Další články

Trpišovského chtěli v nároďáku nebo Premier League. V hlavě mám jen Slavii, vzkázal kouč

Naposledy prasklo, že se Jindřich Trpišovský ocitl v hledáčku ambiciózního klubu z Premier League. Brighton situaci kolem kouče Slavie oťukával, nakonec ale dostal přednost jako nástupce Roberta De Zerbiho Němec Fabian Hürzeler.

Čermák pokračuje v Českých Budějovicích

Kapitán Marcel Čermák prodloužil smlouvou s českobudějovickým klubem. Přestože se spekulovalo, že by pětadvacetiletý záložník mohl Dynamo jako další z opor opustit, v týmu nakonec zůstal a uzavřel kontrakt na další tři roky. Jihočeši o tom informovali na svém webu.

Hráčem srpna v lize je olomoucký Kliment, koučem Trpišovský ze Slavie

Vítězem ankety o hráče měsíce první ligy se za srpen stal olomoucký útočník Jan Kliment. Se sedmi brankami nejlepší střelec této sezony nejvyšší soutěže navázal na triumf klubového spoluhráče záložníka Filipa Zorvana.

Ve Slovácku bude do konce sezony hostovat sparťan Kukučka

Ve Slovácku bude do konce této sezony hostovat ze Sparty Ondřej Kukučka. Dvacetiletý stoper míří z letenského klubu do dalšího působiště po Pardubicích, kde si v minulém ročníku připsal 16 prvoligových startů.

Prekop dvakrát nepomůže Baníku, Prebsl a Svozil vynechají jeden zápas

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila ostravskému útočníkovi Eriku Prekopovi dvouzápasový trest za vyloučení v dohrávce 3. kola v Karviné. Ve stejném duelu dostal červenou kartu i domácí Jaroslav Svozil, jenž obdržel stejně jako slávista Filip Prebsl zákaz startu v jednom utkání.

Penner si zahraje Konferenční ligu. Záložník přestoupil z Liberce do Mladé Boleslavi

Mladou Boleslav posílil záložník Nicolas Penner. Třiadvacetiletý křídelník či halfbek přestoupil do týmu účastníka hlavní fáze Konferenční ligy z nedalekého Liberce, kde i vinou zranění ztratil místo v sestavě a v úvodu sezony nastupoval za třetiligovou rezervu.

Trpišovský měl v létě další nabídku z Anglie. Zájem o jeho služby projevil Brighton

Tým z jižního pobřeží Anglie hledal náhradu po odchodu italského trenéra Roberta De Zerbiho do Marseille a jedním z kandidátů byl právě Trpišovský. Osmačtyřicetiletý Trpišovský však nakonec zůstal ve Slavii, a Brighton tak ukázal na teprve 31letého Fabiana Hürzelera, jenž v minulé sezoně přivedl hamburský celek St. Pauli do Bundesligy.

Bohemians utráceli, brankář Frühwald je nejdražším nákupem v novodobé historii

Příchod nové jedničky mezi tyče hlásí Bohemians 1905. Klokani nakupovali na Slovensku a z Ružomberoku přichází Tomáš Frühwald, jedná se o nejdražší přestup do klubu v novodobé historii.

České Budějovice posilují obranu, z Plzně si vypůjčily Míku

Václav Míka v polovině srpna nastoupil na závěrečné minuty utkání v Českých Budějovicích a jednalo se o jeho jediný letošní start za Viktorii Plzeň. 24letý stoper se na jih Čech vrací, Dynamo ho získalo na hostování.

Lingr odmítl lukrativní nabídky. Cíle Slavie jsou pro mě nejdůležitější, hlásí

Když vloni v srpnu odcházel do Feyenoordu, málokdo očekával, že po 377 dnech bude opět pózovat v Edenu s červenobílým dresem Slavie. Ondřej Lingr (25) se vrátil do klubu, který mu otevřel dveře do Evropy a doufá, že mu nabídnutou příležitost nyní svými výkony splatí.

Huf natrvalo opouští Pardubice, kariéru jde nastartovat do Ružomberoku

David Huf opouští Pardubice a bude hrát za Ružomberok. Slovenský klub na svém webu oznámil, že pětadvacetiletý útočník podepsal smlouvu do června 2026. Zájem mělo také druholigové Brno, hráč zvolil odchod na Slovensko.

LFA zveřejnila termíny dohrávek: V Plzni a Mladé Boleslavi se bude hrát 17. září

Odložené zápasy šestého kola první ligy Plzeň - Olomouc a Mladá Boleslav - Slavia Praha se uskuteční v úterý 17. září. Náhradní termíny dnes oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA). V Plzni začne zápas v 17:00, v Mladé Boleslavi v 19:30. V původním termínu 25. srpna se nehrálo kvůli účasti klubů v závěrečném 4. předkole evropských pohárových soutěží.

Slavia potvrdila návrat Lingra z Feyenoordu. Chci do Edenu vrátit ligovou trofej, vyhlásil

Ondřej Lingr (25) se po roce ve Feyenoordu vrací do Slavie, která rotterdamskému klubu zaplatí 2,2 milionu eur, tedy zhruba polovinu částky, jejíž výše putovala opačným směrem. Ofenzivní univerzál se ve známém prostředí domluvil na smlouvě do roku 2028.

Další možnost na pravý kraj obrany: Baník Ostrava získal Munksgaarda z Chorvatska

Baník Ostrava posílil obranu dánským bekem Alexanderem Munksgaardem. Šestadvacetiletý bývalý mládežnický reprezentant dosud hrál chorvatskou ligu za tým HNK Gorica, na Bazalech podle klubového webu podepsal smlouvu na tři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele