30. kolo
19.03.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli si jen rozdělilo body s Palermem

Palermo poměrně příjemně překvapilo a z Empoli si odváží bod. Ani jeden z týmů nedokázal vstřelit branku, takže se diváci v Toskánsku nedočkali ani jedné branky. To ale neznamená, že by neviděli pohledný fotbal.

Domácího brankáře Skorupskiho bránili Laurini, Tonelli, Costa a Rui. Největší hrozbou pro hostující hráče byli bezesporu Zieliński, Saponara a také Maccarone, který je i přes svůj vysoký věk jasnou jedničkou v útoku Empoli. Hosté nastoupili s hráči jako Quaison, Hiljemark, Brugman, Trajkovski, Vázquez nebo Sorrentino s mladíkem Pezzellou.

Ani jeden z týmů se dopředu příliš nehnal a první minuty byly hodně pasivní. Palermo nastoupilo bez vyloženého útočníka a bylo to znát. Domácí zase nemají dobrou formu a ani domácí prostředí jim moc nepomáhá. Palermo se po delší době dostalo k míči, nakonec ale Struna pouze napálil bloky před sebou. Empoli kontrovalo pokusem Rickyho Saponary, který ale pálil hodně nepřesně.

A v podobném duchu se odvíjelo prakticky celé utkání. Po půlhodině se ke střele dostal Vázquez, ale jeho střela byla zablokována. Domácí obránci fungovali velmi dobře a nedovolovali svému soupeři moc často držet míč. K nebezpečné střele se dostal Vázquez, jenže i jeho pokus narazil na pozornou obranu soupeře. Pár minut před koncem první půle se dostal do další šance opět Ricky Saponara, který vypálil poměrně dobře, i když nepřesně.

Do druhé půle nastoupil Achraf Lazaar, který vystřídal unaveného Pezzellu. Domácí Lazaara hned dostali do hry a zabrat mu dával také zkušený útočník Massimo Maccarone, který jej předběhl a vypálil. Gól z toho ale nebyl, protože Maccarone vyslal na Sorrentina velmi slabou střelu. Druhý poločas byl snad ještě méně aktivní, než jak se jevil ten první. Ani jeden z týmů nedokázal dlouhodobě udržet míč a kombinovat.

Ke střele se dostal opět Massimo Maccarone, ale nakonec pálil pouze vysoko nad. Patnáct minut před koncem se díky nedorozumění domácí obrany dostal do šance Franco Vázquez, který však při zakončení ve vápně podklouzl a jeho "rána" byla spíše nahrávkou Skorupskimu. Střel bylo na obou stranách celkem dost, jenže buď byly hodně slabé, nebo byly hodně nepřesné. Zkrátka gól z toho být nemohl. Utkání tak končí bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele