Další články

Kalabiška se zotavuje podle plánu. Je na nejlepší cestě k brzkému návratu, zní z Pardubic

Zdravotní stav Jana Kalabišky z Pardubic je po srpnové zlomenině lýtkové kosti velmi dobrý. Východočeský klub to uvedl na sociální síti X. Sedmatřicetiletý obránce je podle sportovního manažera Pardubic Martina Shejbala na nejlepší cestě k tomu, aby se brzy vrátil na hřiště.

Charitativní aukce o sportovní artefakty: Trpišovského kšiltovka i dresy Baníku nebo Slovácka

Charitativní platforma DOBROBOT má pro fotbalové a hokejové nadšence spuštěné aukce o podepsané dresy nebo i třeba legendární kšiltovku trenéra Jindřicha Trpišovského. Na své si přijdou slávisti, baníkovci i fanoušci Vítkovic. Všechny položky se draží pro dobročinné účely, konkrétně pro spolek Besedníci z.s.

Etická komise FAČR potřetí potrestala bývalého kancléře Mynáře, znovu se odvolal

Etická komise Fotbalové asociace České republiky už potřetí potrestala bývalého hradního kancléře Vratislava Mynáře dvouletým zákazem činnosti a pokutou 50.000 korun za narušení regulérnosti první ligy.

Tresty po derby: Frýdek vynechá pět zápasů, Oscar si nezahraje třikrát. Řízení s Vitíkem bylo zastaveno

Christian Frýdek z Liberce dostal za faul na jabloneckého Jakuba Martince trest na pět soutěžních zápasů. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace uvedla v komuniké, že pětadvacetiletému záložníkovi udělila trest na horní hranici, který umožňuje disciplinární řád Fotbalové asociace ČR. Nejlepší střelec sezony nejvyšší soutěže Jan Kliment z Olomouce si nezahraje tři utkání stejně jako slávistický záložník Oscar Dorley.

San Mamés a Wanda Metropolitano. Sparta se při podobě nového stadionu inspiruje ve Španělsku

Otázka, kterou si položil už nejeden sparťanský fanoušek. I když do architektonické soutěže ještě nějaký ten rok potrvá, přeci jen ze Sparty prosakují různé nápovědy. Jednu takovou prozradil generální ředitel Letenských Tomáš Křivda (40).

Hradec Králové má 5 až 10 zájemců o vstup do fotbalu, stadion má provozovat klub

Město Hradec Králové má pět až deset zájemců o vstup do prvoligového klubu FC Hradec Králové. Většina je ze zahraničí nebo zastupují zahraniční subjekty. Nyní město se zájemci povede rozhovory.

Kania klubu svými prohlášeními nepomáhá, má jasno novinář Neumann

Slovan Liberec o víkendu v Podještědském derby podlehl na domácím hřišti Jablonci 0:5 a zažívá nepovedený vstup do první sezony pod novým majitelem Ondřejem Kaniou. Ten přitom před startem ročníku vyhlásil ambici útočit na první pětku ligové tabulky.

Další miliardář v českém klubu? Pražák chce v Olomouci všechno nebo nic

Český miliardář Karel Pražák připravuje podle serveru inFotbal.cz nabídku na odkup sta procent akcií Sigmy Olomouc. Přistát na stole současného vedení hanáckého klubu by měla ještě v říjnu. Mluví se rovněž o tom, že by v klubu měl v případě dohody pokračovat také vlivný sportovní manažer Ladislav Minář.

Skvělá forma vynesla Bořilovi pozvánku do reprezentace, v nominaci Česka je po třech letech

Trenér národního týmu Ivan Hašek (61) na reprezentační sraz před zápasy proti Albánii a Ukrajině dodatečně povolal Jana Bořila (33), Milana Havla (30), Robina Hranáče (24) a Ondřeje Zmrzlého (25). V akci se naopak neobjeví sparťané Jaroslav Zelený (32) a Matěj Ryneš (23) a slávista David Zima (23).

Livesport Daily RE:ACTION: Sparta v derby postrádala zápal, chyběli jí hráči jako Krejčí

312. derby nabídlo v Edenu parádní podívanou. I proto moderátoři podcastu Livesport Daily zasedli k mikrofonům a ve formátu RE:ACTION okomentovali nedělní šlágr pražských "S", výhru Slavie 2:1, hlavní příběhy, hrdiny a poražené. Zároveň rozebrali, jaké bude mít pro oba celky výsledek důsledky, a co lze v nadcházejících týdnech očekávat.

Vyloučení Vitíka v derby? Sudí Szikszay pochybil, uvedla komise rozhodčích

Sudí Ladislav Szikszay v závěru nedělního ligového derby na Slavii chybně udělil sparťanskému fotbalistovi Martinu Vitíkovi druhou žlutou kartu a vyloučil ho. Hlavní arbitr dostal špatnou informaci od asistenta Michala Volfa, o přestupek, za který by měl být obránce hostů potrestán, nešlo. Uvedla to komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR ve svém tradičním hodnocení čtyř situací z 11. kola, vybraných médii.

Gól není zločin: Slavia totálním fotbalem po Lille semlela i Spartu. Vítězný návrat Kozla do Liberce

Časy se mění. Slavia vede ligu a Sparta se vrací do role lovce. Už na začátku října je zaděláno na další strhující bitvu o mistrovský titul. Zápletku mu dalo úvodní derby, ve kterém červenobílí potvrdili návrat všeho totálního, co je pod Jindřichem Trpišovským v minulosti vyneslo na vrchol.

Kania po historickém debaklu v derby s Jabloncem: Všem se omlouvám, nikdy v životě jsem se tak nestyděl

Měl to být výjimečný večer, na který dlouho nezapomene, nakonec ale bylo všechno jinak. Majitel Slovanu Liberec Ondřej Kania (31) v neděli večer musel přiznat, že debakl 0:5 z Jabloncem opravdu jen tak z hlavy nevyžene. "Nikdy v životě jsem se tak nestyděl. Byl to pro mě a moji ženu devastující večer. Nezbývá mi, než se všem omluvit a věřit, že tohle bylo to pomyslné dno," svěřil se klubové televizi.

Opět skvělý začátek. Slavia takticky ovládla derby a na Spartu drží šestibodový náskok

Před pár týdny to potkalo v Edenu Lille a nyní i Spartu. Rozjetá Slavia vůbec nedala znát únavu ze čtvrtečního zápasu s Ajaxem a rozhodla o triumfu v derby v úvodních 20 minutách. "Přitom začátky jsme měli dobré. Chtěli jsme se toho chytit, ale stal se přesný opak," hlesl Lars Friis.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele