V předběžné ukrajinské nominaci na ME je i bývalý slávista Talovjerov

17.05., 10:44
Aktuality
Maksym Talovjerov (© AFP)

V předběžné ukrajinské nominaci na mistrovství Evropy v Německu je i bývalý slávistický obránce Maksym Talovjerov z Lince. Trenér Serhij Rebrov povolal 26 hráčů, kromě nich jmenoval i šest náhradníků. Uzávěrka nominací je 7. června.

Ve výběru nechybějí tradiční opory Vitalij Mykolenko, Ilja Zabarnyj, Oleksandr Zinčenko či Mychajlo Mudryk, kteří hrají v anglické lize. Andrij Lunin, Viktor Cyhankov, Artem Dovbyk a Roman Jaremčuk zase působí ve Španělsku.

Ukrajinci sehrají před šampionátem přípravné zápasy s Německem, Polskem a Moldavskem. Na závěrečném turnaji je ve skupině E postupně čekají Rumunsko, Slovensko a Belgie.

Předběžná nominace Ukrajiny na mistrovství Evropy:

Brankáři: Heorhij Buščan (Dynamo Kyjev), Anatolij Trubin (Benfica), Andrij Lunin (Real Madrid).

Obránci: Mykola Matvijenko, Juchym Konoplja, Valerij Bondar (všichni Šachtar Doněck), Vitalij Mykolenko (Everton), Ilja Zabarnyj (Bournemouth), Oleksandr Svatok (Dnipro), Maksym Talovjerov (Linec), Bohdan Mychajličenko (Žytomyr), Oleksandr Tymčyk.

Záložníci: Andrij Jarmolenko, Mykola Šaparenko, Volodymyr Bražko (všichni Dynamo Kyjev), Taras Stepanenko, Oleksandr Zubkov, Heorhij Sudakov (všichni Šachtar Doněck), Oleksandr Zinčenko (Arsenal), Serhij Sydorčuk (Westerlo), Ruslan Malinovskyj (FC Janov), Viktor Cyhankov.

Útočníci: Artem Dovbyk (oba Girona), Mychajlo Mudryk (Chelsea), Roman Jaremčuk (Valencie), Vladyslav Vanat (Dynamo Kyjev).

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
fabec1222

Lehká skupina hraje pro ně. Za mě klidně 1/4.

Reagovat
Cotton

Minule to tak taky měli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Stannis Baratheon

Černý kůň turnaje. Vyhrají skupinu a dojdou až do semifinále.

Reagovat
buxx

tak ako vojnu vyhrali

Reagovat
Blasphemer

nebo jako každý Slovák prohraje sám nad sebou když vidí barana

Reagovat
Stannis Baratheon

Netrap ho, chudák má teď těžké spaní kvůli Ficíkovi.

Reagovat
St. Pauli

Nič také konkrétné.

Reagovat
Kiss Me Polka!

kůň turnaje, skupinu vyhrajou s náskokem a nedivil bych se kdyby došli do finále

Reagovat
Stannis Baratheon

Máš pravdu.

Reagovat
Mr.Mike

*Bývalý českobudějovičák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele