Premier League - preview 38. kola: Manchester City nejblíže k titulu

19.05., 08:53
Previews
Erling Haaland (© AFP)

Závěrečné kolo anglické nejvyšší soutěže bude patřit bojům o titul. Blíže k němu má Manchester City, kterému doma stačí porazit West Ham a nebude se muset ohlížet na souběžně hrané klání do Londýna. Aktuálně druhý Arsenal vyzve Everton a potřebuje stáhnout k prvenství manko dvou bodů.

Arsenal FC - Everton FC

neděle 17:00

V neděli bude na Emirates Stadium připravena lesklá trofej pro vítěze Premier League a vítězství Arsenalu nad Evertonem by mohlo Gunners posunout do čela nejvyšší soutěže. Svěřenci Mikela Artety však spoléhají na to, že Manchester City ztratí body proti West Hamu United, takže někteří fanoušci už rezignovali na další druhé místo.

Snad nejvíce abnormální okolnosti vznikly pro fanoušky Arsenalu a Tottenhamu Hotspur v polovině týdne, protože zatímco Gunners dali jejich rivalitu na chvíli stranou a fandili Lilywhites proti Manchesteru City, tak někteří příznivci Spurs se z výhry Citizens v neprospěch Arsenalu radovali. Těm druhým se jejich přání splnilo, protože City v severním Londýně zvítězilo 2:0, čímž Arsenal v tabulce Premier League klesl na druhou příčku s dvoubodovou ztrátou. A to znamená, že ať už Artetovi svěřenci v neděli udělají cokoli, k ukončení dvacetiletého čekání na titul to stačit nemusí.

Severolondýnský celek může alespoň držet naděje vzhledem k mírně lepšímu brankového rozdílu, vítězství nad Evertonem spolu s remízou Manchesteru City s West Hamem by tak zpečetilo titulové oslavy v hlavním městě Velké Británie. Poražení Manchesteru United představovalo pro severolondýnské giganty pátý úspěch v Premier League v řadě, ve čtyřech z těchto zápasů udrželi čisté konto a ročník by měli zakončit přinejmenším s nejlepší obranou v soutěži.

Patnácté místo hostů je nejvyšší pozice, kterou mohou obsadit, zatímco Brentford, který je na tom jen o bod hůře, může v poslední den sesadit Dycheovy svěřence na 16. místo. Ne že by to týmu z Goodison Parku mělo brát klid, protože jeho záchrana v Premier League už je jistá. Fanoušci Toffees však mohou mít v roce 2024 noční můry o bídné venkovní formě svého týmu, protože Everton je na cestách v nejvyšší soutěži bez výhry už 10 zápasů. A navíc prohrál 14 utkání v posledním kole, což je více než kterýkoli jiný tým Premier League.

S nedělním duelem má Everton několik paralel. Shodou okolností cestoval na Arsenal v závěrečný den sezony 2021/22, krátce poté, co si zajistil záchranu, ale ten den schytal debakl 1:5. A oba poslední zápasy s Gunners prohrál bez vstřeleného gólu, což Artetovi a spol. nabízí jen nepatrnou naději na titul. Toffees se alespoň mohou těšit z toho, že jejich nový stánek se pomalu blíží dokončení.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Ödegaard, Partey, Rice - Saka, Havertz, Trossard.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Young - Garner, Onana, Gueye, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.90 - 18.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Newcastle United

neděle 17:00

V neděli je od 17:00 na programu poslední kolo anglické Premier League. Všechny zápasy startují ve stejný čas, stejně tak duel na Brentford Community Stadium mezi londýnským Brentfordem a Newcastlem United. Domácí fotbalisté si v posledních týdnech zajistili záchranu v nejvyšší soutěži, naopak Magpies stále bojují o další postup do pohárové Evropy.

Svěřenci Thomase Franka zažívají velmi úspěšné období. Z posledních osmi soutěžních utkání prohráli jediné, a to na půdě Evertonu. Brentford si tak vytvořil pohodlný náskok na sestupové pozice, kolo před koncem se jejich příznivci mohou těšit z toho, že osmnáctý Luton na ně ztrácí třináct bodů. Londýnský celek přitom ještě v polovině března patřil mezi nejžhavější kandidáty na sestup.

V rozdílné situaci se nachází Magpies. Svěřenci Eddieho Howea totiž v týdnu prohráli v klíčovém duelu s Manchesterem United a zkomplikovali si tak závěr sezóny. Před kosledním kolem se tak dostali z nejlepší šestky, ve které je nahradila londýnská Chelsea. Newcastlu tak ani výhra v nedělním zápase nemusí stačit na postup do Konferenční ligy, což by bylo pro movité majitele jistou nepříjemností.

Domácímu týmu bude v posledním kole chybět Ben Mee, Aaron Hickey, Rico Henry a Josh Dasilva. Nejistý je pak také start irského stopera Collinse. Trenér Frank naopak může počítat s útočným triem Mbeumo, Toney, Wissa.

Naopak Newcastlu v neděli nepomůže například Botman, kapitán Lascelles či dlouhodobě zraněný Willock. Howeovi bude scházet i několik mladíků, dozajista v neděki nebude k dispozici obránce Livramento či středopolař Miley. Kvůli trestu za porušení pravidel o sázení pak nenastoupí ani Sandro Tonali.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Ajer, Collins, Pinnock, Reguilon; Norgaard, Janelt, Damsgaard; Mbeumo, Wissa, Toney

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Trippier, Schar, Burn, Hall; Longstaff, Guimaraes, Anderson; Murphy, Gordon, Isak

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.87 - 4.22 - 2.26

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United

neděle 17:00

V neděli je od 17:00 na programu poslední kolo anglické Premier League. Všechny zápasy startují ve stejný čas, stejně tak duel na Amex Stadium mezi trápícím se Brightonem a Manchesterem United. Domácí fotbalisté jsou již bez šance na postup do pohárové Evropy, naopak Red Devils musí v neděli bezpodmíněčně vyhrát.

Příznivce Brightonu v sobotu odpoledne nepříjemně překvapil trenér Roberto De Zerbi. Italský stratég totiž oznámil, že po závěrečném utkání sezóny v klubu skončí a bude si hledat nové angažmá. I přestože se s jeho odchodem do evropského velkoklubu dalo počítat, fanoušci Seagulls jsou z jeho odchodu v rozpacích.

Přeci jen má De Zerbi za sebou velmi úspěšnou štaci v anglické nejvyšší soutěži. Do ambiciózního celku přišel v září 2022 a hned ve své první sezóně jej dovedl na konečné šesté místo a do Evropské ligy, kde tým dokráčel až do jarních vyřazovacích bojů.

Letos se však Seagulls v lize příliš nedaří, úspěšnou loňskou sezónu zopakovat nedokázali a v tabulce skončí přinejlepším na 10. příčce. Z posledních devíti utkání dokázali vyhrát jediné, a to sice proti čtvrté Aston Ville. Body naopak ztratili v zápasech s Burnley, Brentfordem či Bournemouthem a přišli tak o šanci si zahrát v příští sezóně evropských pohárů.

Alespoň v Konferenční lize by se naopak molhli objevit Red Devils, jejich fanoušci však nemohou být se současnou situací v klubu spokojeni. Manchester United zažívá jednu z nejhorších sezón v novodobé historii, v Lize mistrů vypadli překvapivě už v základní skupině a v domácí nejvyšší soutěži jim patří až osmá příčka. Náladu v klubu mohou vylepšit výhrou v nedělním utkání a poskočením v tabulce před Newcastle či příští týden ve finále FA Cupu proti rivalskému Manchesteru City.

Nejistou budoucnost má také trenér Erik ten Hag, o jehož odvolání se v médiích spekuluje už dlouhou dobu. Holandský kouč si je však svou pozicí v klubu jistý a už mnohokrát dal najevo, že o svém konci v klubu ani nepřemýšlí.

V neděli bude domácím chybět hned několik klíčových hráčů. Dlouhodobě mimo hru je například Ekvádorec Estupiňán, irský útočník Evan Ferguson či japonský křídelník Mitoma. Do utkání nenastoupí ani zkušené duo Milner, Dunk. Red Devils se pak budou muset obejít bez Shawa, Mounta, Malaciy či Maguirea.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; Lamptey, Webster, Igor, Barco; Gilmour, Gross; Buonanotte, Pedro, Adingra; Welbeck

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Wan-Bissaka, Casemiro, Evans, Dalot; Amrabat, Mainoo; Diallo, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 4.17 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Nottingham Forest

neděle 17:00

Burnley hned ve své první sezoně po postupu míří zase o patro níže, rozlučku s Premier League absolvuje s Nottinghamem. Ten sice ještě nemá definitivní jistotu záchrany, o té ovšem už nikdo nepochybuje.

Forest totiž mají na osmnáctý Luton náskok tří bodů a dvanácti gólů ve skóre, který Hatters proti Fulhamu jen těžko doženou. I přes odpočet čtyř bodů tak bude Nottingham působit mezi anglickou elitou ve třetí po sobě jdoucí sezoně, byť poslední výsledky jej do budoucna optimismem zrovna nenaplňují - od začátku roku totiž v lize vyhrál pouhé tři zápasy.

Clarets se k lepším výsledkům odrazili až příliš pozdě. V polovině března sice najeli na vlnu, kdy z osmi po sobě jdoucích zápasů prohráli jediný, dvě porážky proti papírovým favoritům jim ovšem dali definitivu sestupu. Naposledy sice na Tottenhamu vedli zásluhou Bruuna Larsena, obránci Porro s van de Venem však dotáhli domácí k vítězství.

Ve venkovních vzájemných zápasech proti Nottinghamu se přitom Burnley letos neprezentovalo vůbec špatně. Nejprve Amdouniho trefou v závěru uspěli v rámci EFL Cupu, v lize po gólu stejného hráče a vyrovnání Hudsona-Odoie došlo k nerozhodnému výsledku.

Prozatímní derniéru Vincenta Kompanyho na půdě Premier League bude dozorovat zkušený sudí Graham Scott, který dá pokyn k úvodnímu výkopu se sedmnáctou hodinou.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Murić - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Bruun Larsen, Berge, Cullen, Odobert - Foster, Amdouni

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Montiel, Boly, Murillo, Aina - Sangaré, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.95 - 3.99 - 2.28

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth

neděle 17:00

Poslední hrací den zbývá do konce letošního vydání Premier League, tajenka ohledně účasti Chelsea v pohárech přitom stále ještě může skončit třemi způsoby. Pokud však modří získají bod proti Bournemouthu, určitě je evropský fotbal nemine.

Blues při lepším skóre ztrácí tři body na páté místo Tottenhamu, které by jim dalo jistotu skupinové fáze Evropské ligy. Pokud by zůstali na šestém místě, musí spoléhat na triumf Manchesteru City v poháru, jinak by šli pouze do Konferenční ligy. Pokud by se navíc nechali předehnat sedmým Newcastlem, pak na Citizens budou závislí i ohledně kvalitou třetí evropské soutěže.

Na Stamford Bridge ovšem pevně věří, že takovýto scénář nenastane. Už čtyřikrát v řadě dokázali zvítězit, naposledy si i přes komplikace v závěru dokráčeli pro vítězství v Brightonu. Od návratu Cherries do nejvyšší soutěže proti nim Chelsea získala sedm bodů ve třech zápasech. Ten poslední zářijový ovšem byl tím jediným bez vítězství, na Vitality Stadium se zrodila bezgólová remíza.

Muži z jihu Anglie už se nějaký ten týden nemusí svými výsledky vůbec stresovat, přesto by raději zakončili sezonu na desátém místě než na třináctém. Musí však zlepšit své poslední výkony, po porážce na Emirates Stadium totiž přišel i domácí nezdar s Brentfordem. Gólů se diváci dočkali až v závěru, v 86. minutě otevřel Mbeumo, na nějž reagoval Solanke, nicméně v páté minutě nastavení hosty rozjásal Wissa.

Londýnští se po vyloučení na Amex Stadium musí obejít bez potrestaného Jamese, po otřesení je mimo hru i Mudryk. Na straně hostí je ve hře návrat Faivreho, zapojit se po uplynutí trestu může rovněž Kerkez.

Poslední utkání této pro Chelsea nepříliš vyvedené sezony začne stejně jako ostatní zápasy s nedělní sedmnáctou hodinou. Dozorovat na něj přitom bude zkušený sudí Anthony Taylor.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrović - Gusto, Chalobah, Silva, Cucurella - Gallagher, Caicedo - Madueke, Palmer, Sterling - Jackson

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kelly - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 5.36 - 5.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa

neděle 17:00

V posledním kole Premier League hostí Crystal Palace v Selhurst Parku Aston Villu. Ta už může díky prohře Spurs slavit účast v Lize mistrů v příští sezoně. Eagles jsou dvanáctí, poskočit ještě mohou na desáté místo.

Oživení Crystal Palace pod odborným vedením bývalého trenéra Eintrachtu Frankfurt Olivera Glasnera pokračovalo minulý víkend v Black Country, kde Eagles zpečetili pátý úspěch v Premier League v posledních šesti kláních, to když porazili Wolves 3:1. Michael Olise, oblíbenec fanoušků Jean-Philippe Mateta a Eberechi Eze prolomili síť brankáře Wanderers Daniela Bentleyho, což znamená, že Crystal Palace z posledních šesti zápasů nasbíral 16 bodů. Villans si budou muset dát pozor hlavně na Matetu. Francouz vstřelil pět gólů v zápasech proti West Hamu United, Newcastlu United a Manchesteru United, tedy proti týmům, které jsou v tabulce nad Glasnerovými svěřenci.

Pouhých 24 hodin po šestigólovém thrilleru proti Liverpoolu slavili hráči Aston Villy na klubovém večírku, kde sledovali vítězství Manchesteru City 2:0 na hřišti pátého Tottenhamu Hotspur, které jim zaručilo účast v příští sezoně Ligy mistrů. Návratem do nejvyšší klubové soutěže UEFA poprvé od sezony 1982/83 se tak taktickému mistrovi a evropskému odborníkovi Unaiovi Emerymu podařilo něco, co bylo ještě před pár lety pod vedením Stevena Gerrarda nemyslitelné. Navzdory všem pozitivům spojeným s kvalifikací do Ligy mistrů je třeba říci, že Villans v posledních týdnech mírně upadli do útlumu, v současné době prožívají v anglické nejvyšší soutěži pětizápasovou sérii bez vítězství a také vypadli z Konferenční ligy.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Andersen, Richards - Muñoz, Lerma, Wharton, Mitchell - Olise, Eze, Mateta.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Bailey, Tielemans, Luiz, McGinn - Diaby, Watkins.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 4.47 - 3.83

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers

neděle 17:00

V neděli je od 17:00 na programu poslední kolo anglické Premier League. Všechny zápasy startují ve stejný čas, stejně tak duel na Anfieldu mezi Liverpoolem a Wolverhamptonem Wanderers. Reds se chtějí rozloučit s trenérem Jürgenem Kloppem výhrou a zápas proti Wolves je pro to ideální příležitostí, vždyť v lize s nimi neprohráli od roku 2010.

Reds se sice na konci sezóny příliš nedaří. V Premier League neudrželi čisté konto od začátku března, kdy vyhráli 1:0 na půdě Nottinghamu Forest, před měsícem překvapivě padli v derby proti Evertonu a ztratili šanci na zisk ligového titulu. Kolo před koncem ztrácí na první Manchester City devět bodů, londýnský Arsenal pak odskočil na rozdíl bodů sedmi. Je tak jasné, že Reds sezónu zakončí na třetí příčce před Aston Villou, která má za sebou historickou sezónu.

Svěřenci odcházejícího trenéra Kloppa navíc vypadli z FA Cupu i z Evropské lize, a tak bude nedělní utkání pro německého stratéga derniérou na lavičce Liverpoolu. Klopp do klubu přišel v říjnu 2015 a během devíti let dokázal s klubem zvítězit pošesté v historii v Lize mistrů a ukončil třicetileté čekání na ligový titul. Letos pak Klopp do sbírky přidal další trofej, když jeho svěřenci zvítězili ve finále EFL Cupu proti londýnské Chelsea.

Úspěšnou rozlučku s fanoušky by naopak chtěli překazit fotbalisté z West Midlands. Wolves ale vyhráli jediné z posledních deseti utkání, porazit dokázali pouze sestupující Luton Town na domácím hřišti 2:1. Body pak svěřenci Garyho O`Neila ztratili například s Burnley, Nottinghamem či naposledy s Crystal Palace. Minulý týden na Molineux prohrávali po půlhodině hry už o dvě branky. Po změně stran sice dokázal snížit Matheus Cunha, o pár minut později ale vrátil Eagles dvoubrankové vedení Eberechi Eze, který tak nadohro rozhodl o výhře Crystal Palace.

Wolves tak v tabulce klesli na 13. místo a výrazně si tak snížili šanci zakončit sezónu v první polovině tabulky, na desátý Brighon totiž ztrácí dva body a pomýšlejí-li na posun v tabulce musí nepodmíněně porazit v posledním kole Liverpool.

Domácím bude v neděli chybět jen stoper Matip, nejistý je pak start dvojice Jota, Thiago. Wolves pak nastoupí bez anglického obránce Chrise Dawsona.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Elliott, Endo, Mac Allister; Salah, Gakpo, Diaz

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; S. Bueno, Toti, Kilman; Semedo, Doyle, Lemina, Gomes, Ait-Nouri; Cunha, Hwang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 9.59 - 17.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Luton Town - Fulham FC

neděle 17:00

Ačkoliv to ještě není stoprocentní, Luton Town se z Premier League bude zřejmě loučit. Oproti sedmnáctému Nottinghamu, na který ztrácí tři body, má totiž o dvanáct branek horší skóre. V posledním kole na Kenilworth Road přijede čtrnáctý Fulham.

Když se Luton minulý víkend ujal vedení proti West Hamu United na London Stadium, Rob Edwards a příznivci klubu by snili o tom, že zůstanou v boji o záchranu. Nicméně prohra 1:3 v hlavním městě způsobila, že vítězové play-off Championship z minulé sezony mají na Nottingham Forest tři body ztrátu a rozdíl ve skóre výrazně horší. Luton se již smířil s tím, že při první příležitosti spadne zpět do druhé ligy, s 23 porážkami ze 37 zápasů si přitom na pád o patro níže může stěžovat jen málokdo. Ke cti mu slouží, že z posledních čtyř zápasů na Kenilworth Road získal pět bodů, ale za celou sezónu na domácí půdě vyhrál pouze čtyřikrát, což se mu stalo osudným.

Co se týče Fulhamu, jeho kdysi impozantní sezóna končí v útlumu, když vyhrál pouze jeden z posledních osmi utkání v Premier League. Na jeho obranu je třeba říci, že v posledních pěti duelech prohrál pouze s Liverpoolem a Manchesterem City, přesto se propadl až na 14. místo. Svěřenci Marca Silvy přestali dávat góly, když v šesti případech zaznamenali pouze čtyři trefy a na cestách si připsali pouhé tři výhry z 18 klání.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Burke, Mengi, Osho - Ogbene, Lokonga, Clark, Doughty - Morris, Chong - Adebayo.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Ream, Bassey, Robinson - Reed, Palhinha - Traore, Pereira, Willian - Muniz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.22 - 4.25 - 2.07

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester City - West Ham United

neděle 17:00

Teprve potřetí za posledních 11 let se o titulu v Premier League rozhodne v poslední hrací den, kdy úřadující mistr Manchester City bude chtít v neděli odpoledne doma proti West Hamu United udržet pohár na Etihad. Citizens musejí vyhrát, v jiném případě by spoléhali na ztrátu Arsenalu.

Díky impozantní sérii 22 ligových zápasů bez porážky, včetně 18 vítězství a pouhých čtyř remíz za posledních pět měsíců, je pro Man City připravena půda pro to, aby se zapsal do historie a dosáhl něčeho, co se ještě žádnému anglickému týmu nepodařilo. Citizens se daří i na venkovních hřištích. Sérii hostujících výher v úterý prodloužili na osm zápasů, když dosáhli klíčového vítězství 2:0 na hřišti Tottenhamu Hotspur. Erling Haaland, který usiluje o Zlatou kopačku, ve druhém poločase dvakrát skóroval, ale hlavním hrdinou se stal náhradní brankář Stefan Ortega, který v závěrečné fázi utkání předvedl několik klíčových zákroků a udržel City na dostřel titulu.

I přes veškerou snahu Arsenalu, který v 17 ligových střetnutích roku 2024 ztratil pouhé čtyři body, se Manchester City nachází na čele tabulky s 88 body, o dva body před druhými Gunners, kteří v posledním zápase přivítají na Emirates Stadium Everton. City vyhráli pět z předešlých šesti titulů, včetně posledních tří. A pokud si přejí zmírnit případnou předzápasovou nervozitu, pak by si měli připomenout skutečnost, že jsou neporaženi v každém z minulých 43 domácích zápasů ve všech soutěžích, což je klubový rekord. S West Hamem navíc neprohráli žádné z posledních 16 ligových klání.

Téměř rok poté, co West Ham skončil v Premier League na 14. místě a následně slavil vítězství v Evropské lize, má jistotu, že v této sezóně skončí v nejvyšší soutěži na devátém místě, a nekvalifikuje se tedy do evropských pohárů. Kladiváři před domácím utkáním s Lutonem Town o minulém víkendu vyhráli pouze čtyři z prvních 23 zápasů v roce 2024 ve všech soutěžích a zdálo se, že třetí porážka ze čtyř je na spadnutí, když Albert Sambi Lokonga poslal Hatters do poločasového vedení. Po přestávce se však trefili James Ward-Prowse, Tomáš Souček a mladík George Earthy, kteří zajistili výhru 3:1 a důstojné rozloučení manažera Davida Moyese na London Stadium.

Moyesovo čtyřleté působení v pozici šéfa West Hamu v nedělinapíše poslední kapitolu, a přestože by rád skončil na vrcholu a připsal si vůbec první vítězství v roli manažera na Etihadu, sám musí tušit, že půjde o velice těžký úkol. Jednašedesátiletý manažer však v průběhu let zaznamenal proti City slušnou porci úspěchů, což je pro West Ham a také pro Arsenal dobrou předzvěstí, protože pouze proti Fulhamu vyhrál ve všech soutěžích více duelů než proti Citizens. Kladiváři prohráli 15 ze svých 17 prvoligových návštěv na Etihad. Jedinými výjimkami jsou remíza 1:1 z ledna 2008 a výhra 2:1 ze září 2015. Navíc ve všech 17 venkovních případech Premier League s Manchesterem City inkasovali alespoň jeden gól.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ortega - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovačič - Bernardo, De Bruyne, Foden - Haaland.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson - Souček, Álvarez - Bowen, Kudus, Paqueta - Antonio.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 12.30 - 23.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Tottenham Hotspur

neděle 17:00

V neděli je od 17:00 na programu poslední kolo anglické Premier League. Všechny zápasy startují ve stejný čas, stejně tak duel na Bramall Lane mezi domácím Sheffieldem United a Tottenhamem Hotspur. Pro domácí fanoušky to bude minimálně na rok poslední zápas v anglické nejvyšší soutěži, naopak Spurs se po roce vrací do pohárové Evropy.

Sheffield se protrápil do posledního kola letošní sezóny. Od samého začátku tohoto ročníku se zdálo býti jasné, že se Bladders nepodaří v nejvyšší soutěži zachránit, což se potvrdilo v dubnu. Sheffield je beznadějně na poslední dvacáté příčce, na předposlední Burnley ztrácí osm bodů a na záchranu dokonce bodů třináct. Svěřenci trenéra Chrise Wildera nevyhráli od začátku února, kdy dokázali porazit Luton Town, posledních sedm ligových zápasů prohráli a v celé sezóně udrželi jediné čisté konto.

S takovými statistikami nemohli v Sheffieldu na záchranu v nejvyšší soutěži ani pomýšlet. Pokud by v neděli inkasovali alespoň dvakrát, stali by se Bladders prvním týmem v historii Premier League, který by dostal 103 branek v jediné sezóně.

Sheffieldu do karet hraje alespoň bilance proti Tottenhamu na Bramall Lane. Z posledních devíti vzájemných zápasů na domácím hřišti prohráli jediné, naposledy loni v březnu zde vyhráli 1:0 v osmifinále FA Cupu.

V posledních týdnech se nedaří ani Tottenhamu. Od poloviny dubna vyhráli Spurs jen jedno z posledních šesti utkání a tabulkou se propadli na pátou příčku. O místenku v příštím ročníku Ligy mistrů již nadobro přišli, a tak budou chtít udržet alespoň páté místo zaručující postup do základní skupiny Evropské ligy.

Domácím bude v neděli chybět například Baldick či Egan, Spurs naopak nepomůže Richarlison nebo Timo Werner.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham; Ahmedhodzic, Robinson, Trusty; Bogle, Souza, Hamer, Arblaster, Brooks; Brereton Diaz, Archer

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Dragusin, Van de Ven; Sarr, Hojbjerg; Kulusevski, Maddison, Johnson; Son

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.12 - 6.36 - 1.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
37
27
7
3
93 : 33
88
2
Arsenal FC
37
27
5
5
89 : 28
86
3
Liverpool FC
37
23
10
4
84 : 41
79
4
Aston Villa
37
20
8
9
76 : 56
68
5
Tottenham Hotspur
37
19
6
12
71 : 61
63
6
Chelsea FC
37
17
9
11
75 : 62
60
7
Newcastle United
37
17
6
14
81 : 60
57
8
Manchester United
37
17
6
14
55 : 58
57
9
West Ham United
37
14
10
13
59 : 71
52
10
Brighton & Hove Albion
37
12
12
13
55 : 60
48
11
AFC Bournemouth
37
13
9
15
53 : 65
48
12
Crystal Palace
37
12
10
15
52 : 58
46
13
Wolverhampton Wanderers
37
13
7
17
50 : 63
46
14
Fulham FC
37
12
8
17
51 : 59
44
15
Everton FC
37
13
9
15
39 : 49
40
16
Brentford FC
37
10
9
18
54 : 61
39
17
Nottingham Forest
37
8
9
20
47 : 66
29
18
Luton Town
37
6
8
23
50 : 81
26
19
Burnley FC
37
5
9
23
40 : 76
24
20
Sheffield United
37
3
7
27
35 : 101
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (716)

Přidat komentář
BaggioRoberto

Parkrat uz k nemu byl bliz. To kdyz s nim jezdil na strese autobusu po meste.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greaber

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Mohlo by se zopakovat QPR, ať je sranda

Reagovat
diastan

Musime

Reagovat
Coutinho10

tak Arsenal si dnes zažije něco, co jsme si museli vytrpět i my poměrně nedávno....tak aspoň budou vědět, jaký to je

Reagovat
Edgewalker

Dneska se mi zdálo, že West Ham vyhrál z penalty po ruce Fodena. Ale už si nepamatuji, jak jsme hráli my, takže jsem si neužil titul ani ve snu. Nebo jsme rupli a já to raději zapomněl.

Prostě a jednoduše, pojďme si poslední zápas užít, hlavně ho vyhrát a na konci zatleskat za super sezonu

Reagovat
Jardin

U me dnes zas vedl WHU 2:0 a pak dostal na 2:1. Jen hrali doma no a vysledek taky nevim

Reagovat
Man__United

City - West Ham 1-1

Arsenal - Everton 3-0

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ratusek

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Figurehead

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Error

bylo by ikonicke, kdyby City i Arsenal rupli

Reagovat
owny✨

Dnes hlavně vyhrát a udržet 5. místo

Reagovat
Talker

Na to Vám staci remiza. Bod ziskate, toho bych se nebal.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Ja dneska cítím, že City nevyhraje, lol.

Reagovat
Ladas321

Tak máš asi nějakou rýmu, kup si sprej.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Mám.

Reagovat
Pipo123

Čo je na De Zerbim také zaujímavé že ho chce toľko TOP klubov? On mi už v Šašoule prišiel ako hurá tréner, taká holandská škola. Každopádne som zvedavý či niekde uspeke kde bude tlak na výsledky

Reagovat
Miguel19

Však ho žádný TOP klub nechce.

Reagovat
Pipo123

Ja práve stále čítam že Barca, Man U, Bayern

Reagovat
jk

A nakonec skončí v Neapoli.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Spis ve Viole.

Reagovat
jk

To je z bláta do louže celkem, takže klidně to tak může být.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Commissio pul bidy proti ADL.

Reagovat
Werkrider

Přeju si aby to Arsenal dal, kvůli Havertzovi, kvůli monopolu...

Reagovat
icemike

Havertz? To je ten fanoušek spurs?

Reagovat
masly008

* jednodenní fanoušek

Reagovat
Nikikrew

Aj by som napisal, ze vsetko je mozne, ale akosi ma uz aj ta viera presla. To by muselo byt City sialeno nervozne a zahadzovali sance.

U nas cakam pekny blok, ak dame rychly gol, bude to pohoda.

Reagovat
Patt

Fanoušci Arsenalu by už měli konečně pochopit, že titul letos nezískají, ani ve snu.

Reagovat
Ladas321

Jsou to blázni, City je úplně zkušené mužstvo v těchto zápasech, v posledních letech měli takových zápasů několik a vždy je zvládli.

Reagovat
Swarley

Tak vzdycky je nadeje a sance, ze se neco stane a ten titul daji. Každopádně staly se i divnější věci. Napadají mě tedy jenom dvě: samovznícení starosty Varšavy v roce 1546 a ve 12. století incident v Burgundsku, kdy pršeli sledi.

Reagovat
J0EL

Jak si si prisvojil forik

Reagovat
Swarley

Tak snad Cervenyho trpaslika zna kazdy, tam neni co maskovat, ty Colombo

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Salfovic

Joel taky vypadá jak bezďák ?

Reagovat
Gunner14

Já jsem myslel, že si to zažil

Reagovat
jk

Butthurt

Reagovat
J0EL

*insert Spider-Man pointing meme*

Reagovat
jk

Jsem rád součástí vaší party❤️

Reagovat
Maximm9

City zkusene muzstvo je, ale budou pod stejnym tlakem jako Arsenal. Uz 2x se stalo, ze v takovy moment doma prohravali 0:2, ano vzdy to otocili, ale proc by to treba letos nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
Edgewalker

Jak říkal Kapitán Karotka: : „Je to šance jedna k milionu, ale mohlo by to zabrat.”

Reagovat
icemike

Stát se může cokoliv. Balón uskočí, rázem třeba redka,penalta, vše je možné

Reagovat
aramaki

Moyes náš, ktorý si vo West Hame,

posväť sa mužstvo tvoje,

príď výhra alebo remíza tvoja,

buď vôľa tvoja ako v kabíne, tak i na ihrisku.

Futbal náš každodenný, titul daj nám dnes

a odpusť nám naše prehry,

ako ich aj my odpúšťame svojim súperom,

a nenechaj nás na druhom mieste,

ale vyhraj nám titul. Amen.

Reagovat
fenixLFC

je este len kveten ale uz teraz je jasne ze nic viac cringe ako toto uz tento rok nikto nevytvori

Reagovat
Maximm9

Ted si zkus predstavit co by tady bylo, kdyby ten titul Arsenal vyhral

Reagovat
aramaki

Reagovat
Neutron

Class 2024

Reagovat
Salfovic

Peklo.

Reagovat
O.Giroud

no neviem, máme do zápasu ešte také 4 hodiny

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
Coutinho10

to spíš zkus EF kletbu aneb nedokážu si představit, že....

Reagovat
aramaki

toho je tu práveže už dosť. Šanca je mizivá, ale nejaká je. Uvidíme.

Reagovat
O.Giroud

Ta skús hodiť 100€ na ManCity

Reagovat
aramaki

Už netipujem a za ten kurz by to aj tak nestálo.

Reagovat
O.Giroud

Tak to moc ten titul nechceš.

Reagovat
aramaki

Je to tak. Rezignujem na ciele, bavím sa tou tvorivou ofenzívnou hrou, titul je vedľajší produkt. Samozrejme by potešil, bol by potvrdením tej dobrej hry...

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Coutinho10

no, ono je pravda, jestli je kurz 1,10, tak jako ze 100 eur získat 10 eur, tak to tě moc nezahřeje

to by to člověk musel osolit trochu jinačím způsobem a riskovat obrovský vklad kvůli jedné desetině zisku smysl moc nedává no

Reagovat
O.Giroud

Nejde o výhru, ale ak chce niečo spraviť pre to aby ManCity zakoplo neni nič lepšie ako hodiť na malý kurz peniaze

Reagovat
Coutinho10

jo, takto jo, občas ty malý kurzy potrestaj ty sázkaře, kteři dávají plachty zápasů 1,10 apod.

zkrátka teda, jestli chce titul pro Arsenal, tak si ho musí koupit tím, že vsadí na Man City

Reagovat
Salfovic

Správně, každej Gunner 100 táců na City. To bude test fanouškovství.

Reagovat
O.Giroud

Tak nie každý toľko má po ruke, stačilo by aj 100€, ale každý ti vždy napíše nestávkujem, nič nevyhrám. A nehovorím, že to je nesprávna odpoveď, ale tu by si mal uvedomiť, že je to stále len futbal.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

*mělo bejt:

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že nedávno jsem to zkusil v české lize a nepomohlo to, tak třeba tvoje verze bude úspěšnější

Reagovat
vladis271

Gratulujem kamo. Ak Boh chcel nahodou prihrat titul Arsenalu tak po tomto to bude nejaka dodgy penalta pre City v 90 +a vyhra 1:0.

Reagovat
aramaki

Dnes to otestujem. A v ďalšej sezóne to budem využívať proti súperom.

Reagovat
FCSL

Paradoxně nás bude stát titul zrovna naše domácí prohra s West Hamem My jsme s nima rupli, City jim daj bůra dneska a o 2 body vyhrajou titul, jak jednoduchý to je. Největší úlet sezony nás pronásleduje, hlavně že venku jsme jim dali 0:6

Reagovat
herbage

ten zápas mohl taky vypadat jinak, kdyby existovala goal line technology pro celou brankovou čáru a první gól West Hamu by byl neuznán. Teď už nemá cenu řešit, prostě zápas blbec. To už víc serou 2 body doma s Fulhamem, kdy jsme vedli 10 minut před koncem o gól proti oslabenému soupeři

Reagovat
FCSL

Pravda, to byl větší úlet, na to už jsem zapomněl. Navíc jsme s Fulhamem prohráli i venku

Reagovat
Liveral

Tam ale zcela zaslouženě

Reagovat
Coutinho10

takhle to házet na 1 zápas někdy z poloviny sezóny nejde....podělali jste to s Aston Villou naposledy, kdyby ne, tak ho dnes můžete získat (i Man City Aston Villu doma porazilo, ale vy ne)

Reagovat
Golasso

Nechápu tady to dávání ztráty titulu do souvislosti s konkrétním zápasem. Prostě musíme mít míň ztrát bodů, kdekoliv.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Swarley

Reagovat
thewall

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Jak my? Ty tam taky hraješ? Nebo jsi zaměstnanec klubu?

Reagovat
aramaki

Klub, ktorého súčasťou je aj fan base.

Reagovat
masly008

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
Neutron

Ze sa taky kkt stale najde a zaregistruje

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Jsi

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Ale našel tady sobě rovné

Reagovat
Neutron

Nahodou vacsina trollov uz tu nie je

Reagovat
Lojzík

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
TopinB

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
tortuga

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
Lovecour42

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme

Reagovat
oddy

Reagovat
Salfovic

Mně naopak přijde logické dàvat to do souvislosti s poslední ztrátou.

Reagovat
13

Jj, cim vic bodu mate, tim vetsi sance na titul

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
FotbalJeNáhodný

City do toho, Arteta nesmí vyhrát!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No, těším se! Nevíte, jestli bude konferenční přenos?

Reagovat
Coutinho10

bude klasicky na Canal+Sport 4 dnes budou mít co dělat

viz níže na tomto linku rozpis: https://www.canalplussport.cz/

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Top, díky! Bude to mít grády (snad)

Reagovat
Coutinho10

nz jojo , těším se

Reagovat
Kop do titulků

Prosím tě nevíš jak se mám z Canal + sport přepnout na canal + 4?

Reagovat
Coutinho10

čtu bohužel pozdě, tak snad jsi dohledal...pro příště, tak buď projet jednotlivý stanice....ty Canal + Sport 2, 3, 4, 5 atd. jsou až ke konci a nebo v úvodu by mělo být okno na jednotlivý zápasy a možná i ten konferenční přenos

Reagovat
Kop do titulků

Díky Moc

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Arsenal má docela naděje, gól by byl, kdyby bylo rozhodnuto po 25 minutách jak včera v Boleslavi

Reagovat
Kincl

Každý správný fanoušek kopané fandí City.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Přesně. Losernal největší zlo, které vede největší šašek na lavicce.

Reagovat
Kincl

Titul nepatří do rukou týmům jako Arsenal nebo Tottenham. Mohli by z toho zešílet a bylo by tu s nimi k nevydrzeni

Reagovat
Front hell

Tou poslední větou ses docela vystihl

Reagovat
j_mrazik

Doufám, že máte všichni koupený bublifuky!?

Reagovat
Nikikrew

Ako otec malych deti to je povinna vybava na kazdy den

Reagovat
oli9

Suk to Arsenalu zařídí

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Arsenal bude brečet za dvě hodiny

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Opět brečet!

Reagovat
Gunner14

City 1-1 WHU měl jsem sen, gg

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Reagovat
ttopi

Smutný

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Partey, Rice, Odegaard, Trossard, Martinelli, Havertz.

Reagovat
LaVolpe

Subs: Ramsdale, Timber, Zinchenko, Kiwior, Jorginho, Vieira, Smith Rowe, Nketiah, Jesus.

Reagovat
LaVolpe

Timber

Reagovat
masly008

Saka?

On je zraněný z toho zápasu co mu chtěli někteří tady dávat druhou žlutou za simulování?

Reagovat
Man__United

United XI vs Brighton: Onana, Wan-Bissaka, Casemiro, Martinez, Dalot, Amrabat, Mainoo, McTominay Garnacho, Fernandes, Amad #mufc

Licha konečně zpátky!

Reagovat
O.Giroud

treba ho rozohrat na COPU

Reagovat
Wazza228

Onana, AWB, Case, Licha, Dalot, Mainoo, Amrabat, Amad, McTom, Garnacho, Bruno

Varane na lávce snad Licha bude v pohodě. Škoda, že Wheatley není na lavičce, klidně mohl dostat víc minut, o nic nám nejde.

Reagovat
Miguel19

Hrajete o evropské poháry

Reagovat
Wazza228

Jen o EKL, ne? Za sedmý místo. To by asi bylo lepší tam nebýt. Nejlepší by bylo vyhrát FA cup.

Reagovat
Miguel19

Však poháry jako poháry

Reagovat
O.Giroud

keď sa človek dokáže tešiť z Mickey Mousu tak EKL budú plné ulice neboj.

Reagovat
Neutron

Nooo, z MM ste sa tesili aj vy

Reagovat
Miguel19

Zase bez pravého obránce A samozřejmě Mudryk mimo.

Tolik k tomu, jak to bude Poche skládat, až budou všichni zdraví.

Reagovat
vitasrp

Mudryk musel být mimo, protože se využilo to speciální střídání, tak ten hráč musí projít nějakýma lékařskýma prohlídkama a po 3 dnech myslím hrát nemůže.

gusto má možná taky drobný zranění, na to. Beightonu byl dvakrát ošetřován.

Reagovat
Miguel19

Hustý s tím Mudrykem, to je pro mě novinka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Aha. Já četl na IG, že má konec sezóny a prostě jsem to vzal, že je zraněnej a dál nad tím nepřemýšlel. Tohle pravidlo dává smysl.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak James má červenou, Gusto je na lavičce a Mudryka zrakvil ve středu Lamptey.

Reagovat
r.mrazik

Celou sezónu to tlačí taktických na sílu, aby to na poslední dva zápasy v sezóně změnil?

To je fakt úsměvný...

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Robertson; Endo, Elliott, Mac Allister; Salah, Diaz, Gakpo

Substitutes: Kelleher, Konate, Gomez, Bradley, Jones, Gravenberch, Szoboszlai, Jota, Nunez

Reagovat
sensei25

City neskutocna zostava.

Reagovat
VTID94

Emeryho syn na lavičke

Reagovat
Nikikrew

My bez Saku, WHU bez Bowena. Zacina to fajne

Reagovat
Edgewalker

Everton musíme dát i bez Saky. WHU bude bez Bowena ještě víc v háji, ale tak šance by byla i tak mikroskopická, takže to je asi jedno

Reagovat
Nikikrew

Njn. Inac ten Everton zasa nemusi byt uplne lahky super.

Reagovat
John Obi Mikel

Bylo by zvláštní, kdyby Everton poté co dostal kanára od Chelsea, porazil Live a Arsenal.

Reagovat
Edgewalker

Tak formu mají, ale jestli chceme ještě zabojovat o naději na první místo, byť malou, tak je to povinnost. To samé ale platí pro City

Reagovat
guestikor

Sleduju dlouhodobe, ze ten Poborsky Arsenal nemusí... Nebo se mi to jenom zdá?

Reagovat
Error

Koukam, ze zatimco minule Chilwell uz zahrival lavku, tak dnes zase tribuna. Takze asi zase nejake zraneni... no jesteze uz je konec.

Reagovat
Man__United

Ten Hag on the return of Lisandro Martinez: "We will see [what impact he will have]. But we have seen, when he is playing, he adds a lot to the quality of our game." [mutv]

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Kdo chce, pošlete mi adresu, pošlu všem fanouškům Arsenalu kapesníčky

Reagovat
Kop do titulků

Hynek David

Palackého 942

396 01 Humpolec

Pošli jich prosím hodně

Reagovat
Kinky7

Já nechápu co tady lidi mají. Všichni před QPR a AV říkali jak je to hotové a nakonec nám museli zachraňovat na poslední chvíli prdel Aguero s Gundoganem

Reagovat
RiChFc

Někdo stream na Chelsea, prosím?

Reagovat
Nikikrew

To fakt nedavaju live Arsenal na canal +???

Reagovat
Mimalu

canal+ action

Reagovat
Coutinho10

na Action myslím jste

Reagovat
Nikikrew

ale to nie je live? Pise mi ze to bude az zajtra o polnoci...

Reagovat
Mimalu

je to live

Reagovat
Nikikrew

ok na telke ano, ale na mobilnej appke nie

Reagovat
Kiss Me Polka!

normalne to jede pre skylink aplikaci..

Reagovat
Nikikrew

ale ja mam Telekom

Reagovat
avicii

nemate niekto link na Liverpool?

Reagovat
Coutinho10

hezky to cinká

Reagovat
Swarley

to bude dneska divocina

Reagovat
Agent z Melmacu

je koniec

Reagovat
Swarley

Ty gongy v konferencim prenosu, ne boj o titul

Reagovat
Coutinho10

tak jsem to myslel

Reagovat
Swarley

Vsak samozrejme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

2 minuty

Reagovat
Edgewalker

To bude 4:0 už v patnácté

Reagovat
Miguel19

FODEEEEEEEEEN

Reagovat
Man__United

West Ham k ničemu

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychlý, rip Arsenal

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Tak třeba za rok Losernal ahooooooooj

Reagovat
Kinky7

Phil!

Reagovat
Breze

To bolo rýchle

Reagovat
Swarley

Tomu to tam pada, dobra bomba

Reagovat
Ladas321

Přesně takový rychlý gól hráči City potřebovali, ted už to bude pohoda.

Reagovat
oddy

WHU zkušeně, teď počkat do 95. minuty s vyrovnáním a je to doma.

Reagovat
Edgewalker

snad jim půjčí balón.

Reagovat
Ladas321

Jako City už vede, ale vy pořad nic.

Reagovat
ttopi

Vy máte furt 0:0 takže by vám to ani nepomohlo.

Reagovat
Golasso

Od WHU je hezké, že nám nedávají falešné naděje ani na chvilku

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

*

Reagovat
Neutron

Reagovat
EL Gringo

Strašne mi je smutno keď vidím toho Jürgena A keď som pred zápasom videl všetky tie interview s ním, legenda, jeden z najlepších trénerov histórii futbalu a skvelý človek

Reagovat
Registrujisejenproto

Skoda Arsenal, moc vic pro to udelat neslo pres bald oil cheaters to proste je takrka nemozne.

LFC krasna sezona i bez velke trofeje, jsem spokojen

Reagovat
Kixi Syhimour

však máme Carabao, narozdíl od loňska má letos cenu

Reagovat
Luc-Luc

To je max cena útěchy v kontextu o toho, o co se hrálo

Reagovat
Mönchengladbach

Takový Arsenal nebude mít vůbec nic.

Reagovat
Registrujisejenproto

Pisu velke trofeje

Reagovat
Kixi Syhimour

fér

Reagovat
Csaplárova past

Vic udelat neslo? A co treba porazit City? Jako ty vole, spolehat se v poslednim kole na prohru City ... proste nesmysl

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To tam Bosák tak funí nebo co to je

Reagovat
John Obi Mikel

Pískni to!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Tohle je čistý? Ten plešatý idiot si ze mě fakt dělá totální prdel ne?

Reagovat
vitasrp

Ten VAR vůbec nefunguje, stejně jako zápas na Brightonu. VAR bez výzev trenérů prostě nebude nikdy fungovat, oboje jsou stoprocentní penalty, akorát ti šašci hledají důvody, proč to penalty nejsou.

Reagovat
Miguel19

Však to je na Sterlinga jasná penalta...

Reagovat
Miguel19

Lol, to ten VAR radši zrušte no. To je k pláči.

Reagovat
Svatej

Taylor nas silene nenavidi

Reagovat
vitasrp

Neskutečný zmrd.

Reagovat
Mimalu

s Taylorem bude penalta tak možná za nějakou frakturu...

Reagovat
Error

Poslouchat Lipu jako komentatora

Reagovat
Miguel19

Neskutečný sračky. Jako Sterling je simulant, ale zrovna tady tvrdit, že šel ochotně k zemi

Reagovat
Error

Poslouchat Lipu jako komentatora je taky docela pain, chlap si hraje na Svycarsko... na Sterlinga stoprocentni penalta a on bude blekotat neco o tom, ze rozhodci se mohl rozhodnout tak i tak. Ne, nemohl kurva, pokud zrovna nepiseme nova pravidla.

Reagovat
PanAu

To je fakt pica ten taylor to není možný

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Tak co Arsik, jak se cítíte? Co pocity ohledně titulu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Sis založil účet kvůli tomuhle?

Reagovat
Golasso

Kámo. Být tebou, tak zvážím odbornou pomoc

Reagovat
Edgewalker

Cítíme se úplně v pohodě.

Reagovat
John Obi Mikel

Co je zase tohle za trolla?

Reagovat
Spikous

Najskôr nejaký fanúšik Spurs

Reagovat
Kily

neřeš, zkus ignorovat

Reagovat
Salfovic

Né že by mě vysírání Arsenalu nebavilo, ale musí to mít alespoň trošku úroveň.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Breze

Reagovat
Front hell

Rodina zdravá, kvůli zbytku nestojí být dojebany

Reagovat
Registrujisejenproto

Jsi ubohy

Reagovat
Miguel19

CAICEDO

Gól sezony.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

No ne

Reagovat
Mimalu

Caicedoooooooooo

Reagovat
Golasso

Pickford si na dnešek zase vybral wonder match

Reagovat
O.Giroud

určite

Reagovat
PanAu

Krása

Reagovat
Error

CAICEDOOOOOOOOO Z PULKY

Reagovat
John Obi Mikel

CAICEDOOOOOOOO

Reagovat
Talker

Caicedoooo

Reagovat
Talker

A Gallagher!!! Jeho nasazení a schopnost vycítit slabost a ukrást míč!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wazza228

Amrabat po slušném zápase proti Castlu zatím jede zase standard z celý sezóny.

Reagovat
Man__United

Ani tam nebyl dobrý, dobře hrál proti Arsenalu, potom už zase špatný

Reagovat
Wazza228

Alespoň ale nenahraval soupeři do gólovek

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Chelskiiiiiiii

Reagovat
Svatej

Minimálně nas gol sezóny

Reagovat
Kixi Syhimour

Garnacho >

Reagovat
Svatej

Huh?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, že to na minimálním i zůstane

Reagovat
Svatej

S tim jsem v míru

Reagovat
Kiss Me Polka!

bosak si po ctvrthodine vsiml, ze city dali gola

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Losernal už ví, že titul v liši, tak už na to kašlou

Reagovat
vitasrp

Ten Petrovič je strašnej... Když stojí na lajně, je to bídný, když jde ven, je to ještě daleko horší.

Reagovat
PhilipS

Moyes dostane na cestu sedmičku, to vypadá

Reagovat
Svatej

Jak křičí fanoušci na Caceda SHOOT na půlce

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo dnes zatím skvělej

Reagovat
Svatej

Caicedo zesilel, jakej pass

Reagovat
Talker

Říkám, za poslední týdny se posunul neskutečně. On byl dobrej v první půlce sezony, v druhé byl výbornej a teď je beast.

Reagovat
Svatej

mně prisel super uz dlouho, ale s kazdym zapasem zas o procento ještě zvedne svůj výkon, fakt zlepšení jak hovado

Reagovat
Talker

On přidal té své hře nastavbu za poslední měsíc mi přijde.

Reagovat
Maximm9

Co si prebarvil hlavu na blond, tak je neuveritelny

Reagovat
Svatej

To uz daleko déle

Reagovat
Talker

Caicedo > Caicedo+Enzo

Reagovat
Salfovic

Tak konečně tam má vedle sebe dříče, co mu kryje záda a ne chodce Fernandeze.

Reagovat
Svatej

Fernandéz tu dostává stejně nezaslouzenej hejt jako ho jeste pred mesicem dostaval Caicedo... Ale to brzo taky odezní

Reagovat
Talker

Tak Enzo byl pod injekcemi půl roku, ale po většinu téhle sezony neukázal tu cenovku. Z té trojice letos nejslabší, ale to nic neznamená (ještě).

Příští sezonu se musí ale ukázat, zvlášť jestli prodáme Conora.

Reagovat
Svatej

Pred tim zraněním i pod Potterem byl super. Cenovku 120 mega by splnil dneska možná tak Modric, s tim ani neplanuju počítat a budu rad, když bude mit i ty průměrný obdibi aspon tam, kde byl pod Potterem s tim, že ve zbytku se snad zlepší

Reagovat
Salfovic

A to si nepřipouštíte možnost, že Caicedovi s Fernandezem to prostě klapat nebude ?

Někteří hráči, i sebekvalitnější, k sobě prostě nepasují.

Reagovat
Talker

Tohle by teoreticky mělo klapat, ale zatím ne.

Reagovat
Svatej

Pripoustime, ale z dvou možností *pripustit tohle po necelý sezóně při zranění, kde si seda doslova celej tym* vs *dát tomu čas* nam prijde jedna ta varianta dost hloupá

Sorry, Enzo ukázal xkrat brutální kvalitu a úplně v pohodě může s Caicedem hrát Rozdil jeho vlastní vykonnosti pred a po zranění byl obrovskej a mělo to vyznamnej vliv.

Reagovat
vitasrp

Navíc ono to není tak, že by to nikdy nefungovalo. Do listopadu hrál Enzo i ve dvojce s Caicedem dobře, fungovalo jim to docela obstojně (samozřejmě defenzivně má limity, který třeba Gallagher ne, tak je potřeba s tím počítat), jenže pak se mu dle všeho začal projevovat ten problém s kýlou a minimálně pohybově to z jeho strany prostě nebylo ono - přičemž on na tom přirozeně atleticky i v TOP stavu není nejlíp, není to jeho přednost, takže o to hůř pak vypadal.

Reagovat
Svatej

ja ho treba nemam za linou mrchu. Ze neporovna Gallagherovu vybusnost je jasný, ale jeho zdravá verze s Caicedem zalohu v pohodě uběhá i v slušným tempu

Reagovat
Figurehead

Reagovat
FotbalJeNáhodný

City válec

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Hráč sezóny

Reagovat
Man__United

To ten West Ham nemusel ani jezdit

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Lípa je dnes tragickej

Reagovat
Luc-Luc

To si jako někdo fakt myslel, že by WHU pomohl Arsenalu ?

Reagovat
masly008

Ne

Reagovat
El Cid z City

Když to chtěli po Tottenhamu.

Reagovat
Luc-Luc

To mi přišlo uplně mimo

Reagovat
Salfovic

Nejen ten, před ním ještě Brighton, Forest, Vlci, Fulham a slepice.

Reagovat
Man__United

Obrana s Lichou je daleko lepší, o kolik bodů jsme mohli mít víc kdyby hrál

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
r.mrazik

Lepší je v tom, že Brighton netrefil bránu

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha nemáte někdo stream, na TotalSporteku je to bída

Reagovat
Ladas321

Kdo ještě v dnešní době používá streamy? Zaplatíš si canal+ a máš celou PL, ted je tam sleva 25 %, roční předplatné vychází na 2390, to máš 199 korun na měsíc a ušetříš si spoustu nervů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Letos nesluduju tolik jako dřív, ale na posledního Kloppa jsem se chtěl kouknout.

Reagovat
Ladas321

Jaj, tak se koukneš ze záznamu

Reagovat
dantetomas

A este je tu moznost IPTV, ak chce clovek sledovat viac ako len PL, pripadne ak nema moznost kupit Canal Sports. Clovek ma prakticky vsetky zapasy a vyjde ho to mozno na 1500 czk rocne. Riesit nejake streamy? Nah… a to sledujem futbal uz len minimalne… aktualne LFC na Sky Sports

Reagovat
Breze

Napríklad ľudia, co žijú v zahraničí. Ak by som chcel mať pokryté všetky sútaže, co ma zaujímajú, tak by som si musel platiť hneď niekoľko rôznych služieb. A to sa ti už potom celkom slusne naščíta.

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhoď ho

Reagovat
Salfovic

Foden potvzuje ocenění hráče roku

Reagovat
Maximm9

Jestli Reece dostal cervenou za dohravani, tak tohle je snad taky ne ?

Reagovat
hitZor

A místo toho ještě Cucu dostal taky žlutou ???

Reagovat
hitZor

Jako jeslti to bylo za simulování, tak to beru, ale když se proti nám takhle válí kdokoliv, tak za to nikdy žlutou nedostal.

Reagovat
Maximm9

Silene

Reagovat
Error

Cucu pls, nech si valeni sudu na doma

Reagovat
Swarley

Ten mop na hlave by byl na uklid dobry

Reagovat
PhilipS

Doku přebral po Maximinovi titul nejzábavnějšího hráče. To jeho zrychlení je prostě nehratelný

Reagovat
kitas

Až na to že Maximin bol zábavný v 9/10 zápasov. Doku tak v 3/10.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Luc-Luc

Semedo červená

Reagovat
Luc-Luc

Je tam

Reagovat
Miguel19

Jak z takové situace je to na žluté 1:1 je fakt neuvěřitelný

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický Taylor

Reagovat
Kixi Syhimour

Červená no, nashledanou

Reagovat
Andis

Doku Coufal to je kužel na tréninku. Ostuda tohle, celý WHU. To je urážka pro PL ta jejich hra na asi tak 5% držení míče

Reagovat
John Obi Mikel

Kerkez

Reagovat
iamek

Lisandro je úžasný i přes dvě těžké zranění. Neskutečný stoper.

Reagovat
Swarley

Semedo dobra prasarna

Reagovat
Luc-Luc

Btw ty naše novy dresy jsou strašny ty žluty čáry tam

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey snad posledni zapas

Reagovat
Luc-Luc

Booooooom MacAllister

Reagovat
Registrujisejenproto

Harvey snad pojede na Euro

Reagovat
dantetomas

Snad nie

Reagovat
Registrujisejenproto

? Vysvetli

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak odpočine si

Reagovat
dantetomas

plus mensie riziko zranenia

Reagovat
DieFohlenBMG

Kalvin si jako hráč WHU přijel převzít medaili

Reagovat
mistr129

Bosák by se aspoň pravidla naučit mohl

Reagovat
Swarley

Mateta se rozjel, paradni forma

Reagovat
Ladas321

Arsenal už teče

Reagovat
O.Giroud

nečekane, hlavne že každý chodil po farároch ohľadom ManCity

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Edgewalker

Tady jde vidět, že se církvi nedá věřit

Reagovat
O.Giroud

Ja už som to zistil keď som začal tipovať

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
iamek

Reagovat
kitas

No, 86 bodov zase taká ostuda nie je.

Reagovat
iamek

Historie si pamatuje jen vítěze.

Reagovat
Registrujisejenproto

Historie si bude pamatovat hlavne ostudne skore United poslednich sezon

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Nebude, pocitaji se trofeje

Reagovat
kitas

Ale tu bola reč o ostude. Stačí čítať s porozumením

Reagovat
Ranoth

teba za mlada asi dost šikanovali co ?

Reagovat
Nikikrew

Vyborne

Reagovat
Swarley

Arsenal zkušeně

Reagovat
Csaplárova past

Gratuluju Arsenalu k druhemu mistu. Fakt skvela sezona

Reagovat
Edgewalker

No, ještě že mají City West Ham. A ještě že s nimi Spurs neremizovali, nedej bože vyhráli

Reagovat
owny✨

To by ty dnešní zápasy probíhaly stejně jinak. Arsenal by byl namotivovaný mnohem víc. Nebo mnohem víc nervózní, no.

Reagovat
Edgewalker

Jj, však jasné I ta Aston Villa by určitě hrála jinak

Reagovat
r.mrazik

Ten Barco je fakt šikovný

Reagovat
Man__United

Tak Newcastle už vyhrál takže musíme v sobotu porazit City

Reagovat
Swarley

Tak ten plan tu byl i pred tim, vyhrat alespon FA cup... Ale netusim, jak to chceme udelat..

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Snad budou hráči City aspoň se třemi promile v krvi.

Grealish určitě. Ostatní snad

Reagovat
Swarley

Mam blby pocit, ze by nas smetli i nametení

Reagovat
Talker

To Grealish určitě bude, ne?

Reagovat
Swarley

Tak ten bude i kdyz titul nevyhraji

Reagovat
Talker

Ten je možná i zrovna teď, proto nehraje, čeká se na rozumnou hladinku.

Reagovat
Swarley

Lupne o polocase kafe nebo neco silnejsiho a jde na to

Reagovat
Man__United

Vy jste všichni jak nevěřící Tomášové

Reagovat
Swarley

Kdybych neveril, tak to ani zapinat nebudu, ale tak formu nemame a City jsou v laufu... Stat se muze vsechno, ale hrajeme bidu..

Reagovat
Man__United

Nastoupí Varane - Lisandro, Casemiro zpátky v záloze, možná bude zpátky i Shaw

Reagovat
Swarley

No ne ze by me to s tim Casemirem jakoze uplne uklidnilo

Reagovat
Neutron

Mam pocit, ze Casemira posadol duch Lucasa Leivu

Reagovat
Modřín2

Jakože vás by chtěl někdo vidět v EL? Nestačí vám ostuda v lize?

Reagovat
Man__United

70 zraněních v celé sezoně se prostě podepsalo

Reagovat
Talker

Což měli Newcastle i Chelsea.

Reagovat
Man__United

Takhle markantní fakt ne, navíc my jsme v sezóně protočili nejvíc stoperskych dvojic

Reagovat
Talker

https://www.givemesport.com/every-premier-league-team-ranked-injuries-suffered/

První odkaz, když zadáš "most injuries premier league".

Máte bramborovou medaily.

Reagovat
Man__United

Tak to je nějaká chyba zřejmě

Reagovat
Man__United

Tak tam není započítané asi všechno no

Reagovat
Talker

Jasně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Kašli na nějaké novinářské statistiky, kolega to počítal na prstech.

Reagovat
Talker

Nemyslím si.

Ty tam prostě nepočítáš, že nám chybějí 4 hráči prakticky celou sezonu (Lavia, Nkunku, James, Fofana), k tomu dalších několik hráčů půl sezony (Chilwell, Ugo, Chuc, Chalobah, Bads, Sanchez) a prostřídali se nám zranění i všichni ostatní obránci.

Jen to vypadá líp, protože máme pár durable hráčů (Gallagher, Caicedo, Jackson, Palmer, Mudryk, Sterling a asi se tam dá počítat i Enzo, protože nebýt tam velký turnaj, tak to dohraje).

Reagovat
Man__United

Tak ale my snad 5 zápasů nemohli poskládat stejnou obranu,

Reagovat
Talker

Reagovat
Svatej

Paaaaani

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Nemá někdo v záložkách ten web, který počítá zraněné hráče ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Vy ste tiez nikomu nechybali neboj sa navyse s ostudou sa pysit mozete tiez

Reagovat
Ladas321

To už je jen taková maličkost.

Reagovat
Modřín2

Arsenal nechává nic náhodě

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Vypadá to na EKL

Reagovat
Zaschrona

Od příštího roku už jen KL

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Salfovic

Za tu poslední prohru s ManU si nic jiného nezaslouží

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Stejně jim to na nás nestačí

Reagovat
Salfovic

Tak mohli jste hrát v EL.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Musíme postupně. Loni byla slabá konkurence

Reagovat
Mimalu

dneska to řešení útočných akcí dává vzpomenout na první polovinu sezóny

Reagovat
Talker

Další zabitá akce

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste k tomu gol od homofoba..

Reagovat
Golasso

Tomiii

Reagovat
Kiss Me Polka!

TOMI to musi byt jeho nejhezci gol za nas ne?

Reagovat
Edgewalker

Pěkně Tomi <3

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tomi pěkně.

Reagovat
iamek

Omg city zabrat a nic nepodcenit!

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Zaschrona

Proč fanda United přeje titul City?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Někdo ty trofeje do Manchesteru vozit musí.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
vladis271

Reagovat
mistr129

Hlavně že mu je divny, že by West Ham a Tottáč měli chtít vyhrát a tím mimochodem pomoct Arsenalu

Reagovat
Talker

Titul City nikomu nevadí, stejně jako titul Leicesteru i díky tomu, že tady nejsou žádní fanoušci City a Leicesteru.

Titul Arsenalu, MU, Chelsea, Tottenhamu a Tottenhamu povětšině vadí všem kromě fanouškům toho týmu.

Reagovat
jk

Konečně to tu někdo vysvětlil jak pro blbce

Reagovat
vladis271

Vela mufanov sa chlacholi aj tym, ze kvoli FC 115 charges nikto ich tituly riesit nebude, alebo dokonca budu anulovane.

1. nebudu

2. Ktovie kedy im dojde, ze v urcitom momente sa MU stane tym mensim klubom vo svojom meste. A nie sme tomu tak daleko.

Reagovat
Swarley

Jen deset titulu daleko, ja myslim, ze je jeste cas

Reagovat
Talker

Je otázka, nakolik mají váhu ty starší tituly, no.

Reagovat
Swarley

Tak Liverpoolu jsme ty tituly taky pocitali, beru to optimisticky, mame deset let na to se probrat

Reagovat
Neutron

Mno ak starsie tituly nemaju vahu tak Liverpool s jedinou vyhrou Premier League je celkom slabota…

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc by nemoh?

Reagovat
Salfovic

A proč by ho měl přát Arsenalu ?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kurva Kudus tohle nám nedělejte

Reagovat
Kiss Me Polka!

kudus

Reagovat
Zyqen

Kudus

Reagovat
LaVolpe

Lec gou. COYG.

Reagovat
Swarley

Ty vole Kudus

Reagovat
Ranoth

City 10 striel na branu za polocas

Reagovat
Svatej

A jaky hlavně

Reagovat
Salfovic

Ale xG cca 1.

Reagovat
Svatej

To samotný mel ted jen Haaland na konci ne?

Reagovat
DieFohlenBMG

Souček assist

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PhilipS

To nebylo špatný od pana Kuduse

Reagovat
PhilipS

Těším se, co novej kouč vymyslí s Kudusem a Bowenem. To jsou světový hráči

Reagovat
Andis

A co když bude chtít hrát technickej útočnej fotbal? Tak co pak se Součkem a Coufalem?

Reagovat
PhilipS

O ty se trochu obávám

Reagovat
KingMaster13

Už to vidím 90+5 Souček 2:2 ale Arsenal neporazí Cleverton

Reagovat
mistr129

To je jediný scénář který by mě nasral, jinak jsem v klidu

Reagovat
KingMaster13

Já mám z Arsenalu pocit, že ať se stane cokoliv tak oni nemůžou vyhrát Buď dají na 2:1 a City to nepustí a nebo budou remizovat a remizovat budou i City

Reagovat
Kiss Me Polka!

ok

Reagovat
John Obi Mikel

To by bylo

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ladas321

Pico City, dvě střely na branku a jeden gól. Za tohle si zaslouží West Ham další dva do sítě v druhém poločase.

Reagovat
vitasrp

Kdykoliv Taylor píská Chelsea, tak se promění v naprosto nekompetentního, zoufalýho rozhodčího. Kdyby si šlo vybrat jednoho chlapa, který ty zápasy prostě řídit nebude, vybral bych si stoprocentně jeho. To je fakt úplný utrpení.

Jinak je to dost bohorovný, dneska Palmer a Madueke tam měli spoustu situací, které neřešili ve prospěch týmu, ale ve svůj individuální prospěch, takže z toho pak kolikrát nebylo ani zakončení. Na to by bylo dobrý se vykašlat, furt jsme nezkušení, furt jsme jantaři, furt z toho velmi snadno dokážeme udělat prohru 1:2 a celej ten závěr sezóny zase pěkně posrat.

Takže do druhý půle bych prosil srovnat hlavy, hrát zodpovědně a týmově a zkusit tam přidat druhý fík (Bournemouth je dost roztahanej, je vidět, že je to z jejcih strany takový bezstarostný utkání), než to zvládneme nějakou kravinou krásně zdramatizovat.

Reagovat
John Obi Mikel

On píská sračku i jindy, ale v našich zápasech vždy dvojnásobnou. Ostuda, že je na Euro

Reagovat
Talker

Tam je potřeba přidat intenzitu, no. Podobně jako minule tam prostě něco chybí. I ten gol byl výsledkem toho, že Gallagher tam vyhrál míč a Caicedo to tam perfektně dal.

Reagovat
vitasrp

Nejděsivější na tom je to, že Premier League myslím nepovažuje ty souboje Gusto vs Brighton, Gordon vs MU a dneska Sterling vs Bournemouth jako věci, co by VAR měl opravovat.

Tzn. oficiálně ti rozhodčí neudělali chybu, protože to podle jejich výkladu není na opravu VARem.

Všem bych tedy zkusil nalajnovat situaci, kdy poběží na branku a někdo jim zezadu šlápne na achilovku/změní směr a někdo jim kolenem propne vlastní koleno.

Pak by mě zajímalo, jaké argumenty najdou pro tvrzení, že to prostě není jasný faul. Protože to bolí, hráče to vypne, nemůže dále pokračovat, ale z nějakého důvodu to není jasná a zjevná chyba.

Reagovat
masly008

Nám kdysi pískli penaltu Luizovi že asi štrjchnul soupeře ze zadu, ikdyž nešel kontakt na žádném záběru vidět.

VAR je dobrá věc jen se blbě používá.

Stačilo by to změnit a dát pryč tu hovadinu s očividnou chybou.

Reagovat
vitasrp

Proti Wolverhamptonu, kontakt tam z jednoho záběru byl vidět. Tam byla totální díra v pravidlech, že za takový neúmyslný faul následovala penalta + čk, protože tam nebyla snaha hrát míč.

Reagovat
John Obi Mikel

Lípa závidí Cucurellovi háro, nebo proč je na něk tak vysazený?

Reagovat
Miguel19

Škoda, mohlo být hotovo. Ale tu finálku řešíme opět jak dementi.

Palmer dnes nic moc. Sterling začátek akce vždy super, pak posere finálku.

Nejlepší Caicedo s Kukuřicí. Caicedo klasika, ale Kukuřice se v té nové pozici neuvěřitelně rozehrál.

Reagovat
Miguel19

A nejhorší dvojka Taylor - Lípa. To jsou čuráci, to svět neviděl.

Reagovat
Modřín2

Když v tomto stavu skončí liga, tak můžeme všichni slavit.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
r.mrazik

Kudus. Tak ještě že si erik vzal antonyho

Reagovat
Man__United

A hrál by místo Bruna? On je podhrot ne?

Reagovat
j_mrazik

Pravé křídlo. Šikovný hráč.

Reagovat
herbage

Martinelli napravo utrpení, snad tam půjde co nejdřív napravo Jesus a Partey taky hrozný, to je nyní poloviční hráč. Jinak Everton a Dyche, to už je skoro klasika. Hrajou si furt na tvrďáky, ale jak je nějaká možnost, tak se válí a kouskují hru. Jinak Martinelli byl ve vápně dojetej, i když vzal obránce míč. Za tohle už jsem viděl taky penalty

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli hraje porad o tridu lip nez trossard, ten neudelal doslova vubec nic

Reagovat
guestikor

Reagovat
masly008

Hm, Martinelli utrpení.Chápu že nekomentuješ Trosse protože sis možná ani nevšiml že hraje.

Reagovat
Miguel19

Sterling

Reagovat
vitasrp

Komentátor ho za to ještě zkritizoval, samozřejmě.

Reagovat
Talker

Gooool

Reagovat
EL Gringo

Prečo tento gól neuznali Maccovi?

Reagovat
vitasrp

Ježiš my jsme fakt banda totálních retardů.

Reagovat
Ladas321

Chelsea bude příští rok silná, top 4 jistá.

Reagovat
Man__United

My taky budeme daleko lepší, příští rok to bude hodně vyrovnané

Reagovat
Ladas321

Doufejme

Reagovat
mistr129

To je hodně optimisticky říct po sezóně, která je i v rámci posledních deseti let vaše nejhorší

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
hona.kub

Nebudete mít po sezoně záporný skóre?

Reagovat
O.Giroud

nezabúdaj na rozhodcov a zranenia

Reagovat
FotbalJeNáhodný

City to nemůže ztratit

Reagovat
Mimalu

to je zas gól

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tu rozepsanou zprávu o dobrém vstupu do poločasu můžu smazat.

Reagovat
Talker

Reagovat
TopinB

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Chelski ke konci sezóny nejlepší jistota.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten byl

Reagovat
Maximm9

Ten odhad a timing na mic Kukurice je nekdy na urovni dorostence

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Uvidíte, že nakonec sestoupí Ostrava z Wishe

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože ten žlutý pruh je se mi tam vůbec nelíbí, ale jinak bych řekl, že to jsou fajn dresy , nevím, proč to lidi tak nesnáší

Reagovat
Luc-Luc

Ten žlutej pruh na boku je úplně hrůzostrašnej

Reagovat
vitasrp

To je příšernej sudí tnehleten kokot fakt

Reagovat
vladis271

Cim to je, ze fanusikovia Chelsea vzdy a najviac riesi a nadavaju rozhodcom? Ja ten zapas nepozeram, ale pride mi toc zvlastne, ze preco zrovna vy.

Reagovat
81Tomas

Mocipani po nich jdou

Reagovat
vitasrp

Nepřijde mi, že nejvíc sudí řeší fandové Chelsea. Naopak mi přijde, že sudí řeším hlavně já, ale rozhodně nejsem reprezentantem nějaký většiny.

Tohle je ale Anthony Taylor, já od něj v zápase Chelsea snad nepamatuju normální výkon.

Reagovat
Deywid

Skap Taylor už konecne

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Canal+ konferenční přenos paráda, úplně z toho stříkám.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Mega dobruška věc.

Reagovat
Man__United

Proč jde Licha dole

Reagovat
John Obi Mikel

Aby se nezranil

Reagovat
Salfovic

Spíš už se zranil.

Reagovat
Man__United

Nezranil

Reagovat
Man__United

A Bruno taky dole, tady už je to šetření na finále

Ještě snad dostane minuty Varane aby se rozehrál

Reagovat
Neutron

Ty musis mat 12 rokov tvl

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Mega Dobruška věc ten konferenční přenos

Reagovat
mistr129

Červená kdě?

Reagovat
mistr129

Neskutečný, úplně bez balonu zraní hráče, pomezák na to čumí z metru, hlavní z 5 metrů, VAR si to muže třeba 40x přehrát a nic

Reagovat
mr.Silver

Úplně jasná červená

Reagovat
havrys99

to bude zlomenej klíček

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Arsik nechce titul?

Reagovat
Ladas321

City 19 střel a 11 střel na branku a to ještě neskončil zápas, to je válec prostě.

Reagovat
Nikikrew

Ale ten nas vykon, to ke teda nic moc....

Reagovat
Maximm9

Byt ta sezona delsi, tak CP by si slo pro evropske pohary

Reagovat
Swarley

Mateta jede, forma jako blazen

Reagovat
VTID94

Strašne dostávame nap*ču

Reagovat
O.Giroud

taka ukazka ako to bude vyzerat v LM ale ne, asi zbytkovy alkohol z oslav

Reagovat
Spikous

No ja sa ani nedivím s tou obranou a Olsenom v bráne . Nechápem prečo tam nedsl Emery Gauciho

Reagovat
Kixi Syhimour

Villa , Glasner fakt jede

Reagovat
Spikous

No keby nechytal retard Olsen s obranou Lenglet , Carlos a na pravo Konsa tak by ten zápas vyzeral inak.

Reagovat
Golasso

Tady za ty naschvály z frustrace prostě musí být od příští sezony automaticky červená. Není sebemenší důvod, proč by se to mělo ve hře vyskytovat.

Reagovat
pingla

Mateta má celkem šílené statistiky pod Glasnerem

Reagovat
Swarley

No jednou mu to s tou ofsajdovou lajnou muselo nevyjit

Reagovat
havrys99

Slípky by tu LM vykopali, kdyby porazili City

Reagovat
pejsek5

A Arsenal titul, kdyby porazili City na Etihad

Reagovat
mistr129

No ale fanousci Arsenalu hádám nechtěli se City prohrát, takže je irelevantní to řešit

Reagovat
mistr129

I při výhře 1:0 by ta jejich “malá šance” aktuálně byla jediný gol vzdálena

Reagovat
mistr129

A už by tam byli

Reagovat
Spikous

Tak Villa je dnes zrelá s takou zostavou na 6-7 gólov. Olsen je najhorší brankár v PL veľkom jednoznacne . Lenglet a Carlos sú úplne mimo

Reagovat
vitasrp

To je další penalta tvle už...

Reagovat
Maximm9

Tohle musi byt penalta ? Taylore halooo

Reagovat
Mimalu

zase bez penalty

Reagovat
Miguel19

Však to bylo ve vápně ne, tak penalta

Reagovat
vitasrp

Hráč vyskočil, nespadl přirozeně, tak to opravovat nebudou.

A je úplně jedno, že kolíky na nárt samozřejmě bolí, něco se najít musí.

Reagovat
masly008

Chápu dobře že kdyby spurs vyhráli nad City tak jsou teď v LM?

Reagovat
O.Giroud

Ne, Aston Villa k tomu zápasu asi pristúpila trochu inak keďže už majú po oslavách.

Reagovat
Ladas321

Reagovat
masly008

Beru teoreticky samozřejmě.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mimalu

AV už je na dovolené, je sice možné že by i tak prohrála, ale takto to nelze brát

Reagovat
jk

A přesto by ste ten titul teď nezískali, lol

Reagovat
Maximm9

A pak nekdo napise, ze se na nas zapas nediva, ale proc si stezujeme na rozdoci

Reagovat
Talker

Takže ve vápně se šlápne hráči na nohu a nic, hezký. Na druhou stranu se zruší gol za menší potlačení.

Reagovat
RKBoy

Villa po jednej wonder sezone zhorí ako fakla v europe a v PL to dalšiu sezonu vidím niekde medzi 7.-10. miestom, čo je vlastne ich level.

Reagovat
Talker

Až na to, že PL dominovala půl dekády a jediné kluby, které byly schopné konkurovat byl Bayern a Real, že jo.

Reagovat
RKBoy

vo futbalovom praveku a stredoveku, že jo.

Reagovat
Talker

Poslední půl dekády.

Reagovat
RKBoy

ja som myslel, že myslíš Villu ktorá dominovala, čo bolo niekedy v 19. storočí.

Reagovat
Talker

Já myslel, že myslíš anglické kluby, my mistake

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Jordi Alba

Termín půl dekády.

Reagovat
Talker

Tohle se říkalo i při sezoně 19/20, kdy nebyl z Anglie žádný semifinalista. Rok předtím i potom anglické finále.

Reagovat
Mimalu

já myslím, že si nepochopil, o čem RKBoy psal

Reagovat
Talker

Nepochopil, až když jsem si přečetl, co píšete.

Reagovat
Spikous

Nemyslím si že tento zápas odráža skutočnú silu tímu. Hrači sú na dovolenke vlastne. A ta obrana čo tam hraje možno neostane okrem Konsu nikto

Reagovat
Ladas321

Hodnotíš po jednom zápase ve kterém už o nic nejde a pravděpodobně se na výkonu podepsali oslavy z postupu do LM? Villa bude pravděpodobně dál posilovat, mají majitele ze Saúdské Arábie s ambicemi.

Reagovat
Spikous

Majiteľ je z Egypta nie zo saudskej

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Neutron

Reagovat
RKBoy

trajektoria celého záveru sezony tomu nasvedčuje, Newcastle zhorel teraz, podobne tak Spurs 10/11, Leicester 16/17 a takto by sa dalo pokračovať.

tieto tímy využijú fakt, že iné top celky (Chelsea, MU) zažívajú tranzičné obdobie, nejaké veci im sadnú, spravia dobrú sezonu a potom sa zas prepadnú.. nič nové.

Reagovat
VTID94

Čo je vlastne aj váš level

Reagovat
Spikous

No ale dnes dostávame strašne naložené Olsen , Carlos sa môžu kľudne predať . Konsa nemôže hrať na pravej strane.

Reagovat
VTID94

Bohužiaľ no ale výhru som nečakal a už to teraz tak nemrzí no

Reagovat
Spikous

No mňa to tiež nejak neštve ale keď vidím trojicu Lenglet, Carlos a v bráne Olsen tak sa nečudujem :D Nechápem prečo tam neskúsil dať Emery práve Gauciho

Reagovat
VTID94

Kľudne mohol horšie ako Olsen to byť nemôže...

Reagovat
Spikous

On je snáď najhorší brankár na ostrovoch v najvyšších súťažiach

Reagovat
RKBoy

nedávna historia tomu odporuje, akokoľvek katastrofálna sezona tá minulá bola.

v tejto sme dali o 5 bodov menej ako vy a finále pohára, a aj tak je to v našom merítku zlá sezona... resp. tranzičná, zatial čo AV si vybralo svoj vrchol a miesto na väčšie zlepšenia v tej nabitej konkurencii tam nevidím.

Reagovat
VTID94

Keď nevidíš tak sa nevhaj prekvapiť teda

Reagovat
Neutron

Aby ste nemali buducu sezonu reci o uzkom kadri a neskusenom time v europe

Reagovat
John Obi Mikel

Šlapák na nárt je v pravidlech jako OK hraní? To se píská i v okrese!

Reagovat
Man__United

DAAAALOT! Hráč sezóny! V této sezoně je top

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli je Dalot hráč sezóny, tak to asi vypovídá o všem

Reagovat
Neutron

Hrac sezony sice nie, ale Dalot mal tu sezonu slusnu.

Reagovat
Swarley

Rychle prodat

Reagovat
Error

Hral bych ve stejny cas celou sezonu, totalni yolo fakt

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Arsenal chtěl titul? Však nedokážou porazit doma ani Everton

Reagovat
mr.Silver

Timber?

Reagovat
masly008

Timber

Reagovat
Svatej

West hamu se fakt nedá upřít, že se snaží. Skacou do všeho

Reagovat
r.mrazik

Mohl tam hodit nějaký dítě na pár minut poslední zápas

Reagovat
Edgewalker

Timber cool

Reagovat
John Obi Mikel

Kapitáni si dali hlavičku

Reagovat
masly008

Tross zatím dostal všechno.

Reagovat
Nikikrew

Odegard

Reagovat
Rohlíček

Odegaard to nemyslis vazne chlape, Trossard dneska dosral snad vsechno na co sahl

Reagovat
havrys99

Kudus vypadá fantasticky, divil bych se, kdyby v létě nepřestoupil do lepšího

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Vzhledem k tomu, že Rice tam vydržel asi 4 roky po prvních spekulacích o odchodu, tak nevím

Reagovat
PhilipS

V létě je neprodejnej. Na něm to WH bude určitě stavět.

Reagovat
Maximm9

Co sel Caicedo dole, tak dobry pruchodak ve stredu hriste. Z toho bude jeste 2:2

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole, to bylo těsný

Reagovat
jk

Son

Sice jde o hovno ale pěkný gesto

Reagovat
Swarley

Co tam bylo? V konferencnim byl jen zaver, ze redka nebude

Reagovat
jk

Ono to zprvu vypadalo, že při standartce dostal Son kolenem do břicha. Ale Son sám pak signalizoval, že se nic nestalo, přezkoumali to a ještě tam na VAR posílal palec, že je to dobře vyhodnotili. Rozhodčí tu ČK po videu odvolal.

Reagovat
Swarley

pekny, ale jak rikas, slo o hovno, tezko rict, jak by to bylo za dulezitejsiho stavu

Reagovat
jk

Válel by se tam doteď

Reagovat
Jardin

Reagovat
Swarley

To je dost mozny

Reagovat
Man__United

Manchester City winning 2 Premier League titles while having 115 charges for rule violations is a dreadful look for the Premier League. No wonder their chief executive doesn’t want to hand them the trophy in person.

Reagovat
Svatej

115? Tam nebude započítané všechno určitě

Reagovat
Man__United

Tak po této sezoně už možná 117

Reagovat
Svatej

To bude tim, ze nemohli 5 slozit slozit obranu

Reagovat
Neutron

Reagovat
vitasrp

Komentátor má problém rozeznat Nkunkua od Gusta, to je taky něco.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

A Chalobaha od Uga ale tam mu to nevycitam, vypadaj stejně zdálky

Reagovat
Mimalu

v prvním zaměnil Chalobaha za Jacksona, co už by se s ohledem na jejich pozice vyčíst dalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

Rasmus!! 16 gólů v první sezóně pro 20ti letého kluka je super!

Reagovat
Swarley

No v tech hovnech slusny

Reagovat
Salfovic

9 v lize není žádná sláva, i při tom všem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wazza228

10

Reagovat
Jordi Alba

On ani ten věk nemá dobře, ale radost bych mu už nekazil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

Dobře no, ale když přicházel tak měl 20 a půl

Reagovat
Svatej

Ty jseš strašně v prdeli

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Reagovat
Čenda

Reagovat
pingla

Reagovat
Neutron

Zalezi ako potom hodnotis takeho Jacksona. Resp. kolko by ste cakali, aby ste povedali, ze to bolo v pohode. Od zaciatku bolo vidiet, ze ta aklimatizacia pre neho nebola uplne lahka. V tom marazme je pre mladeho chlapca v novej lige celkom ok.

Reagovat
FotbalJeNáhodný

Arsenal, který chtěl titul, neporazi doma Everton

Reagovat
kitas

Porazí, ty šašo.

Reagovat
masly008

Reagovat
Front hell

Odborník

Reagovat
Wazza228

Villa taky pěkně

Reagovat
Spikous

Hráči sú už na dovolenke od prehry Tottenhamu so City. Ale tak mohli sa snažiť viac

Reagovat
Wazza228

Ale tak Crystal je doma nepříjemnej a Mateta je poslední zápasy blázen.

Reagovat
Svatej

Palmer tak moc chce az je predvidatelnej hrozně..

Reagovat
John Obi Mikel

6.místo bude EL nebo EKL (pokud vyhraje City pohár)? Já žil v tom, že EL, ale Lípa teď říkal že konferenčka.

Reagovat
Maximm9

EL

Reagovat
Svatej

Jeho moc neposlouchej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greaber

Reagovat
Man__United

EKL pokud vyhrají City, musíte nám fandit

Reagovat
John Obi Mikel

Já si naopak myslim, že musíme fandit City.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
vitasrp

Pokud City vyhrají FA Cup, tak EL, pokud prohrají, tak EKL.

Reagovat
Maximm9

Mohl by Poche dat dole SIlvu a nechat ho vytleskat

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole kde jsi vzal tu sedmičku?

Reagovat
Golasso

Mi přijde, že to co máme teď na hřišti, je spíš takové testnutí některých hráčů před létem ...

Reagovat
jk

No, to s tím prohlášením artety jde fakt dohromady...

Reagovat
dantetomas

I’m so glad that Jürgen is a Red

I’m so glad he delivered what he said

Reagovat
dantetomas

Pici…

Reagovat
mistr129

Tohle snad není ruka ne?

Reagovat
Edgewalker

Není

Reagovat
mistr129

Nevím co VAR nacvičoval tedy

Reagovat
Kixi Syhimour

Ufff, United jenom dva, tak můžu

záporný skóre

Reagovat
Registrujisejenproto

Totalni ostuda United, mega trapas

Reagovat
Man__United

Asi když jsme v celé sezoně protočili víc jak 30 různých stoperskych dvojic tak se to bohužel někde projevit muselo

Reagovat
Svatej

Zapocital jsi je všechny?

Reagovat
O.Giroud

2 roky dozadu bolo 57:57 tam ste ich mali kolko?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Se záporným skóre do Evropy nelez.

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole Bournemouth měl teď obří šanci.

Reagovat
mr.Silver

Havertz přestup sezóny, po prvních pár zápasech bych fakt nečekal, že bude takové dělo.

Reagovat
Svatej

Ted uz to neni Rice?

Reagovat
mistr129

Vás jsme okradli o víc mega

Reagovat
John Obi Mikel

Mít tam někoho jiného, tak máte titul

Reagovat
mr.Silver

Na stejno

Reagovat
Agent z Melmacu

Mount

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt to ma kurva uolne u tela co tam VARak chtel najit tyvole, dement

Reagovat
Salfovic

Proč po uzdravení Haalanda skoro vůbec nehraje Alvarez ?

Reagovat
Ladas321

Protože hraje Haaland? vypadli z LM, tak už Pep nemusel ke konci sezóny tolik rotovat.

Reagovat
Nikikrew

To chcel Odegard prihravat?

Reagovat
Gunner14

Na co ho tam jako volal ten zmrd??

Reagovat
vitasrp

VAR opravdu volal Olivera, aby odvolal tu branku Arsenalu?

Jesus nebyl střelec branky, takže ruka by musela být úmyslná, aby se branka rušila. Jinými slovy by muselo jít o ruku, za kterou by ve vápně u defenzivního hráče byla nařízena penalta.

Jesus si ji nemohl víc přitisknout k tělu, to reálně nešlo. Musel by si ji useknout, aby se balónu vůbec nedotkla.

To si frajer u VARu dělá regulérně prdel, ne? Tak oni nepískají penalty za souboje ve vápně, co jsou jasný fauly, akorát si tam vždycky najdou něco, proč se to opravovat nemusí. A pak by zkusil týmu vzít gól v nastaveném čase za takovouhle totální kravinu. TO je přece strašný.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň že Oliver je při smyslech

Reagovat
krisa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Ladas321

Čtyři tituly v řadě, takhle se píše historie.

Reagovat
Swarley

Guardiola je blazen, neskutecny

Reagovat
penepi

Reagovat
king23

A 6 za 7 let, liga jednoho klubu

Reagovat
Ladas321

Jo ale skoro každá sezóna byla vyrovnaná az do posledního kola a bavila, to je ten rozdíl oproti ostatním ligám.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Hodně lidí říká, že Klopp je k smíchu s jedním titulem. Komu jako Guardiola dovolil víc v Anglii?

Reagovat
Agent z Melmacu

Conte 1:1

Reagovat
Giwdul

Přesně. Klopp skončil druhý v lize s počtem bodů, které týmy jako Chelsea, Arsenal nebo MU neudělali ani v jediné sezóně za celou svoji historii K smíchu jsou proto tak nanejvýš fanoušci těchto týmů, kteří jeden titul v konkurenci současných City považují za fail.

Reagovat
iamek

Pepek by už taky mohl táhnout do hajzlu s Kloppem

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner91

Historie se napíše až jim na podzim některý tituly zpětně odeberou

Reagovat
Ladas321

To se nestane nikdy, byla by to šaškárna rozdávat tituly od stolu. Maximálně jim odeberou body v lize.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Neutron

Vladis ti to vysvetlil vyssie

Reagovat
vladis271

Farmer league

Reagovat
John Obi Mikel

Konec sezóny už byl povedený a tohle umístění nakonec taky beru vzhledem k loňsku. Progres přišel sice hodně pozdě, ale nakonec jo, takže bych Pochettina neodvolával.

Reagovat
penepi

Reagovat
iamek

City . Při gólů na 3:2 zatrnulo, ale dopadlo to dobre

Reagovat
Maximm9

Gallagher se moc netvari, snad to nebyl jeho posldni zapas za nas

Reagovat
John Obi Mikel

Pravděpodobně byl.

Reagovat
Talker

Ve výsledku je to na Gallagherovi. Může klidně říct, že nikam neodchází a dodrží smlouvu. Boehly mu buď dá novou smlouvu nebo za rok půjde zadarmo.

Doufám v toto řešení, protože Boehly sice je fotbalový analfabet, ale spočítá si, že je lepší dát Gallagherovi dobrou smlouvu než ho pustit zadarmo.

Přitom kdyby mu dal smlouvu před rokem, tak Gallagher možná vezme 100k/w, možná i méně.

Reagovat
Edgewalker

Super že kluci zabojovali a vyhráli

Reagovat
Agent z Melmacu

Jürgen bude chýbať

Reagovat
Greaber

Reagovat
Greaber

Gratulace pro Mikela Slepici Artetu k tomu, ze opet nic nevyhral a stejny uspech mu prejeme i do pristich let.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Víš koho máte jako trenéra?

Reagovat
Maximm9

Tvl ja budu snad brecet Diky Silvo ❤️

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masly008

Parádní sezona.

Do posledního kola v boji o titul s tímto City.

Parádní fotbal po většinu sezony + 2 mega posily které se hned prosadily.

Co víc si přát.

Už se těším na další sezonu.

A pořád mám NYR v NHL ve hře.

Reagovat
vladis271

Titul

Reagovat
Neutron

NYR

Arsenal

Reagovat
masly008

Mohl jsem letos slavit po 30 a po 20 letech a Arsenal mi to pokazil.

Reagovat
Neutron

Dufam, ze Rangers to konecne daju

Reagovat
masly008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele