Informace

  • Celé jméno
    Filip Kubala
  • Číslo dresu
    28
  • Datum narození
    02.09.1999
  • Výška
    182 cm
  • Pozice
    útočník
  • Váha
    78 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Baník Ostrava (CZE)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
FORTUNA:LIGA 2023/2024
30
1975
5
0
0
0
6
0
0
MOL Cup 2023/2024
3
150
0
0
0
0
2
0
0
Celkem
33
2125
5
0
0
0
8
0
0

Články

Nikoho by před sezónou nenapadlo, že bychom mohli skončit čtvrtí, radoval se Hapal

Hráči Ostravy po drtivém vítězství 6:0 nad Slováckem v závěrečném kole ligové nadstavby bouřlivě oslavovali konečné čtvrté místo v tabulce, díky němuž se po 14 letech dostali do pohárů. Podle kapitána Michala Frydrycha vybojoval Baník návrat na evropskou scénu především pro své věrné fanoušky. Trenér Pavel Hapal označil na tiskové konferenci čtvrté místo vzhledem ke změnám v kádru před sezonou za překvapivé, ale zasloužené. V červnu mu vyprší smlouva, ale podle všeho u mužstva zůstane.

Ofenzívu Ostravy posílil Kubala z Hradce Králové

Ofenzivní Filip Kubala je další posilou Baníku Ostrava. Třiadvacetiletý záložník či útočník přestoupil z Hradce Králové a podepsal smlouvu na čtyři roky s opcí. Klub to oznámil na svém webu.

Krejčí starší zahájil přípravu s Hradcem. Na odchodu do Baníku je Kubala

Hradce Králové pod vedením nového trenéra Jozefa Webera zahájil přípravu na novou sezonu i s Ladislavem Krejčím starším. Krajní záložník či obránce přišel po skončení smlouvy v pražské Spartě. Jde o druhou výraznou letní posilu "Votroků" po dalším bývalém reprezentačním záložníkovi Václavu Pilařovi, který získal angažmá po vypršení kontraktu v Plzni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele