Al Qadsiah znovu loví v Evropě, z Marseille chce přivést Aubameyanga

16.07., 11:53
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Kádr Marseille během léta dozná několika změn a francouzský klub by mohl přijít o svého nejlepšího střelce. Terčem spekulací je Pierre-Emerick Aubameyang, o gabonského útočníka úspěšně usiluje saúdskoarabský Al Qadsiah.

35letý Afričan v minulosti střílel branky za Saint-Étienne, Dortmund, Arsenal, Barcelonu nebo Chelsea a na jih Francie zamířil před rokem jako volný hráč. Za Olympique odehrál celkem 51 zápasů, nastřílel třicet branek a na jedenácti gólech se podílel přesnou finální přihrávkou.

Aubameyang má v Marseille kontrakt ještě na dvě sezony a dvouletou smlouvu s ročním platem deset milionů eur mu nyní nabízí Al Qadsiah. Sám fotbalista proti stěhování nic nenamítá a podle některých zpráv by transfer mohl být dotažen ještě během tohoto týdne.

Al Qadsiah jednoho zkušeného hráče z Evropy nedávno získal, z Realu Madrid přišel zdarma španělský obránce a čerstvý mistr Evropy Nacho.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
SunFells

Bordooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele