Vardy čeká na verdikt Leicesteru. Ještě nejsem připraven pověsit kopačky na hřebík, hlásí po postupu

30.04., 14:57
Aktuality
Jamie Vardy (© AFP)

Leicester před rokem spadl z Premier League, minulý týden si definitivně zajistil rychlý návrat mezi anglickou elitu a včera zpečetil prvenství v League Championship. Důležitou roli v tom všem znovu sehrál nestárnoucí Jamie Vardy.

Lišky v pondělí večer vyhrály 3:0 na půdě Prestonu a před závěrečným programem se před ně nedostane Leeds ani Ipswich. Svěřenci Enza Marescy posbírali 97 bodů, v posledním kole přivítají Blackburn a dostanou možnost zaokrouhlit své konto na stovku.

"Jsme na vrcholu blaha. Na začátku sezony byl postup naším cílem, jen jsme k němu došli jinou cestou. Přišel nový trenér a řekl nám, jak chce, abychom hráli. Všechno šlo rychle a byla to dřina, měli jsme jenom minimum volných dní. Dnes můžeme slavit, máme před sebou ale ještě jednu výzvu - pokořit hranici stovky bodů. V sobotu budeme slavit se všemi fanoušky, ještě předtím ale musíme odvést svou práci," prohlásil Vardy.

Vardymu je 37 let, v Leicesteru dokončuje dvanáctou sezonu a je podepsán pod všemi úspěchy klubu z uplynulých let. Se spoluhráči vybojoval anglický titul i triumf v FA Cupu, nyní bude čekat, zda dostane nabídku na prodloužení končící smlouvy.

"Co se týká příští sezony, tak já se cítím dobře, jsem čerstvý. Hodně se o sebe starám a regeneruji v prostředí domova, tam mířím hned po každém tréninku. Ještě nejsem připraven pověsit kopačky na hřebík, nohy se cítí dobře. Jsem fit, stejně jako jsem byl vždycky, tak uvidíme, co se stane," řekl na téma další budoucnosti.

Vardy stále nepatří do starého železa a potvrzuje to fakt, že letos zaznamenal dvacet soutěžních branek. Zatím poslední dvě si na své konto připsal včera, celkem jich za Leicester nasázel 190.

"Jak vůbec můžete nemilovat střílení branek? Zvláště mluvím o té druhé, dal jsem ji před našimi fanoušky. Lepší pocit v té chvíli neexistuje," připomněl, že na utkání v Prestonu se vypravilo pět tisíc fanoušků Leicesteru.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
nani92

myslím, že pri oslavách na ihrisku aj v kabíne ukázal, že na PL jednoznačne má. Bral by som ho aj k nám, ale mám ho rád a nechcem aby trpel

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Vsadim gule

Ten bude nesmrtelnej

Reagovat
vceradnesazitra

Postaví mu před stadionem sochu, za 20 let si nějaká šlapka vzpomene, že jí sáhl na zadek a ona se cítila znásilněná, odsoudí ho na 6 let do vězení, zboří mu sochu.

Reagovat
Posledni Kovboj

co

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kryptos_

Red Bull dělá zázraky. Měli by ho na jednu sezonu vzít do Lipska, taková propagace jim zas dlouho po trávnících běhat nebude.

Reagovat
FC Porto FC

Když dá Vardy gól vždy se podívám na sestřih, ten borec je úžasnéj svoji hrou a vášní

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele