24. kolo
19.03.2016 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Trenčín - ŠPORT Podbrezová 2:0

Úradujúci majster AS Trenčín vyhral v 24. kole Fortunaligy na domácej umelej tráve nad Podbrezovou 2:0 (1:0).

V tretej minúte Kessel po vjazde do šestnástky z ľavej strany rozvlnil bočnú sieť. V 11. minúte opäť zakončoval Kessel, ale nie tak silno, aby Kuciaka prekvapil. Prvá strela hostí v 29. minúte v podaní Viazanka z asi 25 metrov letela nad. V 35. minúte bola na roh zblokovaná Skovajsova strela. V 41. minúte najprv Holúbek netrafil podľa potreby prvý center z rohu. Lopta sa mu však vrátila, znova ju poslal do ohňa, tam sa po odraze dostala k Van Kesselovi, ktorý trafil žrď a do bránky loptu dorazil Bero. Kuciak ma šťastie v 44. minúte, keď pred seba vyrazil ľahkú loptu, no Kessel šancu nepremenil.

V 53. minúte Holúbek vyhral súboj pri čiare s Dordevičom a loptu posunul na hranicu šestnástky. Opatovský si ešte vylepšil pozíciu pre Lawrencea. Odchovanec Arsenalu ľavačkou z hranice šestnástky namieril k žrdi. V 56. minúte strieľal Holúbek. V 77. minúte strela na bránu Trenčína z kopačky Šafranka nesadla strelcovi podľa predstáv. Po nadstavenej jednej minúte rozhodca zápas ukončil. Trenčín ako vedúci celok tabuľky zvíťazil nad desiatou Podbrezovou 2:0 a minimálne do zajtra zvýšil náskok pred druhým Slovanom už na deväť bodov.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 Futbal v Trenčine ide do kytek...

Reagovat
smazaný uživatel

nechutná predstava, že taký troll jak ty tak oduševnene sleduje Trenčín a doma si pri tom honí...

Reagovat
smazaný uživatel

tobě se to nelíbí, brouku?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele