Další články

Trenéra Radu v Olomouci čeká 450. ligové utkání na lavičce, blíží se k Vejvodovi

Trenéra pražské Dukly Petra Radu čeká o víkendu jubilejní zápas. V nedělním duelu 9. kola v Olomouci odkoučuje podle oficiální ligové statistiky 450. utkání na lavičce v samostatné české soutěži.

Kluby se zapojují do pomoci po povodních, nechybí ani třetiligová Příbram

Do pomoci po ničivých povodních, které v minulých dnech postihly řadu oblastí České republiky, se zapojují také fotbalové kluby první i druhé ligy. Některé už vyhlásily finanční či materiální sbírku, jiné formu pomoci teprve připravují.

Ghali byl po měsíci omilostněn, disciplinárka mu odpustila druhou část trestu

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace vyhověla žádosti libereckého křídelníka Ahmada Ghaliho a prominula mu druhou polovinu z dvouměsíčního trestu za zranění pardubického Jana Kalabišky. Komise přihlédla k tomu, že šlo o neúmyslný zákrok, který byl zaviněný podklouznutím na mokrém terénu.

Ekpai se vrátil do Českých Budějovic, poslednímu týmu Chance Ligy se upsal na rok

České Budějovice posílil nigerijský křídelník Ubong Ekpai. Osmadvacetiletý krajní záložník uspěl v aktuálně posledním týmu prvoligové tabulky na testech a coby volný hráč podepsal s Dynamem roční smlouvu. Na jih Čech se vrátil po více než třech letech.

Mám z něj stejný pocit jako z Trpišovského, zdůvodňuje Trunda volbu Brännströma

David Trunda má za sebou bohatou sportovní kariéru, kdy působil v různých pozicích například ve fotbalové Slavii, hokejové Kometě nebo v tenisové Spartě. Poslední roky je ale spjatý výhradně s fotbalovým klubem v Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav prodloužila smlouvu s Kušejem. Chci nadále splácet důvěru klubu i fanouškům, řekl reprezentant

Vasil Kušej prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi. Čtyřiadvacetiletý křídelník se upsal účastníkovi hlavní fáze Konferenční ligy do června 2027.

Chance Liga - souhrn 6. kola: Změna na čele

Ke střídání stráží došlo na čele tabulky, Slavia nezaváhala v Mladé Boleslavi a předskočila Spartu. První úterní dohrávku 6. kola Chance Ligy zvládla za tři body plzeňská Viktoria, která na domácí půdě přehrála Sigmu Olomouc 2:1.

Chance liga - preview úterních dohrávek: V akci budou Slavia a Plzeň

Po víkendovém odkladu se o pozornost znovu hlásí česká nejvyšší soutěž, která má dnes na programu dvě dohrávky. Slavia se představí v Mladé Boleslavi a v případě výhry se posune do čela před Spartu, pražský dvojblok by ideálně ráda rozrazila Plzeň.

Opava se vzpamatovává z povodně, na podzim už zřejmě nebude hrát doma

Víkendová povodeň v Opavě zaplavila tamní fotbalový stadion a způsobila na něm značné škody. Voda zalila nejen hrací plochu, ale poškodila i zázemí. Ligová fotbalová asociace (LFA) proto páteční zápas Slezanů s Prostějovem, který měl být součástí 10. kola druhé ligy, odložila na neurčito.

Odložené 8. kolo Chance Ligy se dohraje v prosinci. Kluby mohou požádat i o dřívější termín

Odložená utkání 8. kola první ligy mají stanovený jako náhradní úřední termín středu 4. prosince. Kluby ale mohou zažádat i o dřívější sehrání zápasu, což musí schválit řídící orgán soutěže. Ligová fotbalová asociace (LFA), která řídí první a druhou ligu, o tom informovala v tiskové zprávě.

Šulc v zimě do Španělska? Plzeňskou oporu chce angažovat Getafe

Kolem Pavla Šulce (23) je v posledních dnech rušno. Minulé úterý premiérovými reprezentačními góly řídil výhru nad Ukrajinou (3:2) a hned vzápětí se začalo spekulovat o jeho zimním přestupu do Getafe. Nyní už je jasné, že zájem je vážný - španělský klub za plzeňského záložníka údajně nabízí 9,5 milionu eur (238 milionů korun).

Hrůzy záplav: Rozvodněná řeka v Opavě se dostala i na stadion, potíže hlásí Slovácko

V Opavě zasáhla rozvodněná řeka také stadion druholigového klubu. Voda se dostala i na hřiště. Klub, který hrál do roku 2021 nejvyšší soutěž, o tom informoval na sociálních sítích.

Titul je můj sen v každém angažmá, hlásal mladoboleslavský ředitel sportovního rozvoje Jinoch

Mladá Boleslav vytasila před pár dny pořádný trumf. Do funkcionářského týmu získala z Dukly Josefa Jinocha, který má pořádnou porci zkušeností. Neskrývá ambice prohnat v nejvyšší soutěži českou klubovou elitu. A v lepším případě ji i předstihnout.

Do Slavie míří talent z Jihlavy, stát má miliony. Jedná se o atypickou posilu

Byť se Slavia v poslední době orientuje zejména na zahraniční trh, podle posledních informací nezahálí ani na tom domácím. Sešívaným se totiž zalíbil jihlavský záložník Filip Šancl (19). Obě strany by měly být domluvené, což by znamenalo, že by na Vysočinu mohly přitéct miliony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele