Aktivita Chelsea vyústila v příchod dvou posil, tým doplnili Zakaria a Aubameyang

02.09.2022, 08:44
Aktuality
Vedení Chelsea mělo v průběhu včerejšího dne pořádně napilno a nakonec se mu povedlo dojednat příchod dalších dvou hráčů. O střílení branek by se měl starat útočník Pierre-Emerick Aubameyang, muziku ve středu pole pak bude nově tvrdit záložník Denis Zakaria...

33letý Aubameyang býval kapitánem konkurenčního Arsenalu a do Londýna se vrací po několika měsících strávených v Barceloně. Za tu hrál od ledna a ve 24 zápasech nastřílel třináct branek, Chelsea za něho zaplatila dvanáct milionů eur.

"Jsem opravdu šťastný. Je to pocta, že budu součástí tohoto klubu a už se nemohu dočkat, až všechno začne. V Premier League mám nějakou nedokončenou práci, je fajn být zpět a jsem nadšen," prohlásil.

Švýcarský záložník Zakaria na Stamford Bridge dorazil na hostování z Juventusu, včera se podrobil zdravotní prohlídce a do anglického klubu může přestoupit, součástí dohody je opce za třicet milionů eur. Turínskému klubu patřil od lednového transferu z Gladbachu.

"Chtěl bych pozdravit všechny fanoušky Chelsea. Jsem velmi šťastný a pyšný a nemohu se dočkat, až vás uvidím na Stamford Bridge," vzkázal fanouškům.

Kabinu Chelsea na poslední chvíli stihli dva hráči také opustit - do Brightonu přestoupil záložník Billy Gilmour a volným hráčem je čerstvě obránce Marcos Alonso.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com, football-italia.net

Komentáře (162)

Přidat komentář
Usama Bin Dembélé

Chelsea začíná těma přestupama připomínat United. Staří hráči, nezapadající do systému a hlavně zakoupeni až po odmítnutí od jiných hráčů. Kdyby Chelsea vyšly první volby, tak by Sterling, Auba, Zakaria nebo Coulibaly nikdy nedošli.

Reagovat
Pony Slaystation

Zajímavé, že to vše se děje po odchodu Abramoviče. Souvisí to spolu?

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Je to možný. Za Abramoviče se sestava nelepila. Kupovalo se z mého pohledu koncepčně a hlavně se kupovalo tak, aby měl tým šanci bojovat o titul. To momentální sestava na to v žádném případě nemá. Letos to vidím na boj o 5. místo.

Reagovat
bandwagoner

Aha... Až na to, že třeba Moratu jsme koupili až potom, co nám United vyfoukli Lukakua. Kepu jsme kupovali až potom, co nás odmítl Oblak. Drikwater koupenej poslední den přestupovýho okna asi taky nebyla první volba... Pak třeba Etoo, Pato, atd...

I za Romana/Mariny jsme dělali debilní kroky. Zakaria vypadá jako obdoba Saula. Z Auby taky nejsem moc nadšenej, ale Tuchel ho chtěl, tak snad překvapí.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

No, je pravda, že jsem měl spíš na mysli to období, kdy Abramovič v Chelsea začínal, než ty poslední roky. Tam s tebou souhlasím.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kovi81

Etoo byl docela v poho.

Reagovat
Agent z Melmacu

Etoo bol úplne v pohode a platný hráč, kým to Mourinho nedojebal a nezačal sa s niekým baviť o tom že je možno o 3 roky starší ako má v passporte, vtedy sa vzťahy dojebali a Etoo musel ísť

Reagovat
iamnotdave

Vlastně nevím proč někteří fanoušci Chelsea furt vynášejí Marinu do nebes... nějaká dobrý prodeje udělala... ale tohle jsou hráči, který přitáhla:

Djibolodji, Miazga, Cuadrado, Baba Rahman, Kenedy, Batshuayi, Morata, Bakayoko, Drinkwater, Zappacosta, Emerson, Barkley, Kepa, Lukaku... to je strašnej seznam

Na hostování Falcao, Pato, Higuan, Saul... nemluvě o tom, že to prosrali s Courtouisem a prodali Petra Čecha,.. kdyby Petr zůstal a Courtouis vytrucoval odchod, tak by aspoň neudělali panic buy s Kepou a za ní ještě prodali Salaha.

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
Tchn69

Ako fanusik CFC ti s cistym svedomim mozem povedat ze Chelsea pod Romanom nikdy koncepcne nepracovala, koncepcne pracovat znamena budovat klub z dlhodobou viziou, s cielom hrat urcity styl futbalu so specifickymi typmi hracov atd

U nas bol jedinym cielom uspech kvoli ktoremu sa klub snazil nakupit hracov ktorych trener ktory tam v tom case bol chcel, no ani vtedy k nam casto neprichadzali prve volby (napr. minule leto sa slo po Haalandovi a ked im konecne doslo ze ho nekupia tak sa narychlo vyjednal Lukaku) a ak trener nemal uspech tak bol vyhodeny a islo sa odznova.

Uz ked sa aj klub o nieco koncepcne pokusal (dvakrat pocas Romanovej ery) tak to sam znicil najatim nekoncepcneho manazera ktory do klubu prisiel s vidinou okamziteho uspechu. Prvykrat to bolo vtedy ked sa do klubu prinasali hraci ako De Bruyne,Hazard,Oscar,Lukaku,Courtois ... len na to aby sa vratil Mourinho a druhykrat to bolo pod Lampardom ktory to v druhej sezon velmi nezvladal no namiesto trenera ktory by na jeho pracu nadviazal prisiel Tuchel.

Mozno ze teraz pod novym majitelom zacne nieco co bude vyzerat ako koncepcna praca prave pod Tuchelom, cas ukaze ...

Reagovat
j_mrazik

Chelsea se tvářila koncepčně jenom ve chvíli, kdy nemohli nakupovat.

Reagovat
Kovi81

+ v dobach, kdy se koupil Hazard, KdB, Courtois atd

Reagovat
exot12

Absolútne s tebou nesúhlasím.

Chelsea mala koncepciu a podľa mňa jej to aj vychádzalo, to, že sa na to pozeráš iba z jednej stránky je od fanúšika chyba.

Chelsea mala super scounting, kupovala mladých hráčov, posielala ich na hosťovania a následne ich predávala s veľkým ziskom a z toho financovala chod klubu. Ako sa toto dá nazvať ak nie koncepcia či plán?

Reagovat
Talker

On je problém, že kdykoliv jsme začali pracovat koncepčně, tak jsme se na to okamžitě vysrali, protože nebyly výsledky a přivedli jsme trenéry, kteří hrají něco úplně jiného, abychom získali trofeje.

Emenalo udělal skvělou práci, ale pak se přivedl Mourinho.

Reagovat
Eichel

Hlavne sa strašne koncepčne nakupovalo do ofenzívy. Tá kombinácia Zyiecha, Pulisica, Wernera, Lukakua, či príchod Higuaina.. tí koncepčne tomu tímu sedeli ako riť na šerbeľ.

Reagovat
Miguel19

To je sračka no. Sterling byl první volba. Koulibaly mezi první volby patřil taky.

Jediný hovno je tam Zakaria, který bude průser a snad po roce půjde zpátky. Záloha se holt bude řešit za rok.

Reagovat
Csaplárova past

Mně nepřijde špatná volba ani Auba. Kdo lepší by teď byl k mání? Prověřený borec ze 3 lig, góly dával i v Barce ...

Reagovat
mr.Silver

Je mu 33, ztrácí rychlost, dát mu smlouvu na 2+1 je prostě moc. Už u nás byl před rokem pomalý a nedůrazný (možná mu však chyběla motivace, kdo ví). Jeho největším problémem je to, že on sám absolutně nic nevymyslí. Je to geniální zakončovatel, ale potřebuje mít za sebou perfektně fungující zálohu, aby mohl tým těžit z jeho předností, to podle mě v Chelsea chybí a jeho přestup tím pádem může být prvotřídním flopem.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

To co píšeš ty je sračka. I fotbalový analfabeti letos zachytili, jak velký měla Chelsea zájem o Raphinu a Dembeleho. Až když to nevyšlo, tak vzali Sterlinga. No a stoper? Tak tam to snad bylo ještě jasnější, že no. 1 byl Koundé.

Reagovat
mesyas

Kounde zadna 1 nebyla kounde by byl nakup minule vedeni a tuchel se k nemu vratil az kdyz mu nevysel ake, de light, kompembe…sam monchu potvrdil ze od dealu se sevillou odstoupila chelsea a zase se vratili ale to uz byla domluvena s barcelonou.

Raphinha byl provar, to je pravda.

Reagovat
Walter_Sobchak

Sterling bol pred Dembelem, a po tom sme udajne vôbec nešli kôli zraneniam. A Raphinha je uplne ina pozicia tak neviem ako so Sterlingom suvisia.

Reagovat
Miguel19

Tak je vidět, že ty jsi zachytil velký hovno.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Jak typické, nakonec jste nikoho z těch hráčů vlastně vůbec nechtěli, že?

Nemá smysl se o tom dál bavit..

Reagovat
Miguel19

Sterling byl první priorita a řešil se nezávisle na Raphinovi. Kounde byl volba minulého vedení, Tuchel ho nechtěl.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Reagovat
Chazy

Ty asi ani nepřiznáš, že o tom třeba fakt můžeš vědět úplný hovno a že to nesleduješ dost na to, abys do takový diskuze šel. Si zkus udělat jednoduchej fact check a ušetříš všem čas

Reagovat
j_mrazik

Chová se občas jak Koundé.

Reagovat
icka

Reagovat
Kovi81

Reagovat
hitZor

Reagovat
M0rb1D4S

Asi ti asi nemá cenu to vysvětlovat, protože máš mozek velikosti voliče SPD, ale první volbou na posílení útoku byl Sterling. Přestup Raphinhi byl domluvený, ale pak mu začala plést hlavu Barcelona a Deco s Chelsea ani nevyjednával o smlouvě. Se Sevillou už se Chelsea taky domluvila na odstupném, ale potom jsme od toho začali odstupovat (což řekl sám Monchi, pokud jsi dostatečně chytrý na to, abys otevřel internetový prohlížeč, můžeš si to přečíst na stránkách samotné Sevilly). Pak se tady začnou vytahovat takové hovna, jako Lewandowski, kde jsme s ním reálně vůbec nic neřešili. Aubameyang byl zase výslovné přání Tuchela. Jediný průser je Zakaria, ale nějakého silového hráče do středu jsme potřebovali, proto se (nepochopitelně až poslední den) začali řešit Alvarez nebo Sangare.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Chce to trochu objektivity. Chelsea očividně cílila na tři mladé perspektivní posily Koundé 23, Dembelé 25 a Raphina 25, což je koncepčně naprosto logické. Udělal by to každý. Všichni skončili v Barce a až po té se uskutečnily přestupy Coulibaly 31, Sterling 27, Auba 33. Kdyby tito tři hráči byly opravdu prioritou číslo 1 na své posty, tak se ty přestupy mohly domluvit daleko dřív a nemuselo se čekat až na poslední chvíli a po tom, co ta trojice podepsala v Barce, ne? To je přece naprosto evidentní. On Tuchel už musel na konci minulé sezóny vědět, co je pro něj priority. Přece mi nechcete tvrdit, že zjistil až v září, že byl pro něj Auba prioritou. To je pěkná hovadina.

Reagovat
Miguel19

Zvláštní, že Koulibaly byl podepsaný ještě před tím, než Koundé šel nakonec do Barcelony..

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
hitZor

Reagovat
M0rb1D4S

Až někdy do června byla celá situace úplně nejistá. Řešil se prodej klubu, personální změny na najvyšších místech. Že něco mohl Tuchel vědět už v loňské sezoně je úplně jedno, když ti v jednu chvíli prakticky zmrazí veškerá aktiva, zakážou ti veškeré prodeje i podepisování smluv se stávajícími hráči. Třeba by se letos v létě nemusel řešit žádný stoper, protože by se mohli prodloužit smlouvy s Rüdigerem a Christensenem. Po změně majitele taky chvíli trvalo, než se začalo něco dít, musel si to vzít na starosti přímo Boehly a teď po přestupovém období se bude řešit dosazení DoF. A nakoupili se hráči v nejlepších letech. Co se Aubameyanga týče, tak o tom se začalo jednat už na začátku srpna, ale to bys vážně musel mít alespoň malý přehled a nečíst jenom kraviny.

Reagovat
FC Porto FC

Hraješ si na chytráka a pak řekneš jasný číslo jedna byl Kounde

Reagovat
icemike

Dembele byla kachna jak cyp

Reagovat
icka

dobrej blabol

Reagovat
Busby babes

jako nepopsal bych to jak vejs, ale necim mi nas tenhle prestupak pripominate. Sterling bude super, hodne hracu je vlastne dobrych, ale dohromady je to nejake divne. Jsem zvedavy, jak vam to bude fungovat, treba super.

Reagovat
Csaplárova past

Kdo byli první volby před Sterlingem a Coulibalym?

Reagovat
O.Giroud

Tak hovorilo sa o Ake, De Ligt, Kounde, Kimpembe ale ci niekto bol prva volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ake, Kounde, Kimpembe a nejspíš i De Light byli volby na krajního stopera, zatímco Coulibaly je ten středový stoper, alternativa za Silvu. Dembele a Raphina nemají na Sterlinga vliv. Úplně v klidu by hráli všichni.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Koundé před Coulibalim, to snad ví každý, ne?

Dembele a Raphina před Sterlingem.

Však to psali snad úplně všude, ne?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ty ty informace bereš očividně jenom ze španělské a anglické žumpy, tak se nedivím, že tvůj přehled je úplně minimální.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Tak když se jedná o přestup mezi anglickým a španělským týmem, tak má čerpat kde? Ve Francii? Kde jsi čerpal ty? Ve Švédsku?

Reagovat
icemike

Však I Švédsko je verohodnejsi, než cokoliv se píše ve Španělsku

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Možná to bude důvod tvých milných informací. Že čerpáš úplně jinde, než se přestup uskutečňuje. V určitých případech to může být výhoda, ale z dlouhodobého hlediska jsi pořád dál od zdroje.

Reagovat
M0rb1D4S

Jde ale o výběr toho, co čteš pane bože. Když budeš brát informace ze sraček jako Sport, AS, Mail, Sun apod.. tak je jasné, že budeš věřit těmhle blbostem.

Reagovat
icka

Opet pises lzive blbosti

Reagovat
hitZor

Vdyť ani neví, že ten borec se jmenuje Koulibaly, a ne Coulibaly.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icka

Reagovat
Mike Litoris

Fajn, napsali to to ostatní, napíšu ti to i já - Koundé byl priorita v zimě, minulé vedení ho chtělo a dokonce s ním snad byly i předjednány podmínky. Přestup ale v zimě nedopadl a tak se očekávalo, že pro něj Chelsea přijde v létě. Jelikož se ale změnilo vedení, které se rozhodlo, že v přestupech dá velké slovo Tuchelovi, který o Koundého očividně až tak nestál, tak se ze ZIMNÍ priority na stopera stala LETNÍ třetí/čtvrtá/pátá alternativa.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hele,

Vždy to je o alternativach. Vždy máš výhled účtě 2 až 3 hravě na daný post a vždy čekáš, jak se situace vyvrbí - cena vs. výkon.

Určitě to není tak, že když jim nevyšla první volba, tak honem hledali koho za něj narychlo.

Vždy scoutujes určité hráče o které máš zájem...

Bylo to tak vždy a všude ne jen u Chelsea... Sparta v tom Teda pokulhává, ale kde je nějaká koncepce tak to tak prostě je....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LAM

Takže nakonec 12+Alonso velmi dobrá cena, když vemu kolik by u nás letos bral

Jinak díky za všechno

Reagovat
madridcan
Reagovat
Visca el barca

Ty seš hroznej vidlák

Reagovat
madridcan

Povedal Randy Quiad z Kingpina

Reagovat
Baronne

Reagovat
fefo

Hlupy kokot.

Reagovat
madridcan

Skurvysyn trnavský, ktorý je sám za kokota s IQ dvojciferným

Reagovat
Edgar Davids

Kosicka spina v plne parade tys by vzdycky mrdka co tu predstira fajn typka

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Eichel

keby to bolo bez toho Alonsa..

Reagovat
Nikikrew

tazko sa nato pozera. Barcelona vysla z tohto celkoveho dealu ako vitazi no. Myslim si ze este ma stale co ponuknut v Anglicku a pre Chelsea velmi slusna posila

Reagovat
sejber

Som zvedavy ci s tymto niekto konfrontoval Edua a ak hej ako reagoval. Pustime hraca v zime zadarmo , doplacame mu za pol roka cast platu aby ho Barca v lete obratom predala za 12 mega.

Neviem ci je to na plac ci na smiech alebo zachranujeme Barce prdel.

Stavim sa ze sa proti nam trafi v oboch zapasoch aby tu potupu dokonal

Reagovat
smazaný uživatel

“I know it hurts, I know it’s strange when I go to the board and say, ‘Sometimes it’s better to pay a player to leave, than maintain them’. But I consider it an investment. Sometimes people say, ‘It’s expensive’. I say, ‘No, it’s investment’. But someone will pay if you sell? No, guys — if the player is above 26, 27 and not performing, big salary, no chance.

Reagovat
sejber

Ja chapem ze sme ho v zime pustili ako hraca bez vykonnosti s mega platom.

Neviem ci som jediny komu tato situacia vadi ale nemozem si pomoct ale vnimam to ako potupu pre Arsenal.

Reagovat
j_mrazik

Bude hodně záležet na tom, jak se mu bude dařit v Chelsea. Pokud bude marnej, tak se ukáže, že jsme udělali dobře a Chelsea přebere toho černýho Petra.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že bude marnej .. vždyť co nasvědčuje tomu, aby v Chelsea marnej nebyl?

Reagovat
sejber

Auba bude goly davat, vzdy ich daval a pod Tuchelom mu to slo v Dortmunde paardne. To ze sa u nas po podpise zmluvy trapil je druha vec a nezostava nam nic ine iba dufat ze na to tapenie naviaze v Chelsea opat. Iked tomu prilis neverim.

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfať môžete

Reagovat
tweek

No, pokud si dobře vzpomínám na jeho poslední rok a půl u nás, tak vždy ich nedával..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
afc

Veď je úplne hotový už 2 roky, tak čomu sa smeješ?

Reagovat
Hachim Mastour

Jeho pôsobenie u nás posledný rok a pol sa podceňuje, aj keď je pravda, že sa zhoršil, skoro až na Lacazettovu úroveň. Ale asi ti uniklo, že sa prebral a celkovo fakt, že to bolo uňho hlavne o psychike

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou potupu pro Arsenal? Já to teda i s odstupem času stále vnímám jako správné rozhodnutí .. a když si uvědomím, že oni mají Aubameyanga a my Jesuse, tak je to potupa spíš pro Chelsea ..

Reagovat
sejber

pustit ho bolo spravne rozhodnutie. Ako potupu beriem fakt ze sme ho pustili zdarma doplacali mu nemalu cast platu. V Barce bol polroka opat top utocnik a oni ho obratom predaju za 12 mega k nasej ligovej konkurencii. Kokos nemohli sme ho poslat hostovat a zbavit sa ho teraz kludne aj do chelsea ale aspon na tom nieco zarobit? alebo aspon dat do zmluvy klauzulu s nejakymi percentami z predaja? Auba sa moze pod Tuchelom kludne rozstrielat a zachranit mu prdel a kludne nas mozu vdaka jeho golom v konecnom dosledku predbehnut v tabulke.

Proste ma serie ze sme z tejto situacie vysli ako klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozumím sice tomu, co tím chceš říct ale na druhou stranu si říkám, proč tolik pesimismu? Aubameyang se pod Tuchelem určitě nerozstřílí.. nebo takhle - nějaké goly asi dá, ale rozhodně to nebude něco, z čeho by šel strach.. a že mu to v Barce padalo? La Liga ale taky není totéž, co Premier League ..

Reagovat
masly008

Protože ho nikdo nechtěl ani na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

ja tiez

Reagovat
Jkb

Já to teda vnímám odlišně. Jsem rád, že jsme se ho zbavili v zimě, vůbec mě netrápí, že jsme za něj nic nedostali a taky mě vůbec netrápí, že za něj něco dostala Barca. Auba za jeho chování v Arsenalu mě dost zklamal, tím, že po půl roce přestoupí do Chelsea jen ukazuje, že mu jde jen o peníze.

V Chelsea to dřív nebo později taky pochopí. Hráč je to pořád velmi dobrý, ale nejlepší má za sebou, bude běhat, bude napadat, nějaké branky taky dá, ale nic nevytvoří a bude brát pěknej plat, chodit pozdě na tréninky, hrát si na hvězdu, bude mít hezkej účes.

Reagovat
Trand

Vždyť v Barceloně měl hrát ten půl rok za hrozně malý plat ne? Vím, že jsme mu část platili, ale stejně. A to že mu jde jen o peníze, to jsi jak vydedukoval? Však on by do žádného lepšího týmu asi jít nemohl a Barcelona se ho chtěla zbavit.

Reagovat
Jkb

Abych byl upřímný, nemám moc představu o tom jak to má Barcelona s platy, měl tam mít snad 2 mega za toho půl roku, ale opravdu nejsem úplně znalec Barcelonský platů.

Jde mu jen o peníze, jinak by nešel do Chelsea a do Barcy a asi i do Arsenalu, prostě obyčejnej žoldák.

Reagovat
Trand

Vždyť jsi to nijak nevysvětlil ten svůj názor Vždyť ani nevíme, jaký bude mít v Chelsea plat, na základě čeho to tvrdíš, že jde jen po penězích? Vždyť v Barceloně měl údajně dostat málo peněz, tak proč tvrdíš, že tam šel kvůli penězům? Mohl zůstat u nás a dodržet smlouvu a peněz by zřejmě měl mnohem víc.

Reagovat
blaugrana

Mal veru par sup. Hore mu to malo ist az tuto sezonu a krfze je platovy strop + treba setrit, tak siel.

Reagovat
masly008

Co říká Svatej na prodej Gilmoura?

Snad to rozdýchá

Reagovat
gunner123

Reagovat
icemike

Me to sere celkem. Doufal jsem, že toho prcka uvidím v Acku

Reagovat
Svatej

Že jsme curaci a zasloužíme všechno špatný, co přijde

Reagovat
icka

Co by rikal, ten kluk na Chelsea momentalne nema

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Ak mu všetci tí vajčiaci z Chelsea ako Sterling, Ziyech, Mount či Pulisic budú servírovať tak ako sa patrí, môže ísť Auba v sezóne pokojne na 30 gólov, potenciál na to má.

Reagovat
Seydou Doumbia

Cením slovo vajčaci

Reagovat
ashburtongrove

30+ golu dal jen jednu sezonu v Dortmundu, kdyz mu bylo 27, jako pokud mu to sedne tak tech golu muze dat dost, ale vetsina indicii tomu moc nenapovida

Reagovat
Trand

Na 30 gólů mu teda nevěřím, ale pokud to Rusnák myslel celkově a ne jenom v lize, tak přes 30 gólů dal v kariéře v sezóně 4x (jednou i u nás) a jednou dal 29. Já bych to spíš viděl na takových 15 ve všech soutěžích, pokud by si to sedlo.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Áno myslel som 30 gólov v sezóne, naprieč všetkými súťažami. 15 gólov v sezóne je na šutéra ako je Auba nízka méta, na to ho do Chelsy neangažovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang ale taky už dávno není to, co býval .. těch 15 gólů je v jeho případě celkem reálných, výš to ale určitě nepůjde ..

Reagovat
ashburtongrove

Já to pochopil jen jsem si trošku popíchnul

Hele já bych to reálně viděl do 20 golů pokud půjde přes tak si myslím, že hodně překvapí, ale spíš bych si tipnul, že mu to tam moc nesedne, ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké góly tam asi dá, ale rozhodně jich v žádném případě nebude 30 ..

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Berieš v úvahu aj účinkovanie v LM, FA Cupe a League Cupe?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že jo .. nechápu, kde se u Tebe přesvědčení, že nasází 30 gólů ..

Reagovat
smazaný uživatel

*bere

Reagovat
MarcoBanco

Tiež tým 30 gólom moc neverím stále nieje zlý, ale najlepšie má za sebou.. myslím že 20 bude v jeho prípade úspech

Reagovat
fenixLFC

Beries v uvahu ze naposledy dal aspon 30 golov vo vsetkych sutaziach za chelsea drogba v sezone 9/10?

Reagovat
Salfovic

Já mu celkem věřím, ale dát 30 gólů, tak je to největší borec.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tak ale je pravda, že Chelsea od tých čias nemala v kádri poriadneho forwarda... Takí ako Batshuayi, Giroud, Abraham, Pedro, nedaj boh Demba Ba, Moses, Rémy to nikdy nebola úplná útočnícka extraklasa. Sám vieš, že ofenzívny systém Chelsy stále najmä na dobrých záložníkoch ako boli Hazard, Lampard, Willian, Oscar, Mata, ktorí tých gólov dokázali nasádzať dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mu to tam zrovna tihle budou posílat..... Mount totálně mimo, Ziyech nemá s Pulisicem co v Chelsea dělat a měli být oba nahrazeni. Obrovská chyba, že tam jsou hráči, kteří tam ani být nechtějí. A Sterling to sám nevytrhne. Sypat by mu to měl kreativní záložník ala Fábregas, ten však nedošel a tak ta hra bude celá padat na pomalé záloze v čele s Jorginhem, který radši vše dá dozadu a potom tam Mendy něco vyčaruje. To ani nemá moc smysl sledovat.

Reagovat
Doomblade

V Arsenalu měl hned po podepsání smlouvy zásadní pokles výkonnosti, kdy byl někdy v zápasech téměř záporný. Arsenalu tak úplně nevyčítám jeho odchod zadarmo, ale spíš fakt, že v době odchodu už dávno neseděl na lavičce. Góly dá, ale že by se vrátil původní formy si nemyslím.

Reagovat
Frony

Vždyť v době odchodu už nebyl ani na střídačce

Reagovat
Godwinson

Tohle je od Chelsea tak debilni, ze to snad ani neni pravda.

A to Zakaria by jeste k necemu byt mohl.

Reagovat
Trand

Já si myslím, že Auba ještě neřekl poslední slovo. V Barceloně dal těch gólů dost a pokud by se dokázal dostat do psychické pohody, tak Chelsea může klidně dát dva dobré roky. Žádnou zášť vůči němu necítím, jen je škoda že skončil zrovna v Chelsea. Ať se daří proti všem kromě nás.

Reagovat
Garbicz

Taky si myslím

Reagovat
Hachim Mastour

presne to hovorím

Reagovat
spider_8

Celkem si to taky myslim, jen je trochu problem, ze zrovna nejsme klub kde by se utocnici dostavali do psychicke pohody

Reagovat
hornito

Reagovat
ignor24

Reagovat
Talker

Ale jo, s touhle cenovkou se s tím žít dá. Uvidíme, jaké bude mít výkony, mé očekávání vůči Aubovi jsou relativně malé, takže zklamáním asi nebude.

Zakariu téměř neznám, ale zní to jako další Saul...

Reagovat
M0rb1D4S

Zakaria byl super v Gladbachu. Ale jak se mu dařilo v Juventusu, to nemám ani páru.

Reagovat
Talker

Uvidíme, za mě nakonec relativně rozumné nákupy oba dva.

U prvního jsem se děsil cenovky, kdy z nás vytřískají 30 mega. Nakonec 12+Alonso, který pro nás hodnotu moc nemá, což je rozumné - to je nějakých 15-18 mega liber ve výsledku.

Co se týče Zakarii, tak je na hostovačce, pokud bude hrát špatně, tak ho pošleme za rok pryč. Rozhodně lepší, než kupovat panicky na poslední chvíli za velké prachy.

Sere mě prodej Gilmoura, podle mého měl pod Tuchelem dostat šanci a nedostal, každopádně co se dá dělat - budu mu přát, aby se prosadil. Fakt se divím, že ho nepřitáhl Lamps za ty "drobné".

Reagovat
M0rb1D4S

No rozhodně v tom je větší smysl, než si většina dokáže připustit. On se ten Zakaria přivedl z prostého důvodu. Potřebuješ nějákého fyzicky nabušeného záložníka do středové linie. Podívej se na City i Liverpool. Oba dva takového hráče mají. My jsme naposledy vyhrály titul se středovou dvojicí Matič/Kante.

Že nedostane šanci Gilmour, to bylo jasné už dávno předem. Tuchel dal jasně najevo, že z mladíků si nechá Gallaghera.

Reagovat
Talker

Jak říkám, za mě to smysl dává a problém s tím nemám. Právě díky tomu, že je to hostovačka s opcí a nemáme moc co ztratit - pokud bude hrát špatně, tak hrát nebude. Pokud bude dobrý, tak fajn. Pokud skvělý, tak super.

Reagovat
Seydou Doumbia

Co ten Gelegr? chytí se v áčku ?

Reagovat
Talker

Jsem skeptický. On je za mě dost podobný hráč Mountovi (když u nás začínal v Ačku) - CM/AM, relativně volná role, kde může jít dopředu. On umí vystřelit, umí potáhnout míč, přihrát, je výborný v presingu.

Problém je, že jeho roli prakticky nehrajeme, takže jediné možnosti jsou, že bude bojovat s Kantem a Kovačičem o pozici, která pro něj není úplně vhodná (pivot) nebo že bude bojovat s tou pěticí ofenzivních hráčů o 2 posty vepředu, což taky nevypadá pravděpodobně.

Uvidíme, jak se sezona vyvine.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
avicii

Už som to intro pokemonov dával pod iný článok, ale však viete

Reagovat
Witcher

Tam se nehraje na nakou rivalitu?

Reagovat
masly008

Tak jo s Svatej to fakt jeblo. Ani jeden koment tady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přestupové období bohužel pro nás dopadlo celkem špatně. Na to, jak slibný rozjezd mělo..... Místo toho, aby přišel pořádný kreativní záložník, který tu zálohu konečně celou pozvedne a vystrnadí Jorginha, tak dojde panic buy Zakaria, který se za chvíli přidá akorát tak na marodku. Moc nechápu, co se celé ty dva měsíce dělalo. Vždyť to byla hlavní priorita. Dalším velkým průserem je útok, kde došel jen Auba a Sterling. Bohužel tam zůstal naprosto neschopný Pulisic a ještě horší Zyiech a hrozný Havertz k nim. Nechápu ty řeči o tom, že neměli být kým nahrazeni. Měl se koupit Jesus, spalo se a včera byl na výběr Depay i Zaha, který rozhodně nepodepíše v Crystal Palace a půjde zdarma za rok. Teď by stál klidně 20, aby na něm Palace aspoň něco vydělalo. Nutně jsme je potřebovali. Za mě nepochopitelný zkrat, který jaksi podtrhuje to, že ta sezóna bude průser. Asi si lidé v Chelsea neuvědomují, že jak za rok nebude LM, nebudou ani dobré příchody, protože jen peníze to nezachrání. Snad jediné pozitivum je to, že se konečně zbavujeme hráčů, jako Kenedy a spol, kteří nikdy na Chelsea neměli. Co se dá dělat. Heslo letošní sezony pro mě je to, že to Livesport jistí, protože z toho nemůže vzejít nic jiného, než ten nekoukatelný hnus.

Reagovat
eder

To je dobře.

Reagovat
Maximm9

Je to hnus velebnosti tuhle sezonu uz budu koukat snad jenom vysledky. Jeste

bych dostal infarkt, nez mi bude 30....

Reagovat
blaugrana

13 15 everton pool, 16 15 real betis 18 00 ac inter 21 00 sevilla barca

Reagovat
Seydou Doumbia

Vše lepší jak Chelsea

Reagovat
Svatej

Za Aubu, Zakariu a Gilmoura je doufám hlava na špalku. Dostal absolutně vsechny cile který chtěl vyjma Raphinhy. Není co řešit. V obou případech bude snad na konci sezona horkosladka spokojenost.

Reagovat
masly008

Nebude. Budete mimo top 4 na tutuli

Reagovat
Talker

Tak svatej to bere z pohledu, že z toho bude buď dobrá sezona a Tuchel zůstane nebo že se to posere a zbavíme se Tuchela.

Reagovat
masly008

Nabo skončíte 5 a vyhrajte mickey mouse cup a zůstane.

A budete hrát bramboračku jako do teď.

Reagovat
Svatej

To neni uspesna sezona - sacked!

Reagovat
Svatej

Taaak

Reagovat
Eichel

a ćo by si si predstavoval, že by s tým kádrom mal uhrať aby si ho vzal na milosť?

Reagovat
Svatej

Hrát o titul, co jinýho? Uz Předtím kadr na titul byl, ted se.promenil a chci po nem to samý. Ze hrajeme jako sracky neznamená, ze je to vrchol týmu, ten je dobrej dostatečně.

Reagovat
vitasrp

O titul hrát nebudeme, to je pomalu jasný už teď.

Reagovat
Svatej

Pokud budem hrát takhle, tak ne. Hráče na titul ale máme, proto očekávám ze tomu budou odpovídat výsledky. Pokud se utratilo takovyh prachu na to, aby byl cil top4, tak jsme.zesileli. Na to mel ten tým i po nakupu Koulibalyho pri správným vedení..

Navíc nemluvim o získání titulu, ale o boji o nej..

Reagovat
Svatej

Tldr; To je Tucheluv problem, kompetitivní materiál dostal.

Reagovat
vitasrp

I kdybychom hráli dobře a měli z těch pěti zápasů víc bodů, napsal bych to stejný. Na boj o titul - což znamená 90+ bodů prostě nebudeme mít konzistenci. Dva nejlepší záložníci jsou skoro pořád zranění (Kante a Kova), s Jorginhem nějak nevěřím, že prostě uděláš 90+ bodovou sezónu, protože ty jeho limity tě budou stát body.

Chtěl bych vidět trenéra, který by s kádrem ve stavu po příchodu Koulibalyho udělal těch víc jak devadesát bodů. Musel by to být naprostý génius.

Reagovat
Svatej

V tomhle scénáři bychom urvali body i bez zalohy a ty bys stejne byl skeptickej? Vsak to by byla znamka skvělý šířky a kvality. Hlavně znova, záložník je i Mount a mohl by dokonce být i Havertz, byť oba ofenzivní a vyžadující konkrétní pokyny, furt vyplnuji slabý místa týmu.

To po příchodu Koulibalyho jsem samozřejmě směřoval na to, ze po něm byl kádr silnej na top4, ne na titul. Po dalsich prichodech už jenom tohle prostě nesmí stačit.

Reagovat
vitasrp

Taky nemyslím, že bychom vše vyhráli, ale že bychom měli o 3-4 body víc. A skeptickej jsem kvůli tomu, že cílem je těch 90 + bodů, já si fakt neumím představit, že by to tenhle tým uhrál.

Mount ani Havertz nemůžou hrát šestku, to je jasný. Jak kvalitní je Havertz osmička, to jsme viděli pod Lampardem, kdy se tam šíleně trápil. U nás prostě nejlíp hrál na hrotu nebo v útočný dvojici, to fakt záložník není. Vzhledem k tomu, jak je ten systém u nás nastavený, tak prostě ty dva střední záložníky plnohodnotně nenahradíš, takže když se zraní, budeš pravděpodobně hrát hůř, něco pravděpodobně ztratíš a ve finále teda asi odpadneš z boje o titul.

Reagovat
spider_8

Hele a jak dlouho Tuchel vi o tomhle stavu stredni zalohy a co s tim za 3 prestupove obdobi udelal? Ze potrebujeme zaloznika jsme si uvedomili 31.8. a vysledek podle toho vypada.

Reagovat
Salfovic

O titul nebude hrát asi nikdo.

Reagovat
Salfovic

Pokud se nepletu, tak chtěl šest hráčů. Sterling, Kouliboš, Kukuku, Fofana, Auba, takže jeden chybí. A to se u té pětice můžeme bavit, jaké to byly volby. Nepočítám rychlou záplatu Zakariho ani mladíky, kteří toho letos moc neodehrají.

Reagovat
spider_8

Tak kdyz si v posledni den prestupaku vzpomene, ze potrebuje zaloznika, tak se neda divit, ze dostane jen zaplatu. I tak je to od vedeni obdivuhodny, ze splasili aspon Zakariu.

Reagovat
Salfovic

Divil bych se, kdyby mezi tou šesticí záložník nebyl. Jestli se celé léto honili taky za de Jongem, nevím.

Reagovat
Salfovic

Kde má tu rozbitou držku

https://tinyurl.com/4rdcbuxa

Reagovat
M0rb1D4S

Na tiskovce dneska Tuchel říkal, že mu musí nechat vyrobit masku na spodní čelist, aby mohl trénovat s týmem.

Reagovat
Hafna

Ten výraz na fotce To je jak kdyz Rajesh ukazoval jak se fotil do časopisu People v rámci 30 pod 30

Reagovat
ignor24

Reagovat
smazaný uživatel

Nechutné, taký prestup zdradcovský.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele