22 milionů za Modriče je málo, vzkazuje agent

16.06.2011, 11:46
Aktuality
Luka Modrič budí zájem nejbohatších evropských klubů, podle informací Sky Sports se jej nyní pokusila získat Chelsea za 22 milionů liber. Tottenham ale nabídku odmítl. Záložníkův agent Nikky Vukan je přesvědčen, že hodnota Modriče je vyšší.

"Luka je u Spurs šťastný, pokud ale přijde nabídka, se kterou bude klub souhlasit, určitě ji probereme," říká k Chorvatově aktuální situaci Vukan. Tottenham nepostoupil do Ligy mistrů a není tedy vyloučeno, že se Modrič přestěhuje za lepším.

Spurs ale nechtějí o svou oporu přijít. Nově se o tom měla přesvědčit Chelsea, která podle zatím nepotvrzených informací nabídla dvaadvacet milionů liber. "Podle mě je taková částka příliš nízka. Jestli tolik Chelsea nabídla, nejsem překvapen, že Tottenham nesouhlasil. Není to o mnoho víc, než kolik Spurs za Luku zaplatili," doplnil Vukan.

Modrič dorazil na White Hart Lane v roce 2008 z Dinama Záhřeb za 16,6 milionu liber. Zatím za Tottenham odehrál 114 zápasů, ve kterých nastřílel 12 branek.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (523)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele