Previews

Lazio potřebuje proti Juventusu otočit nepříznivý vývoj na cestě do finále

Juventus cestuje k druhému utkání semifinále Coppa Italia do Říma, kde na něj už dychtivě čeká Lazio. Před Tudorovými jednotkami stojí náročný úkol, protože v prvním vzájemném duelu dostalo Lazio dvě branky. A teď musí vymyslet, jak minimálně dvakrát pokořit obranu Juventusu, aby mělo šanci na finále.

LaLiga - preview 32. kola: Souboj ze spodních pater tabulky

Mallorca je v nestálé formě, když od září nevyhrála žádný venkovní zápas LaLigy, ale v předchozím střetu se jí podařilo vynulovat ofenzivu Valencie. Kromě toho čtyři remízy z šesti ligových výletů do klubů, které začínají toto kolo spolu se Sevillou v dolní polovině, by ji měly inspirovat k víře vzhledem k rozlosování.

Liga Portugal - preview 30. kola: Do akce jde Benfica

Sporting vede portugalskou nejvyšší soutěž už o deset bodů a směle kráčí za titulem, vše každopádně ještě může zdramatizovat Benfica. Pořád má matematicky možnost svého městského konkurenta předskočit, teď se bude snažit smazat ztrátu na rozdíl sedmi bodů na půdě Farense.

Serie A - preview 33. kola: Milánské derby

Pondělní program 33. kola nabídne dva strhující duely, ve kterých bude hodně o co hrát. Kromě samotné lahůdky jménem milánské derby mezi Interem a AC se do sebe pustí taky AS Řím s Bolognou.

Niké liga - preview 6. kola nadstavby: Trnava přivítá mistra

Slovan si před týdnem zajistil další mistrovský titul a jedním z prvních gratulantů bude Trnava. Spartak stále bojuje o druhou příčku.

Bundesliga - preview 30. kola: Šlágr v Dortmundu

Leverkusen má v lize svoje jisté a i na to by mohl ve šlágru kola spoléhat čerstvý semifinalista Ligy mistrů z Dortmundu. Stuttgart se představí v Brémách, dnes jsou na programu hned tři duely.

Ligue 1 - preview 30. kola: Druhý proti třetímu

Přímý souboj o druhé místo přinese nedělní program francouzské ligy, Brest doma změří síly s AS Monaco. Atraktivní bude i večerní dohrávka, PSG se postaví proti Lyonu.

FORTUNA:LIGA - preview 29. kola: Slavia odpovídá na triumf Sparty

Sparta přestřílela Ostravu a pokud chce Slavia udržet kontakt, musí si splnit povinnost v souboji s Olomoucí. Plzeň se představí na Slovácku, v akci budou i oba východočeské týmy.

Premier League - preview 34. kola: Na tahu je Liverpool

Manchester City včera sehrál semifinále poháru, čehož využil Arsenal a přidat se dnes může také Liverpool. Reds jsou ve hře už jen v Premier League a odpoledne potřebují porazit Fulham.

Nijmegen se pokusí poprvé ve své klubové historii ovládnout KNVB Bekker

Letošní ročník nizozemského národního poháru dospěl do své finálové fáze, vzhledem k aktuálním okolnostem bude považován za jasného favorita na celkový triumf rotterdamský tým. Finále KNVB Bekeru se totiž tradičně odehraje na jeho stadionu De Kuip, Feyenoord se v tuto chvíli může chlubit vynikající formou a navíc tuto cennou trofej naposledy získal před dlouhými šesti lety. Své vlastní fanoušky tak v žádném případě nebude chtít zklamat.

V semifinále FA Cupu se Chelsea pokusí překonat Manchester City

Téměř dva měsíce po porážce ve finále EFL Cupu se Chelsea v sobotu večer vrátí na stadion ve Wembley, kde ji čeká semifinále FA Cupu s Manchesterem City. Vítězové tohoto semifinálového střetnutí se utkají s vítězi druhého semifinálového zápasu mezi Coventry City a Manchesterem United.

Konferenční liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

Plzeň se s Fiorentinou utká o semifinále Konferenční ligy a západočeský klub může zapsat svůj největší úspěch v historii. Souběžně se bude hrát také Lille, kam zavítá Aston Villa. Ta čeká na semifinále v pohárové Evropě od roku 1982. Večer se pak představí dva řecké kluby, do akce půjdou PAOK a Olympiakos.

Evropská liga - preview odvetných zápasů čtvrtfinále

Semifinalisté v Lize mistrů jsou známí a po čtvrtku se rozluští také otázka těch v Evropské lize. Blízko senzačnímu vyřazení Liverpoolu má Atalanta, která bude hájit tříbrankový náskok před vlastními fanoušky. Dobře nakročeno má čerstvý bundesligový mistr z Leverkusenu proti West Hamu. AS Řím po výhře v Miláně přivítá AC tentokráte doma, do akce půjde i Marseille proti Benfice.

Plzeň bude ve Fiorentině bojovat o semifinále Konferenční ligy. Může vyrovnat české maximum

Plzeň ve čtvrtek zabojuje o účast v semifinále Evropské konferenční ligy. Viktoria v odvetě čtvrtfinále nastoupí na stadionu Fiorentiny a po úvodní domácí bezbrankové remíze z minulého týdne má před zápasem ve Florencii stále reálnou naději na postup.

Bayern po nadějné remíze v Londýně zkusí postoupit do semifinále na domácí půdě

Mnichovský gigant byl vzhledem k aktuální formě považován v tomto dvojzápase čtvrtfinálové fáze Ligy mistrů za mírného outsidera, nicméně před týdnem v Londýně předvedl solidní výkon a nechybělo mnoho, aby si z Emirates Stadium odvezl překvapivé vítězství.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele