Aguirre je přesvědčen o záchraně Espanyolu

24.12.2012, 15:07
Aktuality
Espanyol se stále neodlepil ze sestupových příček, výsledky pod novým trenérem Javierem Aguirrem ale dávají naději na zlepšení. Mexický trenér má zatím bilanci šesti získaných bodů ze tří zápasů a věří, že barcelonský klub sestupu uteče.

"Musíme věřit, že se nás sestup týkat nebude. Spousta našich soupeřů hraje lépe, my se ale můžeme spolehnout na větší oddanost a nasazení, pro tým uděláme všechno," říká Aguirre, který se Espanyolu ujal na konci listopadu.

V posledním podzimním kole proti Deportivu slavil Aguirre první výhru, pro klub byla teprve druhá v sezoně v domácí lize. "Cítím, že se zlepšujeme, jsem spokojený s tím, co jsem na hřišti viděl. Byli jsme nebezpečnější v útoku, jsou za tím hodiny tvrdé práce v tréninku," pokračuje.

Přesto Aguirre cítí, že jeho tým ještě nemá vyhráno. "V závěrečných fázích zápasů děláme příliš mnoho chyb. Je to částečně způsobeno i nekoncentrovaností. Musíme na tom zapracovat, protože nás to stálo už spoustů bodů a víckrát se nám to stát nesmí," doplnil Aguirre. Nyní si Espanyol stejně jako všechny týmy Primera División dopřává vánoční přestávku, v lednu startuje zostra barcelonským derby.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Filip12

vypadá jak Otmar Hitzfeld

Reagovat
hradec

Ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

jj na první pohled jsem taky myslel a na druhý už ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ať na jaře doma oberou o body Real a spadnou

Reagovat
Israha

Nabrali ztrátu, takže se na to trochu nadřou, ale udrží se. O tom jsem přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel taky. Pericos mě sice hrozně štvou. Realu to ulehčujou, jak to jen jde. Ale kvalitu mají nepopiratelnou. Možná se okolo toho padáka budou pohybovat, ale nespadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

zvyknú to Realu ulahčovať to je pravda ale v minule mu to moc neulahčili

Reagovat
smazaný uživatel

Aguirre je dobrý trenér, ti nespadnou!!!

Reagovat
loki5

Tak nejsou na tom zas tak hrozně. Když se budou trochu snažit udržet se můžou sezóna není ani v půlce.

Reagovat
niflheim
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele