Další články

Pioliho konec v AC Milán se blíží, italský vicemistr cílí na příchod Fonsecy

Trenérské rošády nyní rezonují celou Evropou a jedna z nich se pachtí i v AC Milán. Tvrdí to italský novinář Daniele Longo pro server CalcioMercato.com, specializující se na přestupy. O odchodu Stefana Pioliho se v zákulisí spekuluje už po několik týdnů, v pátek v dopoledních hodinách by pak mělo být vše oficiální. Italský celek následně může převzít Paulo Fonseca.

Serie A - preview 38. kola: Fiorentina míní uchovat osmou pozici

Přestože se Cagliari před posledním kolem nachází jen tři body nad sestupovým pásmem, nemusí se proti Fiorentině v závěru svého tažení Serií A obávat sestupu, protože v neděli proti sobě nastoupí šestnácté Frosinone a sedmnácté Udinese. Pro Fiorentinu však na rozdíl od domácích tímto zápasem sezona nekončí. Čekají ji ještě dva zápasy, a to finále Evropské konferenční ligy, ve kterém se střetne s Olympiakosem, a na začátku června ještě podstoupí poslední utkání Serie A s Atalantou.

Inter má nového majitele: Suning Group po osmi letech nahradí investiční společnost Oaktree

Novým vlastníkem italského mistra Inter Milán je ode dneška americká investiční společnost Oaktree. Stalo se tak poté, co dosavadní majitel nesplatil ve stanovené lhůtě půjčku v celkové výši téměř 400 milionů eur (téměř 10 miliard korun) a podíl v klubu fungoval jako záruka. Informovala o tom italská média a také samotná společnost Oaktree Capital Management. Američané střídají po osmi letech čínskou obchodní společnost Suning Commerce Group.

Juventus má vyhlédnutého Mottu jako nástupce propuštěného trenéra Allegriho

Novým trenérem Juventusu bude podle italských médií Thiago Motta. Současný kouč Boloni údajně na lavičce od příští sezony nahradí Massimiliana Allegriho, kterého vedení Staré dámy minulý týden kvůli nevhodnému chování s okamžitou platností propustilo.

Ranieri nebude pokračovat v Cagliari, plánuje ukončit kariéru

Trenér Claudio Ranieri opustí po sezoně fotbalisty Cagliari, s nimiž v předposledním ligovém kole udržel příslušnost v nejvyšší soutěži. Vedení klubu oznámilo, že angažmá ukončí po vzájemné dohodě. Podle italských médií se dvaasedmdesátiletý kouč rozhodl uzavřít trenérskou kariéru.

Nevidím důvody k odchodu, reaguje Immobile na spekulace

Ofenzívu Lazia v uplynulých letech táhli Felipe Anderson, Luis Alberto a Ciro Immobile a toto trio se letos rozpadne. První dva jmenovaní z Říma odejdou, pokračovat naopak hodlá italský střelec.

Serie A - souhrn 37. kola: Bologna - Juventus 3:3

Šest gólů a výslednou remízu 3:3 nabídla dohrávka mezi Bolognou a Juventusem. Fiorentina doma remizovala s Neapolí 2:2 a drží se před svým soupeřem na osmém místě tabulky. Radost z výsledku má Turín, který se stále může kvalifikovat do evropských pohárů. Atalanta má po výhře nad Lecce jistou Ligu mistrů.

Serie A - preview 37. kola: Udrží se Bologna před Juventusem?

Bologna v dohrávce 37. kola italské nejvyšší soutěže hostí Juventus, před nímž se drží jenom zásluhou lepšího rozdílu ve skóre. Hellas potřebuje zvládnout duel se sestupující Salernitanou, protože má pouze jednobodový náskok na sestupové pásmo.

Předčasný Allegriho konec na lavičce Juventusu může mít právní dohru

Předčasný konec Massimiliana Allegriho na lavičce Juventusu může mít právní dohru. Gazzetta dello Sport dnes napsala, že ve hře je sedm milionů eur (173 milionů korun), které měl zkušený kouč podle smlouvy dostat v příští sezoně.

Montero se vrací na scénu, bývalý řízný obránce zaskočí v Juventusu jako trenér

Massimiliano Allegri byl v pátek propuštěn z funkce trenéra Juventusu a jeho povinnosti dnes převzala známá tvář, na lavičku minimálně na několik týdnů usedne někdejší uruguayský obránce Paolo Montero.

Trenér Jurić po sezoně skončí po třech sezonách na lavičce Turína

V Turíně skončí po sezoně trenér Ivan Jurić. Osmačtyřicetiletý kouč po sobotním vítězství 3:1 nad AC Milán uvedl, že po vypršení smlouvy z klubu odejde.

Trenér Allegri se ve středu připravil o práci, Juventus s ním ukončil smlouvu

Hodně draho vyšly Massimiliana Allegriho nezvládnuté emoce během a po finále Italského poháru proti Atalantě. 56letý trenér si proti sobě poštval vedení Juventusu, které na dnešní den svolalo schůzi a na ní rozhodlo o propuštění kormidelníka.

Allegriho řádění v Italském poháru může mít dohru, Juventus zvažuje jeho odvolání

Juventus podle médií uvažuje o okamžitém odvolání trenéra Massimiliana Allegriho. Důvodem je koučovo řádění po vítězství v Italském poháru, ve kterém turínský celek ve středu ve finále porazil 1:0 Bergamo.

Giroud po sezoně vymění Milán za MLS. Jsem hrdý na to, co jsem tady dokázal, loučí se kanonýr

AC Milán na konci sezony opustí Olivier Giroud, který po vypršení smlouvy odejde za novou výzvou do zámořské MLS. Sedmatřicetiletý útočník se upsal Los Angeles FC.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele