AC Milán hlásí kompletní soupisku, posledním dílkem se stal Fofana

17.08., 17:24
Aktuality
Youssouf Fofana (© AFP)

Milánské AC dnešním dnem končí svou aktivitu na letošním přestupovém trhu. Rossoneri získali poslední posilu, z AS Monaco přišel Youssouf Fofana.

Italský klub o 25letého fotbalistu usiloval už od června a před několika dny se mu povedlo dojednat podmínky přestupu. Knížecí celek dostane 23 milionů eur a další dva miliony může vyinkasovat díky bonusům, sám Fofana podepsal smlouvu na čtyři roky.

"Neměl jsem strach, že by přestup nedopadl, jen jsem byl hodně netrpělivý. Dnes zahajujeme sezonu a chtěl jsem u toho být hned od prvního zápasu. Mám radost, že se povedlo všechno dotáhnout, je to za námi a mohu se koncentrovat jen na výkony. Byla potřeba spousta trpělivosti," řekl Fofana.

Fofana s velkým fotbalem začínal ve Štrasburku a v Monaku strávil čtyři a půl roku. Už před ním severoitalský klub získal Álvara Moratu, Strahinju Pavloviće a Emersona Royala. Výčet nových akvizic před novým ligovým ročníkem by tím měl být kompletní.

"Kádr je nyní kompletní," prozradil někdejší útočník Zlatan Ibrahimović, který pro slavný klub nyní pracuje jako marketingový a komunikační ředitel.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Super podpis pro AC. V MU bych mu moc nevěřil, ale AC a celkově SA by mu mohla sedět a mohl by být bestie.

Reagovat
Rybinho85

Mohl bys ho prosím popsat? Nemám ho nasledovaného. Co od něj čekat?

Reagovat
Seydou Doumbia

Silově skvělé vybavené DM/CM. Dobrá kontrola balonu, dokáže překvapit obranu soupeře vyvezením míče a nějakou chytrou přihrávkou, silná a celkem přesná střela z dálky. Na čistý CM mu podle mě chybí ještě větší nadstavbav ofenzívě, ale jako DM co dokáže čistit svůj prostor a po zisku míče pomoci se založením útoku a jeho podporou si ho umím představit daleko víc. Takže bud DM a nebo CM s trochu menší kreativitou do útoku, ale za to s větší podporou defenzívy.

Reagovat
Savi

A karty sbírat umí nebo nebudeme trnout při každém souboji do kterého půjde

Reagovat
Seydou Doumbia

4 redky za 4 roky a 24 žlutých, to není zas tolik jen nevím zda L1 je tvrdší liga než SA

Reagovat
Savi

Dobře, budeme trnout

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele