Lička může pokračovat v Rusku, Dynamo pro něj chystá novou smlouvu

30.03., 13:46
Aktuality
Marcel Lička (© Dynamo Brest)

Vedení Dynama Moskva předloží trenérovi Marcelu Ličkovi novou smlouvu. Ruským médiím to řekl člen klubového představenstva Sergej Stěpašin. Český kouč přišel do Dynama loni v létě z Orenburgu, odkud ho moskevský celek vyplatil. V Rusku působí Lička od roku 2020 a zůstává v tamní lize navzdory pokračující ruské agresi na Ukrajině.

"Je to dobrý trenér, musíme mu samozřejmě předložit nabídku," řekl Stěpašin, který byl v roce 1999 krátce předsedou ruské vlády. "Po sezoně bude jasno," uvedl.

Dynamo pod Ličkovým vedením bojuje o titul, v ligové tabulce je třetí. Poslední dva soutěžní zápasy však prohrálo. Po nedávné porážce s ligovým lídrem Zenitem Petrohrad v Ruském poháru podlehlo v pátek doma v lize Rostovu 1:4. V nejvyšší soutěži neuspělo teprve potřetí a poprvé od září.

Lička po pátečním zápase uvedl, že o prodloužení smlouvy s Dynamem zatím nepřemýšlí. "Myslím jen na to, jak dosáhnout s týmem úspěchu. Uvidíme, co bude v létě," řekl. Loni podepsal roční smlouvu s opcí. Za jakých podmínek bude kontrakt automaticky prodloužen, nyní nechtěl prozradit.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bozek

Reagovat
Kryptos_

Výborně, tak ať už se nevrací

Reagovat
Mr.Dalby

Tak už tam chcípni ty Sovětská mrdko!

Reagovat
oli9

Reagovat
r.mrazik

dobytek...

Reagovat
Fakt

Už se nevracej dobytku

Reagovat
Kiss Me Polka!

proč o tom odpadu vůbec ČTK nějak informuje

Reagovat
Vinci

To je takovej srdcař ze bych ho zahrnul do příští mobilizace

Reagovat
oli9

zůstaň tam ty svině Lickova

Reagovat
Robbie

Pojebana banda, pojebana Cu..... To jste přesně vy, koukejte na CT1

Reagovat
16Dave

Fotbalovej trenér a závistivý nuly mu tu nadávaj:))

Reagovat
PtákOhnívák

Nemá cenu komentovat. To jsou troglodyti s IQ 80, tak co po nich chceš...

Nedokážou pochopit že týpek má nějaký rodinný vazby na Rusko a chce prostě jenom trénovat fotbal, né válčit.

Ale jak píšu, to idioti nechápou. Pro ně je to prostě černá nebo bílá, nic mezi. Ukro propaganda jede na plné obrátky stejně jako ta Ruská. A očividně funguje...

Reagovat
Fenix

Reagovat
vonavka

Přesně

Reagovat
Vinci

Co přesně znamená Ukro propaganda?

Reagovat
zeroberto

Například, že Bandera byl národní osvobozenecký hrdina a ne nacistická svině co vraždila těhotný ženy a nemluvňata jen proto, že je považoval za neukrajinskou podrasu?

Nebo že vše ruský musí být zničený, popřípadě, že zabíjet Moskováky není zločin? Že každej spravnej hrdina Ukrajiny by měl zavraždit aspoň jedno Moskovácký dítě?

Myslet si, že jeden zločin smyje hrůzy na než se nálepí vznešená gesta, je přesnou definicí otřesný propagandy.

Počkej ještě pár měsíců, než se začne řešit žen průser, že naše houfnice byli používaný na zabíjení civilistů, včetně dětí v kočárcích v Bělgorodu. Neznalost neomlouvá.

Ono se dá pokračovat donekonečna. Co by si chtěl od desítky let zdaleka nejzkorumpovanější země v Evropě, který je usud vlastních lidí, který tam nemaj roky co žrát úplně u prdele, hlavně, že se oligarchové napakujou. Že budou myslet racionálně?

To, co bylo a je špatně na Rusku je na Ukrajině vynásobeno minimálně 3x. Nechápu jak může být někdo tak zaujatej a žrát tu pohádku o zlým Rusku a úžasný Ukrajině.

Naprosto ignorovat porušování Minských dohod, Euromajdan, zabíjení civilů na Donbase, ostřelování Doněcka po dobu 10 let, jazykovou genocidu - uznanou EU, a asi bžilion dalších věcí je prostě definicí úplnýho nakrmení "ukropropagandy" a aby bylo vše jasno - tuto propagandu rozhodně Ukrajina neřídí, na to nemá kapacitu a rozhodně je na tom vidět znatelný západní rukopis. Už Bizmark vymyslel anti-Rusko a nazval to Ukrajinou... stačí číst, ale to bolí.

Za Komančů to byla Mandelinka, co nám všechno kurvila a nakrmencům to stačilo, dneska všem nakrmencům stačí Sláva u kravína a Putin může za všechno. Že vám není stydno být za stejný idioty, na který si za minulej režim otevíráte hubu... ale co, aspoň víte, jak snadno se režimu propadne. Je to hned, stačí cejtit výhody a svědomí se jaksi samo vytratí, že? Vždyť ty Rusové jsou přece všichni do jednoho podrasa a podlidi, ani trochu nám to tu nesmrdí náckovstvím

A zlatýho bludišťáka si zaslouží každej, kdo si snad myslí, že se dá řídit svět bez propagandy. Člověk, který má plnou hubu Ruský propagandy, ale dal by ruku do ohně (dokud by nezjistil jak to bolí) za to, že západ negeneruje propagandu. Byť, když chcete studovat umění propagace, manipulace a řízení, tak je 85% veškerých materiálů ze západu, převážně z USA a nejsou to plky do větru. Bez těhle znalosti nejde dělat žádný vyšší post řízení nikde na světě.

Američanům se podařilo díky těmto procesům vytvořit úplně nový styl řízení společnosti a to velice úspěšný, za což se zasloužili stát se hegemonem a vyhrát studenou válku. Jaká chiméra z toho vznikla je věc druhá.

Čímž chci říct, civilizace, která se netají, že je postavená na manipulaci, řízení podvědomí, a je na to hrdá, bude nazývána jako ta, jež za válečnýho stavu nešíří úplně brutální propagandu? Ale no tak

Už chápeš proč je každej kdo řve Rusko = špatný, jednostranně nakrmenej tupou propagandou a lidé kteří čtou (knihy, hodně knih) se jim od srdíčka smějí... a nebo ze sebe dál hodláš dělat tydýta se slovy: "Co je Ukropropaganda?"

Na Ukrajině je vyprovokovaná válka, jež odstartovali nacistický procesy řízení země od státního převratu v roce 2014, na kterým se podíleli západní zpravodajský služby.

Podívej se kdo rozdával koláčky na Majdanu a jaký má dnes post. A ano mluvím o tý .... Nulandový. Člověk se koordinátorem US rozvědek nestane za rozdávání koláčků a jezdit na druhej konec světa rozdávat jídlo, to vysocí představitelé opravdu nedělají bezdůvodně.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Bozek

Ty vole, ty si nasaď alobalovou čepičku a běž se schovat do sklepa před židozednáři.

Reagovat
Vinci

Ty ses teda dobrej blázen btw nic z toho co píšeš žádná seriózní média nepíšou

Reagovat
zeroberto

Žádná česká média to nepíšou. US média a to i ty seriózní, se minimálně o polovinu z těch věcí, kterých jsem se dotkl, normálně zmiňují.

To je právě ten problém propagandy v ČR, když nemáš tušení o čem všem naše nejen ČTK zaritě mlčí a o čem se na západě a i východě nahlas mluví, tak těžko můžeš mít seriózní názor.

Já nejsem pro východní ani pro západní... já jsem názoru, že má být a vždy Česko bylo předurčeno k tomu být křižovatkou západu a východu a díky tomu těžit a těšit se z obojího. Ne být jednou vazalem propagandy německy mluvících, pak rusky mluvících a pak anglicky mluvících a stále se nechat někam vláčet.

Být nezávislý ale znamená dívat se na věci z nadlehdu a ne jen baštit propagandu o tom či onom a v nejhorším případě hřinčet do války proti civilnímu obyvatelstvu.

V Česku nemáme žádný seriózní média. Hlavní proud je oligarchistickej nebo statné zkorumpovanej a alternativa je plná ujetejch šílenců. Ano v obouch proudech může člověk někdy najít lepší a kvalitnější zdroje, ale nikdo (99%) nemá čas na to hledat a filtrovat.

Pokud o tématech o kterých se v USA informuje v hlavním proudu do ČR musí přinášet alternativa, která to emocionálně takřka vždy zakreslí, tak je asi chyba v mainstreamu, který dokazuje, že se hroutí pod tíhou propagandy, když neinformuje - a ne v tom, že si někdo píše svůj alternativní blogískoví úhel pohledu a říká tomu zpravodajství. A když mluvíme o blogískovým úhlu pohledu, tak ty sračky z mainstreamu, který už abdikovali na novinařinu se číst fakt nedají. Já nevím jak moc vladneš třeba anglicky nebo německy, ale když vidíš jak tendenčně se vynechá polovina informací a řekne se to u nás tak, aby to vždy vyznělo vždy úplně stejně tendenčně, tak je to fakt směšný. Doslova učebnicový příklad co se učí v základech propagace/propagandy/manipulace a lidi tu opravdu věří, že jednají v právu a věří tomu, že to je jasný a zřetelný názor a že někdo, kdo vytáhne informace, který neslyšeli a naruší jejích názor si vymýšlí... zmanipulovaný člověk se pozná tím, že odmítá vnější informace, které by mu bublinu prasknout.

Já nikomu ovce říkat nebudu, protože se ubránit tak skvěle vypracovaný technice manipulace je pro člověka, který chce žít a těšit se z života a neřešit politiku a sračky okolo, takřka nemožný.

Hele to je jedno. Říkám, přečtěte si pár US knížek o řízení,.manipulaci, propagaci a názor si uděláte hodně rychle

Já bych už teď vážně všem doporučil, aby prostě brzdili s těmi svými názory. Jedna věc je nevědět, druhá věc je odmítat a popírat předložený informace. Němci po druhý válce taky svorně tvrdili, že nevěděli... jenže nevědět a nechtít vědět je sakra velkej rozdíl. Naprosto všichni si vybíráme svojí bublinu , každý z nás žije v určitý bublině, záleží jen na nás jak moc bude flexibilní.

Reagovat
Shevchenko

Jak se chtěl pochválit že čte knihy

Ani jediná zmínka o ruských zvěrstvech a bude taky něco mlet o propagandě, tu ruský parchante.

Stačilo napsat "Jsem dement" a nemusel ses kolik vypisovat, ale já vím, prostě ses chtěl pochválit, jak seš sečtělý, ty nicko.

Reagovat
zeroberto

Jak se chtěl pochválit na kolik má najetou propagandu

Reagovat
Shevchenko

Datum registrace: 31.3.2024

Trollí farmy jedou na plné obrátky, a tenhle KOKOT si tu bude otvírat hubu o propagandě

Reagovat
zeroberto

Já? Farma? No ale samozřejmě, vzhledem k tomu, že naše BIS vyčmuchá každý rubl, který sem teče, tak asi těžko budu farma.

Ne, jen se nebudu vystavovat veřejnýmu linči.

Mě baví, jak tu brečíte, kam se podělo tolik lidí, kteří tu dělali fajn diskuzi a přitom vás ani na chvíli nenapadne, že ta spousta lidí nemá za potřebí se dohodaovat z kokotama, který tu zdejší fajnovou diskuzi anihilovali.

Reagovat
Shevchenko

Běž třeba chcípnout

Reagovat
zeroberto

Na nenávistný řeči a výzvy k sebevraždě už tu máme v Česku paragraf. Tak abych náhodou neposlechl Vítka a celou progresivní levici a neposlal na tebe ideologický udání ty Banderovakej nácku.

Ještě pořád nejseš na Ukrajině a jestli se tu hodláš chovat jako vymletý úkáčko a budeš tu vykřikovat cosi o soudech nad životem a smrti jiných, tak si rovnou táhni na "ničím nevyprovokovaný" Doněcký front ty 3x použita a vymítá gumo.

Přát smrt podlidem a podrasám jiných názorů, náckové se nikdy nezmění

Reagovat
Shevchenko

Dělej, udej mě na policii, to by vám bylo podobné že tě hanba nefackuje ty zkurvený kolaborante. Používat hesla jako Bandera, nácek a myslet si, že propaganda působí na jiné. tak já ti něco řeknu, kdy by si měl v tom svém dementním mozečku aspoň cosi, tak poznáš, že nacismus je v mnohem větší míře v tom tvém skvělém Rusku, tohle ti žádná propaganda nezakryje, jsou v tom docela výrazné prvky.

Běž chcípnout, běž, čekám klepání na dveře od PČR.

Reagovat
zeroberto

Problém je, že mozeček nácků, nebo hlupáčků je schopnej fungovat jen v módu jsi se mnou nebo jsi proti mě. A na tom základu si vytváří konstrukty, který obhajují zvěrstva typu upalování rusů, ubíjení šutry nevinných lidí, zabíjení nemluvňat před očima matek a to jen proto, že něco takový náckocský mozky předpokládají.

Nikdy jsem neřekl, že je Rusko můj morální kompas, že je bez problémů, že k němu vzhlížím jako k obrázku a že tu potřebuju situaci před 89

Šíř tu dál fake news a nenávist a pak dál plakej, že tě někdo udá. Kdyby bylo po mým, tak tyhle estébácký praktiky, co tu zavádí parodie na politiky, kteří razí tvůj styl hodnot, by nikdy neprošli.

Jestli nevidíš jak moc si sereš do huby každým dalším prohlášenim, tak si vážně přestaň hrát na hrdinu a prostě rovnou přiznej, že se ti bez hajlování a čtení o zvěrstev Banderovců nepostaví.

A ještě nám tu vysvětli, ty bojovníku za pravdu, co je na slovech Bandera je odsouzená narcistická zrůda za propagandistický hesla? Já na tobě jen vidím, že se svým chováním snažíš vytvářet úhel pohledu, který promíjí ty zvěrstva co napáchal

Reagovat
Shevchenko

Mně je Bandera upřímně u prdele nebýt událostí od roku 2014 tak popravdě bych nevěděl, že někdo takový existoval, to jen ruská propaganda ho musí pořád vytahovat, aby měla důvod k napadení Ukrajiny. Nějaké sympatizanty tam možná ještě má, ale že je Ukrajina systematicky řízený nacistický stát, je pěkná pohádka, což je fakt vtipné, že tomu věříš Btw. za druhé sv. války se dělo tolik zvěrstvech, že nemusíme chodit na Ukrajinu, ale můžeme se podívat, jak to bylo i u nás.

A ještě něco, neřekl bych že by se Ukrajina a Evropa chovala k Rusku stejně, jak se chová Solovjov se svým pořadem ve státní televizi, kde si vesele vybírají města, na které shodí atomovku. K tady k té interpretaci se západ nepřiblížil ani omylem, to samé Medvěděv, prostě samí opilí mužíčci s plnou hubou keců.

Prostě nejfašističtější stát je Rusko, se svým chováním a politikou splňuje všechna kritéria.

Reagovat
zeroberto

jasně...

Hele shodneme se snad na tom, že ani jeden z nás nechce opakovat hrůzy 2. světový.

Zbytek zjistíš časem sám, aneb pravda zvítězí ... ale pak nebreč co všechno si nevěděl a že tě někdo obelhal.

Když se přiznáš že si neznal Banderu, tak každý ví, že nevíš mnohem víc. A mluvit jak debil o věcech o kterých nic nevíš ses rozhodl sám.

Stačí mi, že se shodneme na tom, že jakákoli válka přináší jen zmar a utrpení a je potřeba ji co nejrychleji ukončit, protože trpí nejvíc lidé, kteří za nic nemohou

Na tom, že někdo někomu rád leze doprdele a někdo ne se už neshodneme. Na tom, jaký režim kterýho státu je světovej zmrd no. 1 se taky neshodneme. Na tom, že jsme kolonie a čí se asi taky neshodneme.

Víc se s Tebou už přít nebudu... ani jeden se nepřesvědčime o opaku. Ale nikomu nikdy nepřej to, co nechceš aby se jednou stalo tobě

Jinými slovy, buď připraven, že to co přeješ druhým se může stát tobě. Pokud na to jsi připraven, pak tak mluv a až se to stane tobě, tak nebreč.

Reagovat
Shevchenko

Hele já fakt nemám problém přiznat, že jsem do svých dvaceti let neznal Banderu, ty ses toho ale musel hned chytnout a potvrdit svou pravdu, že víš mnohem víc i když je to vlastně úplně irelevantní poznámka. A ty kecy o té karmě si prosím tě nech Ani vrahům z Ruska se to většinou nevrátí, ty tady řešíš nějaky text na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vonavka

Reagovat
STR

Rusko

Reagovat
zeroberto

vždy je fajn vidět prosadit se našince v zahraničí.

Ruska liga nebyla nikdy a obzvlášť teď není úplným znakem TOP kvality, ale hrát o titul v cizině je vždy pěkný.

Ať se daří

Reagovat
Rothbard

Rusko

Lička

Lidi, co se ho zastávají

Reagovat
Shpeeca

Rothbard

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle není normální...Koukejte se probrat! Vám z té západní Euro - Americké propagandy jebe On je jenom fotbalovej trenér...Není voják, politik nebo propagátor války na Ukrajině Vy už jste tak fanaticky zblbnutý, že je prostě j3n černá a bílá a cokoli a kdokoliv v Rusku je vrah a svině, kdežto dokonalý Západ, kterému budeme lizat prdel...Už davno u nás neexistuju něco jako myslet vlastní hlavou...To jsem zvědavej až Amerika zase napadne nějakou zemi (pro vyšší dobro samozřejmě), tak jestli taky takhle fanaticky bude všem jebat...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Lidi si myslí, že když si vyblijou své pocity tak jsou machři...jak píšete Lička je trenér a daří se mu dlouhodobě v Rusku. Proč by měl odcházet a ničit si svou práci. On není voják, propagátor a ani politik.

Reagovat
vonavka

Reagovat
vonavka

Reagovat
ratusek

Správný trenér na nesprávném místě škoda ho, jednou mohl udělat uspěch i s nějakým naším klubem

Reagovat
Losinho

Škoda ho, určitě náš top 3 trenér posledních let.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele