom konečně vyhráli venku. Může to být také v hlavách. Naposledy jsme hráli skvěle v první půli v Teplicích, k tomu se ale vracet už nechci. Musíme se teď koncentrovat na Pardubice a jet tam uhrát nějaké body," řekl trenér Dynama Jiří Lerch.

Pardubice si před týdnem poradily se Zlínem a v tabulce nadstavbové skupiny o udržení setrvávají na třináctém místě. Tedy mimo pozice, z nichž lze sestoupit do druhé ligy. "Věřím, že tím, jak jsme zvládli první domácí zápas nadstavby, nastalo u našich hráčů zklidnění. Karty jsou rozdané tak, že Budějovice v posledních zápasech bodují. Mají formu, proto si na ně musíme dát pozor. Obě mužstva začnou ze zabezpečené obrany a znovu to bude hlavně o prvním gólu. Také se musíme vyvarovat velkých chyb," uvedl asistent hlavního kouče Východočechů David Mikula.

Domácí se budou muset obejít pouze bez zraněného záložníka Denise Darmovzala. V kádru Jihočechů nefigurují zadák Martin Sladký a středopolař Alen Dejanović - oba byli přeřazeni do B-týmu. Obránci Uroš Lazić a Matej Madleňák pak ještě doléčují své bolístky a teprve se uvidí, zda v Pardubicích budou moct nastoupit.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Halinský, Ortiz, Surzyn - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk, Patrák, Zlatohlávek

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Lazić, Poulolo, Králik, Trummer - Čermák, Suchan, Hellebrand - Tranziska, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.68 - 3.33

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FC Zlín

neděle 18:00

Dva nejhorší celky soutěže se shodným počtem bodů se střetnou v neděli večer v Karviné. Slezané na svém hřišti přivítají Zlín, v případě vítězství přitom budou blízko tomu, že skončí alespoň na barážových pozicích.

V horší pozici jsou jednoznačně Ševci, kteří zakončili základní část na patnáctém místě, avšak hned v prvním nadstavbovém kole je předstihly České Budějovice. Právě ty Zlín přivítá v nadcházejícím kole, je ovšem důležité, aby do utkání nešel s více než tříbodovým mankem na záchranu. Zatímco před Dynamem by totiž v tabulce skončil i v případě shody bodů, na Karvinou by to nestačilo. A to kvůli tomu, že Slezané zvládli jak červencový, tak dubnový vzájemný duel.

Žluto-modří se před týdnem v Pardubicích neprezentovali vůbec špatným výkonem, ve druhé půli ale dvakrát inkasovali a zásluhou Ichy s Krobotem zůstaly tři body na východě Čech. Ještě více může porážka mrzet Karvinou. Po vlastenci Hurtada a Fleišmanově trefě totiž v Jablonci dvakrát vedla, srovnat ale dokázali Čanturišvili s Martincem a v šesté minutě nastavení trefil domácím vítězství Náprstek.

Ve srovnání s dalšími týmy může oba trenéry těšit relativně úzká marodka. Za domácí se nepředstaví pouze zranění Krčík s Ivánem, k tomu visí otazník nad brankářem Holcem a také hostujícím Žákem.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Bergqvist, Svozil, Fleišman - Mikuš, Boháč, Moses, Ražnatovič - Budínský - Ezeh, Regáli

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Bartošák - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Fantiš - Schánělec

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.37 - 3.56

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
11
Bohemians Praha 1905
31
8
11
12
30 : 42
35
12
FK Jablonec
31
7
12
12
38 : 47
33
13
FK Pardubice
31
8
7
16
31 : 42
31
14
Dynamo České Budějovice
31
7
6
18
36 : 63
27
15
MFK Karviná
31
6
7
18
32 : 55
25
16
FC Zlín
31
5
10
16
36 : 63
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (494)

Přidat komentář
Coutinho10
Reagovat
mrtvej ofsajd

Parádní

Reagovat
romeo351

Originální OK. Ale dle vkusu totální trapnost (i když na „Slavie kurva je” se nechytá)

Reagovat
Pablos

tvl. s tričkem s Károu jsem byl na Orlím hnízdě ...co to meleš o vkusu

Reagovat
romeo351

. Příjde mi to ubohý

Reagovat
John Obi Mikel

Navazují na transparent proti Baníku

Reagovat
John Obi Mikel

*ze zápasu proti Baníku

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pristi rok tam stačí vyměnit slovo derby za tituly.

Reagovat
Salfovic

A ještě tam přimalovat Trpiše.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
ratusek

Tak pojebanou nadstavbu zachrání jen výhra Slavie. Jinak bude o titulu rozhodnuto po 2.kole

Reagovat
Imos

zrovna letos je nadstavba fakt dobrá, baník ještě prosere poháry s bolkou, o záchranu se hraje ve velkým a ještě se uvidí jestli třeba Hradec nevyhraje v Ostravě i místo do Evropy

Reagovat
Kepy_FCB

Mám obavy že to Baník posere...

Reagovat
Pablos

Ale jo Polsko - Lotyšsko popř. Rakousko - Dánsko ...asi oželím no

Reagovat
ratusek

Polsko Lotyšsko musím vidět aspon třetinu. Tam bude rachot jako prase

Reagovat
Pablos

Jo první se stíhá v pohodě

Reagovat
Pablos

I když vlastně tobě se asi ještě bude hrát Baník

Reagovat
Pablos

Ale druhá to vlastně taky ještě asi jistí ...a tu mám zrovna vsazenou

Reagovat
smazaný uživatel

Dal sem si pivaka, takze mam neprustrelny alibi, az ze me zase ostatni budou chtit delat ridice a mam klidek na hokej

Reagovat
Pablos

Já bych si to radši ještě pojistil bejt tebou... a zrušil se rychle i panákama

Reagovat
smazaný uživatel

radsi ne, v tom teplym podkrovi by to nedelalo dobrotu

Reagovat
fabec1222

Nebuď jemne. Prostě ať si zlomí obě nohy.

Reagovat
Pablos

To by mohl koukat na hokej i fotbal… vytuhlej u hajzlu mi přišlo zajímavější

Reagovat
Mass

Reagovat
$dolar$

Kezby Slavia vyhrala, at to ma grady do konce.

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Baník překvapila cena 10 mega za Hlavatého? Dělají si tam už rekulérně prdel?

Reagovat
Greny

třeba čekali že bude stát víc a překvapilo je že je to tak nízká cena

Reagovat
ratusek

Jo to je doufám jediné vysvětlení

Reagovat
Kiwi-21

Čekal bych alespoň 15 za sebe do top 3 i za 25

Reagovat
ratusek

Reagovat
Imos

Reagovat
Imos

za 10 Hlavatýho je fakt zadarmo, snad jim to hodí Ondra

Reagovat
ACSeRw!n

a mezitim prestupuje Vasulin do Slavie za 25

Reagovat
ratusek

Počkej, to jako fakt?

Reagovat
ACSeRw!n

zdroj infotbal a Madl, tak mozna pravda.. chce ho i Plzen a Liberec, ale Slavie by mela byt v jednani nejdal

Reagovat
ratusek

Panebože. Oni jsou fakt nepoučitelní

Reagovat
Pablos

Vašulín hráč tak pro Zlín

Reagovat
ratusek

takovej ten hráč pro jeden průměrný tým

Reagovat
ACSeRw!n

jj tam uz jim fakt jeblo totalne, ale nestezuju si

Reagovat
Pablos

To musí bejt drb snad

Reagovat
mrtvej ofsajd

Není

Reagovat
Pablos

Tak to skončí jako Hronek... kariéra v Béčku.

Reagovat
Uwe háže buly

Tvl to už je lepší v tom béčku i sranda Tecl

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Vašulín je takovej KuchtaX0,9

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
FCSL

Jestli stojí jenom 10 mega, tak nechápu, že jsme ho už dávno nekoupili

Reagovat
HorajzmAmmann

Neblázni. Baník ho bude chtít za 15 koupit za 3 sezony až bude stát 35.

Jak s Vlkanovou, za kterého bylo tenkrát 5 moc

Reagovat
ratusek

přesně. O tom ani nemluv. Protože to přesně tak bude

Reagovat
Salfovic

Ten u vás ještě možná skončí.

Reagovat
Bakary3

Tvl, nechápu

Reagovat
Blasphemer

Dobrá sestava, aspoň se kluci pošetří na Slavii.

Reagovat
bobis21

Zápas sezony, takže bude ostuda

Reagovat
HorajzmAmmann

Letáček - Juroška, Blažek, Lischka, Kpozo - Boula, Rigo - Buchta, Šín, Ewerton - Kubala

Za MB Kušej lavička. Dneska za 3 body prosím

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball

Reagovat
Selänne

Ta obrana, hrozná zoufalost. S tímhle chtít jít do Evropy.

Reagovat
ratusek

Protože Hapal si jede svoje koně a v utoku naprosto nulovej Kubala to jen podtrhuje

Reagovat
GabrielBatistuta

Nadpis. 2.kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Jdou vam streamy na Tipaci? jakmile najedu na stream, tak se to sekne.

Reagovat
Grupma

Jo tak to děláš ty?

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Salfovic

Už včera to měli nějaký rozesraný.

Reagovat
KingMaster13

Jako pokud se Šulcovi povede i EURO tak ho Plzeň klidně za tu 10 může prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde mu najit misto v sestave? Ta trojka vepredu tam by byl Hlozek-Schick-Cerny, ve stredu zalohy bude Soucek-Sadilek a na krajich zalohy je Sulc vetsinou utopeny

Reagovat
KingMaster13

Mě teda přijde, že z tý trojky co jsi zmínil má nejlepší formu Jasný je, že musí hrát Schick, protože ten i když hraje 80 minut prd, tak je schopen pak udělat nějakou rozdílovou akci ale proč by teď nemohl hrát místo jednoho z těch 2?

Reagovat
smazaný uživatel

To ma, ale Hasek ho jednou vyzkousel jeste mimo pozici a byl spatny, takze cekam, ze bude uprednostnovat jiny.

Reagovat
mistr129

Jak píše kolega, nevím proč by místo Šulce měli hrát Hložek s Černým.

Reagovat
Nuno čomes

Černý?

Reagovat
ACSeRw!n

blbost

Reagovat
Kiwi-21

Hložka na základ opravdu nevidím

A ještě 2 týdny zpět ani na nominaci

Reagovat
ACSeRw!n

nemusis to furt psat porad dokola, vime ze jsi antispartan a to je v poradku taky bych zavidel

Reagovat
Selänne

Já mám Šulcíka rád, ale vždyť ten kluk je systémovej hráč. Ale pokud bys měl říct jednu věc v čem nějak výrazně vyniká nebo je zajímavej pro zahraniční trh, tak tě na první dobrou nic netrkne. Koneckonců si to viděl v Evropě a naposledy za repre. Že se mu střelecky daří je určitě super, ale na tohle skauti moc nekoukají.

Reagovat
KingMaster13

Střelecká pozice, poziční hra, přihrávky do šancí....určitě se toho na něm dá najít dost

Reagovat
Selänne

Systémovej hráč, no.

Reagovat
KingMaster13

I takový jsou ale potřeba V dobrém systému hráč k nezaplacení.

Reagovat
Greny

Koukám že Hapal a Banik to směřuje k tomu aby vypadl z pátého místa proti někomu z té prostřední skupiny

Reagovat
KingMaster13

Sere mě to, nechají místo zrovna Boleslavi Doufám, že to otočí nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kulice me Bolka bavila mnohem vic, za Holoubka je to zase takova ta klasika, jednou nekde neco uhrajem, pak zase par zapasu hovno.

Reagovat
KingMaster13

No právě, hrajou takovej ten fotbal kdy prostě oberou favorita protože brejky a solidní obrana ale nedokážou ty slabší přehrávat A to je za mě prostě špatné schéma

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne to co se stalo z Kusejem po jeho prichodu, predtim se resilo kam pujde po sezone a ze pojede na Euro a ted bude rad za Bolku

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Holoubek kdyby tehdy neporazil Budejce, tak uz v Bolce ani nemusel byt

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pablos

Tvl. Baník ...ale dávejte něco... mám 2g v půlce

Reagovat
thewall

Bude. Buď 1:1 nebo 0:2, ale jeden 100% ještě v půli padne.

Reagovat
Pablos

nesdílím tvé přesvědčení

Reagovat
thewall

Já už taky ne

Reagovat
Pablos

Ale Kubala nebyl daleko

Reagovat
smazaný uživatel

a korunoval to debilni kartou

Reagovat
thewall

Je prokletý, alespoň tedy v Baníku. Pořád ho beru jako fotbalistu v té naší lize kopáčů a atletů, ale nepadá mu to tam. Věřím, že pokud ho prodáme, tak v jiném týmu začne sypat jeden gól za druhým.

Reagovat
Pablos

Jj je tam u vás zakletej.

Reagovat
Greny

Tak to máš po tiketu

Reagovat
Pablos

To už tak něják vím

Reagovat
bobis21

My mít pořádného hroťáka tak pičo snad máme 2x víc gólů za sezonu

Reagovat
thewall

Škoda, že Almásimu úplně odešla forma.

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

Zase nevím jestli on by byl hráčem do našeho systému, teď hrajeme spíš po zemi a v rychlosti. Jemu seděla ta Smetanova křídelní hra.

Reagovat
ratusek

Tak ve finále se stejně balon dostane do vápna a on by jako kladivo byl platný. Ale těžko říct

Reagovat
thewall

Zrovna dnes tam lítá hodně centrů do vápna. Jako vždy, když doháníme (což se nám děje docela často ).

Reagovat
HorajzmAmmann

Almasi ve formě by z toho co měl Kubala dneska dal 3 branky.

To je prostě neskutečný co Baník nedá... Karviná by z toho vedla 4:1

Reagovat
ratusek

Reagovat
bobis21

To není měřítko. Z těch šancí co za celou sezónu měl bych dal víc gólů i já.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak já popravdě nevím proč se z Kubaly dělá nějaký zabiják. On moc velký střelec nikdy není a nikdy nebyl.

Reagovat
bobis21

No on se z něj nedělá, ale u nás na něj ta role vlastně padá, protože jiné hráče kteří můžou v útoku hrát nemáme. Když buď hrát níž jako alternativa za Šína/Riga tak v pohodě.

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska Adediran nebo Klíma... když už

Reagovat
bobis21

Tak Adediran měl 3 góly v Dukle, další sezonu 3 góly v Budějovicích, letos 2 v Budějovicích na podzim a 2 na jaře u nás. To taky není úplně zakončovatel.

Reagovat
Greny

Ty vole ta byla kurva prisna

Reagovat
Sosi

To je kokot ten moderator, nejprve ruka neni, pam najedboz obhajuje ,ze ruka byla...

Reagovat
oli9

Slovácko ovšem překvapuje

Reagovat
lampas

To, že se do pohárů nakonec prokouše Boleslav, jsem si nepředstavoval ani v nejhorších snech

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Jindy by mi Bolka až tak nevadila ale ta pod Holoubkem je vysloveně odporná. Super až je vyjebou zase nějací Balkánci

Reagovat
Grupma

Frťala si namaže Holoubka na chleba.

Reagovat
KingMaster13

No právě že když skončí 4. tak poháry mají jistý a může naopak o ně přijít Baník Já právě doufal že by Teplice/Hradec mohli Bolku o poháry připravit ale dneska to Baník zkazil

Reagovat
Grupma

Nevím čím to, že ta Bolka je tak nezajímavý tým. Víc emocí by ve mě vzbuzoval v Evropě i Hradec. O Teplicích nemluvě.

Reagovat
KingMaster13

Na Hradec bych byl hodně zvědavý a věřím tomu, že by to byla stejná euforie jako při otevíračce stadionu. Na Bolku přijde 2000 lidí, atmosféra nic, pokud jim nalosujou nějaký Balkánce tak ti si tam udělají domácí prostředí ještě, do toho nudnej a nezajímavej holoubkův herní styl. Myslím, si že Bolka tam nedopadne dobře. Ty další týmy by tam přes tu euforii něco spáchat mohli

Reagovat
ACSeRw!n

Holoubek

Reagovat
mistr129

Bolka čtvrtá, Baník přes baráž a ideál

Reagovat
oli9

Baník to ale posere

Reagovat
bobis21

Tu baráž už jsme jednou hráli a dopadlo to proti Boleslavi podobně jak dnes

Evropa bude asi v Hradci

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Imos

Reagovat
Coutinho10

Zima sedí, Ogbu základ

Sestava: Staněk – Vlček, Holeš, Ogbu, Bořil – Ševčík, Oscar – Douděra, Jurásek, Schranz – Chytil

Lavička: Mandous – Zima, Wallem, Masopust, Tijani, Zafeiris, Tecl, Diouf, van Buren, Jurečka, Zmrzlý

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Dneska jsem rád za Bořila, ty derby většinou zvládá dobře. Dneska se sice bojím až třeba v 70. minutě to budeme potřebovat vysunout aby si na něm Birmančevič nepochutnal ale tohle riziko budeme asi muset podstoupit

U Juráska se mi nelíbí, že ho předtím ty zápasy dostatečně nerozehráli a dneska rovnou do derby....kéžby mu to i tak vyšlo. Zbytek sestavy asi výhrady nemám, bojím se co tam zase vyvede Ogbu ale zase má hrát místo něj Zima? Takže jako otazníků jak to zvládnou je tam dost ale tak uvidí se

Hlavně žádné přehnané taktizování a na ně!!! Dnes je poslední šance kdy se do boje můžeme vrátit a musí tam shořet trávník od všech našich borců do jednoho. Udělat pro to maximum a zahrát nejlepší zápas sezony. Hezky se nahecovat a být tvrdí. Takže do boje, není co ztratit

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta bude hrát na rychlý brejky a on tam postaví pomalýho Bořila. Totální nesmysl

Reagovat
KingMaster13

Já to čekám až ke konci. Ze začátku určitě nebude hrát otevřenou partii od hned. Naopak Bořil tam možná někoho zkope, přelomí nohu a pak ho třeba chytře vystřídá v půlce (čekám nějakou roli škodíka).

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta je v komfortní pozici, nebude se nikam hnát a bude hrát na rychlého Birmančeviče. My navíc do plných neumíme (viz Sigma), Priske by byl blázen zkoušet něco jiného.

Reagovat
KingMaster13

A kdy hrál Priske beton? Loni akorát v tom derby, jinak on to nedokázal ani proti Liverpoolu. Jeho ego mu nedovolí proti nám zalézt (dává to logiku jak píšeš). Nicméně oni na tohle hrát nebudou. Oni se nás budou snažit přehrát a přetlačit. Takže vzadu to tak zavřené nebude.

Reagovat
naheCZ

Tak snad mu to už dnes konečně vyjde.

Reagovat
Salfovic

Ogbu Takže baráky na Spartu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to je zase sestava

Reagovat
Snatus

Koupíš na levého beka za velké peníze Zmrzlého a Dioufa a nakonec ti tam hraje Bořil. Kvůli tomuhle znovu letos Slavia ten titul neudělá.

Reagovat
Coutinho10

tak každej zápas je typologicky jinej, takže bych to neviděl jako ten důvod

Reagovat
mistr129

Koupíš na pravého beka za velké peníze Preciada a hraje Wiesner... takže kvůli tomu to asi nebude

Reagovat
doshcz

jesteze to pan Hapal minule posetril

Reagovat
Pablos

Šulc Šulc Šulc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Dnešní diskuze by asi měla být o derby, takže.... Líšeň lepší, ale Zbrojovka to nějak dá... a ani jeden stejně o nic nehraje.

Reagovat
Gimme

Douděra

Reagovat
Mass

Reagovat
JFT97

nekdo stream pls?

Reagovat
Mass
Reagovat
JFT97

Facha, dikes

Reagovat
romeo351

Díky

Reagovat
Grupma

Čený asi neviděl předchozí derby, že tu hru tak pouští

Reagovat
zbytecny roh

link na stream nekdo?

Reagovat
oli9

Bořil v základu... Průměrný hráč, nevím co si od toho Slavie slibuje snad jen že se s někým vykartuje?

Reagovat
Mass

Třeba že zase dá gól Barceloně

Reagovat
bobis21

Ve fifě večer možná jo.

Reagovat
ratusek

No Wiesnera si zatím vodí no

Reagovat
Miguel19

Jakoby to byl jedinej průměrný hráč na hřišti

Reagovat
naheCZ

Staněk

Reagovat
ratusek

Kuchta

Reagovat
guzman

Neměl se dívat na pomezniho a soustředit se na zakončení

Reagovat
Mass

Sám byl překvapenej že mu pomezní pustil třímetrovej ofsajd

Reagovat
Miguel19

No na offside to moc nevypadalo...

Reagovat
Grupma

Oni by ten ofsajd nakonec po poradě s VARem našli

Reagovat
guzman

Kde byl třímetrovy ofsajd?

Reagovat
DieFohlenBMG

Za ten zákrok+5 bodů do fanty pro Staňka, děkuji

Reagovat
Miguel19

Staněk sbírá body navíc i za Zimu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Typico Staněk je démon

Reagovat
Grupma

Směrem k Euru je to skvělý, ale dneska mě se*e

Reagovat
naheCZ

Staněk

Reagovat
mistr129

Krejčí

Reagovat
Grupma

Musím souhlasit

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
C-M@ster

Jak tohle může ta piča sparťanská takhle okomentovat?

"Chytil tam nešikovně odpadl" "já se bojím, že nešikovně spadl na ruku"

Reagovat
hrundy

Krejčí opět potvrdil roli největšího zmrda v lize

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
hrundy

V pohodě zákrok jo ?

Reagovat
guzman

Tady bych byl opatrný, ne že bych se chtěl zastávat teď Krejdy, ale vy tam máte taky několik adeptů

Reagovat
hrundy

Máme souhlasím, ale že by někdo někomu chtěl úmyslně zlomit ruku si úplně nepamatuju.

Reagovat
mistr129

Máme jednoho na takové úrovni a u něj si z výrazných přešlapů za nějakých 10 let pamatuju akorát jeden loket proti Baníku a pak společnou šarvátku s Krejčím. Spíš jak cvok po všech pořvává, než že by dělal likvidačky.

Reagovat
Rohlíček

Krejčí na Ramose

Reagovat
oli9

Zmrd jako zmrd.. Fakt špína

Reagovat
cubinho

Krejci totalni dobytek!!!

Reagovat
pingla

faul ala Ramos na Salaha...

Reagovat
aither

Krejčí chce Kuchtu na ME

Reagovat
Greny

To nevím zda Chytil rozchodi

Reagovat
ACSeRw!n

Ramos

Reagovat
Coutinho10

to sami co Ramos Salahovi

Reagovat
guzman

Tohle bylo hnusný

Reagovat
PhilipS

Za tohle bych klidně rudou dával. Jasnej úmysl

Reagovat
C-M@ster

Nechápu, že není.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Imago

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
oli9

Reagovat
16Dave

Todle by měla bejt karta pro Krejčího..Pak se fakt divíme, proč v Evropě dostávají české týmu furt redky..

Reagovat
Mistřizbystří

Špína Krejčí to se na to nejdou podívat? Vždyť tohle je jasnej úmysl.

Reagovat
Erialdur

Jasná červená, prase Krejčí...

Reagovat
KingMaster13

Vyhoď toho zkurvenýho dobytka

Reagovat
Mistřizbystří

Já jsem pořád v prdeli z toho, že to rozhodčí nechali bejt. Jak je to vůbec možný?

Reagovat
cubinho

Nepochopim.

Reagovat
DieFohlenBMG

Šok nula

Reagovat
C-M@ster

Doufám, že si to slávisti pustí v kabině a někdo to Krejčímu na hřišti vrátí.

Reagovat
meno

Poslal bych tam Tecla, ať mu dá loket na krkavici zmrdovi

Reagovat
jsemdement

By minul vole.

Reagovat
KingMaster13

To je tak hodnej kluk že by se mu ještě omluvil

Reagovat
ratusek

Reagovat
meno

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Nicméně Krejčí porušil omertu a tudíž by mu měli naši dát nějaké hezké ponaučení přes nějakého chuligána

Reagovat
Grupma

Tecl by to udělal? Na to mi přijde moc gentleman. Mirek Dušín.

Reagovat
mistr129

Jak ho nemám rád, tak Černýho bych se zastal, tohle těžko sledovat přímo ve hře a musí upozornit VAR.

Reagovat
Mistřizbystří

To že to nevidí hlavní jasný, ale na VARU to přece museli vidět a dát mu pokyn.

Reagovat
C-M@ster

No, jasně. Ale otázka je, jestli toto měl intervenovat VAR a asi jako měl.

Reagovat
ACSeRw!n

cisty

Reagovat
guzman

Staněk už mě sere

Reagovat
Grupma

Reagovat
Miguel19

Ten Holeš má pohyb jak po obrně. Strašně pomalej a neobratnej...

Reagovat
KingMaster13

Poslední 2 roky šílenej sešup Jako jasně stárne ale je mu furt kolem těch 30 a to by ještě nemělo být tak znát. Kdyby mu bylo 35 ok ale to je zvláštní.

Reagovat
meno

On má imho somatotyp, co měl třeba Rooney velký svaly už jako mladej, ale pak brzkej konec.

Baroš mu to tehdy dával sežrat, kdy mu mladej Holeš řekl něco o svalech a Baroš mu řekl, že to je taky to jediný, co má

Reagovat
Grupma

No a vida co Holeše vyrostlo za oporu

Reagovat
meno

Reagovat
Mass

Po tom zranění je dost neobratnej, vypadá že nabral moc svalů.

Reagovat
$$CaptainKokotko

On jde párkrát do posilky a prostě nabere moc svalů

Reagovat
PhilipS

Oscarovi bych přál nějakou lepší ligu. Úžasnej hráč

Reagovat
Mass

Už by byl, ale on netrefí stodolu do prázdný, navíc pravačku má na opírání.

Reagovat
meno

Reagovat
KingMaster13

A ty týmy na západě koukají hlavně na čísla, přihrávky, produktivitu

Reagovat
Grupma

Tohle není nejlepší liga na světě?

Reagovat
PhilipS

Pravda

Reagovat
Grupma

No proto

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Laci dive

Reagovat
zorz767

kontakt tam byl

Reagovat
Mass

To je možný, jen mě překvapilo, že upadl do druhý strany

Reagovat
Grupma

Reagovat
ratusek

No, ví Jindra, že musí vyhrát? Že je mu remíza na hovno? Asi ne.

Reagovat
Greny

Zatím to vypadá jak kdyby musela Sparta a Slavia ne no

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
Miguel19

Asi myslí na žvanec. Přijde mi, že docela kyne teda...

Reagovat
zorz767

Možná si jen kupuje blbý hadry, slim fit střihy

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Třeba je sponzorovanej Fortunou a schválně mu dávají malý věci a pak se sází, jestli se do nich vejde.

Reagovat
thewall

Reagovat
dest1l

Reagovat
Pablos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
zorz767

Já jsem přesně tohle čekal. Že bude hrát opatrněji a doufat, že tam něco spadne.

Reagovat
PhilipS

Ale překvapivě dobrej fotbal. Sparta nebezpečnější. Může to ale dopadnout jakkoliv. Rozhodčí zatím super. U toho Krejčího měl pomoct VAR.

Reagovat
zelenyjan

to preci nebylo na cervenou, tak nema VAR co resit

Reagovat
meno

Ses posral ne? To byl faul na zlomeninu

Reagovat
zelenyjan

proto taky tenkrat Ramos dostal CK za skoro to same na Salaha... to ze rozhodci vubec nepiskl faul je vec druha

Reagovat
John Obi Mikel

Vyrovnaný zápas zatím

Reagovat
Mass

Podle statistik jo, ale ty šance Sparty byly lepší si myslim.

Reagovat
John Obi Mikel

Na ty jsem nekoukal, jenom optický dojem. Ogbu hrozná chyba u té šance Kuchty

Reagovat
Mass

To semusim podívat na záznam, jestli ho tam chtěl vystavit do ofsajdu a nepovedlo se nebo se to povedlo a rozhodčí zaspal.

Reagovat
John Obi Mikel

Nepovedlo, co jsem koukal o poločas.

Reagovat
Mass

Koukal sem na záznam několikrát a nebylo vidět, kameraman byl pomalej.

Reagovat
Grupma

Derby jak má bejt. Taktizování nula. Hraje se Černý to celkem pouštěl, ale zatím to spíš vypadá, že tomu chtěl přidat emoce, které tam jsou zatím tak na 60%.

Reagovat
zorz767

Ve druhém poločase přijde Preciado jako žolík a rozhodne

Reagovat
KingMaster13

Teď musíme zkusit all in. Bořila asi stáhnout, sice ta mentalita tam bude chybět ale Sparta bude mít ke konci asi nějaké brejkové situace a Bořil nemůže jít 1v1 proti Birmančevičovi. Tam bude potřeba někdo rychlejší a pomalu to budeme muset otevírat. Je to na prd ale nic jiného nám nezbývá. Dneska se na Letné prostě vyhrát musí, jinak je rozhodnuto.

Reagovat
Mistřizbystří

Tvle, tu situaci přešli i ve studiu vždyť to bylo příšerný. Za to by měl Krejčí dostat alespoň 4 zápasy, za takovou prasárnu.

Reagovat
hrundy

Nepřešli, prej úplně v pohodě podle Rosi

Reagovat
Mistřizbystří

Jj, že to Krejčí tak nemyslel.

Reagovat
ACSeRw!n

nebrec furt

Reagovat
Mistřizbystří
Reagovat
Noke

Reagovat
Coutinho10

Zima místo Ogba...proč

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mass

Netušim, typově úplně stejný hráči. Tim se nic nezmění.

Reagovat
Mass

Ale možná nějaký zranění.

Reagovat
dondinho

Trpiš chytře vyndal soupeřova žolíka hned v poločase

Reagovat
Nuno čomes

Jak jako proč? Pár týdnů zpátky jste byli u vytržení jak přicházel, to rychle zapomínáte na to, kolik stál

Reagovat
Coutinho10

já zrovna úplně ne...

Reagovat
Mass

+5 bodů rozhodne, ať už tak nebo tak

Reagovat
KingMaster13

Tomu já říkám all in move

Reagovat
DieFohlenBMG

Laci už měl jít taky ven

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
Mass

Řešení na Teclíka

Reagovat
Grupma

Wiesner žlutá -> Preciado na plac.

Reagovat
zorz767

To teda od Haraslína nebylo dvakrát rozumné.

Reagovat
mistr129

Haraslin

Reagovat
naheCZ

Tak a pojďme do nich

Reagovat
DieFohlenBMG

To je dement

Reagovat
zelenyjan

Reagovat
ratusek

Ti sparťani s červenýma jsou fakt nepoučitelní

Reagovat
Grupma

Černý posral první derby. Co na tom bylo žlutýho?

Reagovat
mistr129

Všechno?

Reagovat
Grupma

Nejsi objektivní

Reagovat
mistr129

Já vždycky

Reagovat
Marv

Nic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mistřizbystří

Kompenzace za Krejčího

Reagovat
KingMaster13

Ty vole raději bych hrál proti 11, proti 10 nám to nikdy moc nešlo. Teď navíc se možná Sparta i zatáhne. Alespoň nebude takovej tlak na tu Bořilovu stranu

Reagovat
jsemdement

Já bych třeba ze hřiště vůbec neodcházel a co by dělal pak ten rozhodčí? Kdyžtak bych mu dal stejně dělo takže ví, že nic nemůže a hrál bych dál .

Reagovat
$dolar$

Reagovat
j_mrazik

Máš pravdu…. Jsi dement.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PhilipS

Za mě tohle žlutá není, jestli to nebylo za kecy. První chyba rozhodčího

Reagovat
zelenyjan

jde tam jak dement. U praporku na utocne pulce

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná

Reagovat
$dolar$

Jestli tohle Slavie nevyhraje, tak už nevím.

Reagovat
mistr129

Nevyhraje

Reagovat
KingMaster13

Taky v to nějak nevěřím

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pablos

nevěděls no

Reagovat
5PUR5

Sice smolné pro Spartu, ale pro Černého, protože si dokážu představit, že při takovém zákroku na 2. žlutou většina rozhodčích alibisticky přimhouří oko.

Reagovat
Marv

Tady to je prostě šílená chyba, vyřadit z listiny rozhodčích a nadobro

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
j_mrazik

Haraslín… víc hloupou druhou žlutou jsem snad neviděl.

Reagovat
C-M@ster

Horší už je jen za sundanej dres po gólu.

Reagovat
KingMaster13

Chudák Kalivoda

Reagovat
Marv

To měla být karta?

Reagovat
cubinho

*byla

Reagovat
Marv

Reagovat
Mass

Já jo, třeba za sundání dresu.

Reagovat
C-M@ster

Krejčí ji třeba ještě taky stihne.

Reagovat
naheCZ

Z toho musí aspoň trefit bránu

Reagovat
Marv

Za tohle musí černýho vyřadit ze všech soutěží, takhle šílené ovlivnit ligu.. ať jde do prdele

Reagovat
diskoschlampe

wtf

Reagovat
Marv

Tady bych snad žil radši v Turecku, ať mu někdo za takový úlet rozseká kolena ocelovou tyčí

Reagovat
FCSL

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FCSL

U praporku, to je fakt dement Sparta je lepší, ale maj fakt spoustu dementů. Když nedostane redku Preciado, tak se najde někdo další

Reagovat
Mass

Ať už žlutá byla nebo ne, každopádně se žlutou bych tam někde u rohovýho praporku takhle nezajížděl, dost velký riziko, že trefíš hráče.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PhilipS

Ted hrozí, že se to rozkouskuje. Slavia musí udržet nervy

Reagovat
j_mrazik

Ty záběry ze shora z toho dronu jsou dobrý.

Reagovat
Mass

Já to zrovna nemusim, ale aspoň maj dobrej důvod, proč si koupit hračku.

Reagovat
naheCZ

Proč Oscar střílí

Reagovat
Mass

Jednou to vyjít musí

Reagovat
ACSeRw!n

Oscar sportovne vratil balon

Reagovat
PhilipS

Nechápu, že Trpis nezakazal Oscarovi střílet. To je peklo

Reagovat
mistr129

Černý Thomas Partey

Reagovat
Neon

Reagovat
Mass

Reagovat
Noke

Proč ten Oskar vůbec zkouší střílet?

Reagovat
Salfovic

Baví ho to,

Reagovat
dondinho

Že se nechá vylejt zrovna Haraslín, to bych teda nehádal

a ještě takhle dementně

Reagovat
Noke

Zas na jeho obranu měl za zápas akorát 2 fauly a ani jeden podle mě nebyl na jasnou žlutou, ale tady záleží hodně na rozhodčím no...

Reagovat
naheCZ

Douděra dnes hrozný centry

Reagovat
zorz767

Střídání Zimy

Reagovat
Mass

Ten se fakt vyplatí za ty 4M €.

Reagovat
Mönchengladbach

Čtvrté derby v řadě, kdy Sparta dostala červenou.

Reagovat
Salfovic

Nosí jim štěstí.

Reagovat
meno

20 minut cca, to musíme dát

Reagovat
KingMaster13

Jako co to je za střídání? Ty tahy se Zimou teda absolutně nechápu. A přitom jestli někdy něco Trpiše zdobilo tak to byly střídání

Reagovat
meno

Tak chce to hrát ofenzivněji, tohle docela chápu

Reagovat
KingMaster13

A nebyl logičtější Holeš, který má kartu? Ačkoliv u Zimy asi chápu proč se tak rozhodl

Reagovat
meno

Asi chtěl na hřišti zkušenosti

Reagovat
kilobyte

Chtěl ho chránit

Reagovat
j_mrazik

Ty centry, ty průnikové přihrávky, ta technika, ten první dotyk… to je lambáda dpč.

Reagovat
mistr129

Schranz

Reagovat
C-M@ster

Birmančevič žlutá, že rukama ukázal symbol videa, ne? Nebo tak to přidávali do pravidel...

Reagovat
salm0n

Není redka? Co čekat s tím, co píská druhý poločas

Reagovat
Grupma

Solbakken do zápasu, kde se musí hodně bránit...? Uvidíme.

Reagovat
ratusek

Tijani tutově rozhodne. A bude za boha

Reagovat
Mass

Zatim je spíš za kopyto

Reagovat
Marv

Tijani je vždycky kopyto

Reagovat
mistr129

To je křápaná tvl

Reagovat
Greny

Schránu taky prase jako Krejčí

Reagovat
mistr129

To bylo podobný strašně no

Reagovat
Mass

Pro Grenyho, Rizka a Erwina nepochybně ještě horší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

A kdo říká že to bylo stejný

Reagovat
John Obi Mikel

Víš co znamenají slova "taky" a "jako" ?

Reagovat
Greny

A víš že slovo prase neznamena stejny zákrok??

Reagovat
C-M@ster

Bořil teď tahá čas, protože remíza dobrá?

Reagovat
Grupma

Bořil Nestranný divák má zábavy za 3 zápasy.

Reagovat
zorz767

Bořil se válí, když Slavie potřebuje hrát

Reagovat
PhilipS

Bóřa si potřeboval odpočinout

Reagovat
ratusek

Ježiš ten Bořil je fakt sračka

Reagovat
naheCZ

Masopust vole

Reagovat
PhilipS

Masíčko moc chytrej zákrok. Děkujem

Reagovat
Marv

A teď to srovnejte Bořil bez karty a Haraslína vyloučí? wtf? Dokud se nebudou rozhodčí pořádně trestat, tak furt bude pískat takový odpad

Reagovat
Majlo__

Kokos nebreč furt

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
j_mrazik

Spadl mi zahraniční stream. Nemáte někdo prosím nějaký jiný?

Reagovat
C-M@ster

Půjde v nastavení Staněk na standardky?

Reagovat
KingMaster13

Musíme to zkusit

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KingMaster13

Tak pojďte je čas. All in, teď i kdybychom dostali gol tak už je to jedno ale na tu výhru to prostě zkusit musíme!

Reagovat
mistr129

Nevěřím že taktikou “dostaň se na 30 metru a odcentruj” dáme gol

Reagovat
ACSeRw!n

Windahl

Reagovat
Vinci

Kdo?

Reagovat
Imos

Vyndal Tvojimamu

Reagovat
C-M@ster

Ty centry do vápna jsou od Slavie strašně špatný.

Reagovat
mistr129

Protože to křápe první co to dostane pod ruku, místo aby si to parkrat prohráli a nechali třeba Zafeirisovi nebo Ševčíkovi

Reagovat
Petr325

Normálně asi jo, ale zrovna včera to neslo ani Ševčíkovi

Reagovat
DieFohlenBMG

Tijani neumí hlavičkovat

Reagovat
naheCZ

Tak nic no

Reagovat
5PUR5

Na 0:0 dobrý match, já se bavil (nefandím ani jednomu) a imho to i rozhodčí zvládl.

Reagovat
j_mrazik

Zeptej se Marva na rozhodčího.

Reagovat
Grupma

Tyyy vole, to bylo derby

Reagovat
mistr129

Je fajn vidět malé kluby slavit remízu

Reagovat
Noke

Reagovat
PhilipS

Gratulace Spartě. MOTM Vindahl. Hlavně ten zákrok proti Juráskovi byl skvělej. Muze nás těšit, že máme dva takhle silný týmy v lize

Reagovat
$dolar$

Reagovat
C-M@ster

Jj, dva. Plzeň a Spartu.

Slavia proti deseti hraje taktiku - centruj do prvního soupeřova obránce. Jindra bude muset něco změnit.

Reagovat
wyqinac

Ty jo, 32 zapasu, dve prohry a 23 inkasovanych golu a stejne se nevejdeme do top 2 ligy, to je videt, ze je to proste nejlepsi liga na svete

Reagovat
Bakary3

Vždyť byl hroznej, jednou mu to vypadlo lacině, pak ten centr na zadní tyč, kdy si pro to ani nešel.

Reagovat
$dolar$

Zasrany curaci. Úplný dementi.

Reagovat
Grupma

Proč pod derby řešíš Plzeň?

Reagovat
Rizek

Reagovat
KingMaster13

Jaj, tak je hotovo no. Tak gratulace no, nemám z toho ani trochu radost, Spartu fakt nemám rád Nicméně letos to je zasloužený

Reagovat
Freedo

Hotovo není

Reagovat
John Obi Mikel

Ten konec už byl strašně křečovitý bez lehkosti. Nehráli jsme úplně špatně, ale je to furt málo.

Reagovat
j_mrazik

Nechtělo by to vyměnit Trpišovskýho? Střed zálohy neexistuje a to dloubání krajních beků po lajně už taky přečetli… sice to všem trvalo snad 5 let, ale naučili se to bránit.

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Ševčík/Zafeiris s Oscarem neexistujou? Ty budeš asi expert..

Reagovat
Bakary3

nevím, ale hrajou úplný hovno

Reagovat
j_mrazik

Když jsme hráli do plných, tak tam uprostřed nikdo nebyl, kdo by to rozdal. Uprostřed a mezi liniema byly fakt díry, ale záložníci byli buď mezi našema stroperama a nebo někde divně na hrotu, kde nemůžou dostat přihrávku. A já neříkám, že ti hráči neexistujou, jsou výborní, ale nejsou aktivní tam, kde by podle mě být měli.

Reagovat
delfin

Chtělo by to vykašlat se na nákupy Vašulínů apod. a raději nakopit letos nějakou kvalitu, i s ohledem na další sezónu, kterou bude chtít Sparta zase vyhrát. Máme holt v lize víc good týmů.

Reagovat
kilobyte

Zase proč kupovat drahou kvalitu, když pak stejně nebudou hrát?

Reagovat
delfin

Tak aby nemuseli hrát furt ti nejlepší, nechávaj je odpočinout?

Reagovat
delfin

Nebo možná tě nějak nechápu, ty bys nechtěl u svých týmu kvalitu? Určitě jo. Mě osobně vyhovuje i ta silnější Sparta, vím že se to může klidně vystřidat zase.

Reagovat
kilobyte

Narážím na to, že je skoro jedno koho do Slavie přivedou, protože přednost stejně dostanou oblíbenci Trpiše. Protože mají zkušenosti a ví, co od nich čekat.

Reagovat
delfin

Proč bychom se bavili jen o Slavii? Ve Spartě a Plzni to není a proto doteď vyhrávali?

Reagovat
kilobyte

Tam to není v takové míře.

Reagovat
delfin

Což je škoda, širokej kádr se docela dá pochopit.

Reagovat
kilobyte

Dá se pochopit stavění Tecla?

Reagovat
delfin

Jj jde to, když bude hrát jinde, než ve Slávii.

Reagovat
kilobyte

Což se nestane.

Reagovat
delfin

Roky nezastavíš.

Reagovat
kilobyte

Až nebude mít kilometry, tak usedne vedle Trpiše a bude radit útočníkům.

Reagovat
delfin

A osud zpečetěn.

Reagovat
mistr129

Reagovat
lampas

Měl letět už po té blamáži loni v EKL.

Reagovat
meno

Ne. Furt je nejlepší v lize.

Reagovat
Mistřizbystří

Definitivně se dneska ukázalo, že Slavie letos na titul nemá.

Reagovat
Vinci

Ale ta červená nesmysl. Asi Slavia zase motivovala jak za Nezmara

Reagovat
Mass

Však taky to byla druhá žlutá

Reagovat
romeo351

Reagovat
Rizek

Žlutá to být měla, o tom žádná. Ale sudí v první půli dva podobné zákroky Slávstů vůbec nepísknul. Taky na to pak Sparťani poukazovali.

Za mě teda byla taková přísná ta první Haraslínova, ale tam nebyl vidět celý záběr, jestli to opravdu bylo zmaření nadějné příležitosti (dle vysvětlení sudího), což na půlce zní opravdu hodně zvláštně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

S tedkou jsem docela v míru tam asi nebylo o čem, můžeme se bavit že pak jiné věci nebyli ohodnoceny jinak, já bych asi vyloučil Schranze a stopro Krejčího

Reagovat
Rizek

Schranz se žlutou sundá týpka ramenem do obličeje a jde si střídat. To byla taky chyba sudího.

Reagovat
meno

Divných rozhodnutí tam bylo víc

Reagovat
ratusek

Ty vole dnes to nikdo nesledujete nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga si vsechny naboje vystrilela vcera

Reagovat
ratusek

Je pravda, že pro fajnšmekry je to dnes až od 18

Reagovat
delfin

Lidí nebo hodin?

Reagovat
Mistřizbystří

Liga už je letos mrtvá, teď už jede jen MS v hokeji a pak až Euro.

Reagovat
HorajzmAmmann

koukal bych, ale po včerejšku nechci fotbal do úterý vidět. Vlastně to nechci vidět ani v úterý ...

Reagovat
Salfovic

Celkem vtipný, že teď jsou v té prostřední skupině stejné výsledky jako v prvních zápasech.

Reagovat
monty25

Já dal dneska přednost fotbalu naživo, když to Teplice měly ložený.

Reagovat
ACSeRw!n

ta nadstavba je proste takova o nicem.. sleduju jen ACS

Reagovat
ratusek

je to takové umělé prodlužování soutěže a nějak to člověka netáhne jako základní část. Asi tomu přispívá to, že Baník díky tomu přijde asi o předkolo a v nadstavbě jsme za fackovací panáky. Ale těžko říct

Reagovat
Pablos

Liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

a Hradec je s Horejšem parádní Ještě půjdou do evropy vůbec bych se nedivil

Reagovat
Pablos

dobře je zvedl, přeju mu to ...ale už né tak z principu, aby to hrál klub z 10.místa (nebo kolikátý byli).

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

I když 10. byli Teplice koukám ...takže zápas o zápas o Evropu mezi 9-10

Reagovat
KingMaster13

Krásně se ukázalo, že Horejš postavil Budějky a ne Budějky Horejše

Reagovat
Pablos

od tý doby ten klub je úplně k hovnu

Reagovat
KingMaster13

Dodávají lize komickej prvek

Reagovat
Lof

Reagovat
5PUR5

Hodili si dovolenou o 2 týdny dřív, nejsou to žádní blbci.

Reagovat
KingMaster13

To se jim ta cesta prostřední skupinou neskutečně vyplatila

Reagovat
Pablos

ty se tam na to možná vysrali i

Reagovat
KingMaster13

To ne, ti určitě chtěli do Evropy

Reagovat
5PUR5

Poulolo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
wwwx

Neuvěřitelný, co tam vymýšlel. Konečně Šípoš něco chytí a vlastní stoper ho sroluje i s míčem do brány.

Reagovat
ratusek

V Liberci na pána Hradec tu Evropu dá. Když to nebudeme my, tak to přeju Hradci

Reagovat
HorajzmAmmann

nový stadion a hned poháry? Příběh slušný, proč ne

Reagovat
monty25

Teplice

Reagovat
Mönchengladbach

Sympatický tým. A ten stadion by si poháry zasloužil.

Reagovat
Salfovic

Ten by si spíš zasloužil opravu.

Reagovat
Uwe háže buly

Kde máš ten svůj obrázek o evropských pohárech jako vždy?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Teplice měly velké štěstí po celý dvojzápas, ale vzhledem k tomu, jak Kozel k celému dvojzápasu přistoupil, je možná lepší, že to trápení je u konce. Celý dnešní zápas byla jen vizitka toho, jak se tu Kozel celé skoro tři roky prezentoval. Jsem velmi zvědavý, kdo po tomhle konci sezóny Kozla vezme. Tipuji, že max. Zbrojovka.

Reagovat
$dolar$

Opava - Vyskov dobrej podvod. Sazky sly z kurzu 2.5 vs 2.5 na 1.7 vs 4 pred zapasem, Vyskov gol, najednou yvpadne stream. Penalta pro Opavu, dalsi gol pro Opavu, pak se stream zapne. Nakonec darovanej gol na 3:1 pred pulkou. Evidentne Vyskov do 1.ligy nechce, tak si aspon neco privydelaji takhle.

Reagovat
Kepy_FCB

Našli se tu tací co tomu černouškovskýmu "projektu" věřili... klaun

Reagovat
ratusek

ještě se tady někdo hádal, že je to super projekt, že to bude oživení, že na to budou chodit lidi atd. Naivkové

Reagovat
Uwe háže buly

Tak když se zajímají k Sigmu, tak tomu mohli věřit jen magoři

Reagovat
Mönchengladbach

Baráž bude dobrá šaškárna.

Reagovat
$dolar$

Vyskov o ligu nema zajem, v Taborsku to bude zajimavy. Vedeni ligu spis nechce, nemaji na to zatim prachy ani infrastrukturu a Nadvornik by do ligy hrozne chtel, to by mohlo byt vtipny.

Reagovat
fabec1222

Jediná škoda, že víc nahoře neni Sparta B, aby byla šaškárna dokonána.

Reagovat
Uwe háže buly

Kdyby se hrálo o pár kol víc, tak postoupime my

Reagovat
fabec1222

Ty koukáš letos na fotbal první rok? Však to se opakuje každej rok. Před sezonou prohlášení, jak Vyškov jede na postup, a na jaře vždy prodej každého druhého zápasu. Líšeň to samé.

Reagovat
ratusek

a to tu někdo tvrdil, jak to Vyškov dá, že to dělají skvěle atd. Jo vlastně dělají to skvěle z pohledu finančního přínosu panu majiteli

Reagovat
Uwe háže buly

podobně jak kdysi Trenčín.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín prostě nikdy nesestoupí. Nikdy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele