Advocaat zůstane v Zenitu Petrohrad

23.10.2008, 21:52
Aktuality
V Zenitu Petrohrad v zimě ke změně trenéra podle všeho nedojde. Dick Advocaat hodně uvažoval o možném návratu do Nizozemska, ten se ale nakonec konat nebude. Advocaat se s klubovým prezidentem Aleksandrem Djukovem již dohodl na pokračování...

"Dali jsme si slovo. Ale do té doby, dokud nebude podepsána smlouva, můžeme oba svůj názor změnit," řekl Advocaat pro server www.uefa.com.

61letý trenér přišel do Zenitu v roce 2006 a loni s ním získal titul. Ten na dlouho nebyl poslední trofejí, jelikož Petrohrad triumfoval v Poháru UEFA a následně přidal do sbírky trofej pro vítěze evropského Superpoháru. Podpis nové smlouvy by nemusel být dlouhodobou otázkou, poradce Zenitu ohledně přestupů Konstantin Sarsaniya prozradil, že vše by mohlo být uzavřeno již příští týden.

"Nejdůležitější pro mě je mít víru, že tým bude i příští rok schopen bojovat o trofeje," odmítá Advocaat spekulace, podle nichž by v Rusku mohl zůstat kvůli zvýšení platu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zatim spekulace

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouva jeste podepsana neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spekulace to taky není.

Reagovat
smazaný uživatel

Narazim tim na nadpis atd, podepsano jeste nic neni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele