AGENT: LJUNGBERG ZŮSTANE

18.05.2007, 16:20
Aktuality
Freddie Ljungberg se v létě z londýnského Arsenalu zřejmě stěhovat nebude. Některá anglická média včera přinesla informace o tom, že manažer Arsene Wenger se švédským záložníkem již nepočítá, to ale popřel hráčův agent Claes Elefalk...

"Mohu potvrdit, že ta informace je nepravdivá. Fredrikovým záměrem je zůstat a Arsenal chce, aby zůstal. Takovéto zvěsti nemají na Fredrika vůbec žádný vliv, potýká se s nimi každý den," prohlásil Elefalk.

Francouzský manažer Arsene Wenger se podle britských médií chystá posílit kádr a již si vyhlédl dva fotbalisty - nadějného obránce Manchesteru City Micahu Richardse a záložníka Marseille Francka Riberyho. Finanční prostředky na tyto dva fotbalisty by Wenger rád získal z prodeje současných hráčů, na odchodu jsou údajně Phillipe Senderos, Jeremie Aliadiere, Jose Antonio Reyes, Kerrea Gilbert, Alex Song a Matthieu Flamini.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele